- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСА ПРЕДИ БРАКА Е ГРЯХ
А ти, душко, си явно виден експерт по въпросите за "рай" и "ад". Засягаме много деликатна тема, тъй като, за щастие, вярвам, че никой от тук присъстващите не е посетил нито едната от двете дестинации. Следователно никой не би могъл да защити мнението си с актуална и достоверна информация или личен опит. Единственото, на което можем да се облегнем е "светото писание", което само по себе си единствено може да събуди още неразрешими спорове, поради факта, че дава достатъчно свобода на всеки да го пречупи през собствения си мироглед.Първоначално написано от Анонимко
Можеш да си с подтиснат дух и да си девствен, и да си с чист дух, а да си правир секс. Доколкото съм запозната с 10-те Божи заповеди, "Не прелюбодействай" не означава "Стой девствен до сватбата, иначе могъщите пламъци на Ада ще разкъсват дущата ти во веки веков".poqsnenie-rai-4ist duh ,ad-podtisnat duh
Да питам Отчето - какво пише в Библията за самозадоволяването? Позволено ли е, защото то май само това остава, ако искаш да си девствен до сватбата.
Първоначално написано от dark_angel3
Да те яхне библията бе, пич![]()
тва ме уби честно, луд луд. А по темата - написана е от много по - мъдри от вас, така че не пишете глупости. Нормално е да говорите така, защото Библията не е написана от 15-16 годишни тийнчета. А колко са хората, в днешно време, които са девствени преди брака.Първоначално написано от Паисий
А тва за Ада не го казвам само аз... и не съм споменала нищо за пламъци и Сатаната и Садам Хюсеин, който му е гадже...(посветено на феновете на SOUTH PARK![]()
![]()
)
А да попитам единия гост к'во знае за ANATHEMA ?...Достатъчно изпростях за днес
приятен ден
The EmpEroR is dead.
Even though and nothing learned with strength I burn... ILR
Първоначално написано от Отчето
![]()
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Псевдо отчето да не се обажда,защото е все още послушник.Първоначално написано от Отчето
Освен това какво прави в раздел секс ?? Всеизвестно е, че в този раздел покварата обхваща всеки, докоснал се до нея.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
МАЙНАТА НА БИБЛЯТА И БОГ! МАЙНАТА МУ НА ХРИСТЯНСТВОТО И РЕЛИГИЙТЕ!!!
ПРАВЕТЕ К'ВОТ ИСКАТЕ
АНАРХИЯ!!![]()
![]()
![]()
![]()