- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Maika vi 6e eba
Da vi eba maikata
Aa,ne ne si q dawam. P.S.-ako ne mi se spe6e tolkoz i misleh trezvo,nqa6e da pi6a tolkoz gluposti..v o6te po-glupavata ti tema![]()
Look deep inside me ...
ti eba maikata be pa4a kvo stoi6 v toq 6iban forum i si misli6 4e tva e jivot be??? Nqma6 priqteli nqma6 ni6to be na nikoi ne mu puka za tebeПървоначално написано от real-girl
Xeno comment
Look deep inside me ...
за да влезе някой и да псува из форуми явно е много зацъклил и да те питам нямаш ли си своя а![]()
Първоначално написано от Анонимко
a moje bi ti nqma6 ni6to i si izbiva6 kompleksite tuk koeto e dosta tajno![]()
f*ck off!
и никой няма да говори така на real-girl на мен ми пука нищо че я знам от 1,2 часа и ти пожелавам да ти гръмне дъното дано барабар с други там глупости
haha kvo otgovarqt oba4e
[/quote]
a moje bi ti nqma6 ni6to i si izbiva6 kompleksite tuk koeto e dosta tajno[/quote]
Tujno e 4e si praat ta6ak s tebe
това щи кажа не си заслужава някой ваобще да ти поуства в темата пълна загуба на време ама едно щи призная е получи някъф мизерен интерес което явно ти е било целта![]()
a moje bi ti nqma6 ni6to i si izbiva6 kompleksite tuk koeto e dosta tajno[/quote]
Tujno e 4e si praat ta6ak s tebe[/quote]
ta6ak ta6ak ma tfa pak e izbivane na komleksi ako pita6 men
f*ck off!
аве жалко лигаве перекенде кво си там не те знам да си затваряш устата щото такива като тебе бол ама вниманието за теб-НУЛЕВО жалко създание такова ше си страдаш от простотията тебе никой не те харесва аутсайдер смотан! и млъкни
lo6 si tiПървоначално написано от more_selfish
&ILoveU2 useshtam che jelaesh real-girl![]()
bump
На автора на темата само ще му кажа,че го съжелявам.....Съжелявам го защото явно е доста самотен,съжелявам го и защото явно е доста тъпичък а и го съжелявам също така защото си избива комплексите на такова място,където доста хора гледат простотията му.....Жалко че се излага пред толкова народ.Но пък ние си се забавляваме с подобни индивиди,все пак не всеки ден срещаш палячовци ^^......
предлагам автора да се гръмне![]()
![]()
bump
kvo me ebe koi go pose6tava be pose6tavat go e-net debili kato tebe...mn me ebe kvo govorite samo se kusam ot smqh kato vi 4eta otgovoriteПървоначално написано от MySel`f
Евала госте, осигуряваш си публика ахахахаха![]()
яж ми лайната госте.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
Ти само пробвай да ми е.еш майката, тя такъв пердах ще ти удари, че после само като видиш жена над 20, ще се напикаваш от страх!
Жал ми е за комплексарите.
Първоначално написано от dark_angel3
Nedei,te sa prosto hora koit imat nujda ot pomo6t razbirane i sudeistvie![]()
Te horata sa kazali " s glupaka , glupak ne stavai " ...![]()
Господин Джордж Буш искаме командосите ви.
Пет български дъщери да се завърнат в родината си. Когато лампите изгаснат знайте ние сме със вас. Милиони българи ви чакаме да се завърнете при нас !!!
Свобода за Българските медици в Либия !!!