- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Koe e parvoto neshto koeto zabelqzvate v edno momiche ?
Iskam da znam,momcheta koeto e parvoto neshto koeto gledate v edno momiche .. Primerno ochi usmivka dube gardi i t.n
Az v edno momche purvo gleda usmivkata ..:
putenceto mu![]()
и азама вертикалната
аз очите![]()
Има такива теми!
Аз...нищо конкретно не гледам
Много е кофти и като носи широки панталони. Никога не можеш да си сигурен.Първоначално написано от Pti4i grip
Бул шит...
PURVOTO NE6TO KOETO ZABELQZVAM V EDNO MOMI4E GURDITE DALI E KRIVOGLEDA DALI IMA MUSTACI DALI E TUPA DALI MOJE DA SE CELUVA I POSLEDNOTO NAI VAJNOTO DALI I SMARDI KATERICATA![]()
Шут отдолу, ако още е права: "Даа голяма напаст са тия хлебарки.. аз съм Пешо" и тей :PПървоначално написано от tha_ghetto
![]()
![]()
Тупалка в зъбите и ритник в корема , ако е жива още я опъваш да си сигурен,че си си свършил работата![]()
Аз гледам много косата , аммм също е яко да не е като делва в гъза гърдите може да ги прежалиме , много е важно за мене да няма пиърсинг на еизка или някъде освен на ушите.Тва е в общи линии
Невниматенлата герунтофилия може да доведе но некрофилия !!!]
2000 цигани се заселили на адрес "Суходол" №3
o4ite
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Аз им гледам дрешките хихипосле и гримчето
![]()
ем аз определено първо се спирам на дупето.ако там е добре вече гледам в лице как е
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
liceto , vinagi
бе вие пълни идеоти ли сте бре? естествено че очите, ама и другото, ма чара е много важен - нито цици, нито задник могат да го компенсират
излъчването![]()
Много, ама много сладък батко !
много съм съгласен за чара... точно така еПървоначално написано от assd
иначе аз първо гледам усмивката и очите... после минавама надолу към дупетои накрая се влюбвам в нея ако носи кецове
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
зависи ако е в гръб от дупето нагоре гледаминаче лице коса цици и тка надлу
![]()
Поглед (форма на очите, специалист съм; очни мускули - разкриват огромна част от характера; цвят - буреносно сиво и изумрудено зелено са ми любимите), овал на лицето (предпочитам издължени, кръглите лица не ме привличат много), НОС! (много ми е трудно да харесам момиче с гаден нос, да не кажа невъзможно), кожа (чиста.. или лунички), брадичка (колкото по-малка, толкова по-добре), дупе (нямам нищо против да е малко по-мекичко, обичам ги добре оформени ^^), крака, длани, гърди (да не са прекалено големи, нямам нищо против малките)..
Горе-долу това е![]()
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
kvi sa tiq opisaniq s biologichni termini tc tc tc,gledam i gaza dali dupeto e stegnato gledam da e sarazmerna cici/guz da e s dulga cherna kosa mnogo vajno![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Gleam purvo dali e s 2 vejdi,dali i izlizat kosmi ot u6ite,dali ne i stur4i ne6to otpred na pantalonite,dali ne e 3-4 pati po 6iroka ot men i to druoto ne e 4ak tolkova vajno.
Първото което забелязвам в едно момиче е п@тката!
като цяло визията.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Почти всички момчета в едно момиче първо забелязват тялото и после лицето или обратното :P![]()
да и е рядкост едно момиче да има едновременно хубаво тяло и хубаво лице,а най често тези които имат и двете знаят само "Да." "Не." и "Хаха"