.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    По принцип имам сравнително безболезнен цикъл и затова си правя не само коремните,но и всички други упражнения,дори и когато ми дойде Пробвай,то си е индивидуално-ако усетиш някакъв дискомфорт,ще спреш веднага и вече ще знаеш
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

докато ги правиш слагаш нощна оуейс ултра и си наред жсъщност е полезно защото чрез натиска по барзо изхварляш кравта и следователно по барзо ти сваршва
    aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Не правя коремни преси ама мисля че изобщо не пречи да си ги правиш винаги дори и през тая конфузна седмица!
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

ВСЕ ЕДНО АЗ ДА ПРАВА КОРЕМНИ ПРЕСИ ДОКАТО СА ПРАЗНЯ

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от SladkataVoleybolistka
    Ахаха не се излагай....ако не правиш коремни преси когато си неразположена дай да отложим световното по художествана гимнастика,че някоя гимнастичка може да е в цикъл.Не мисля е това има някакво значение...аз си тренирам и когато съм неразположена!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Правя естественно...А и съм гимнастичка така че да искам или не 4 пъти в седмицата трябва да ходя на тренировки Но ако имаш някви коремни болки недей да правиш..
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си