.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Кой е ГРУЮ ?
    Да речем, че е средно статистически форумец като мен. Без фенове и без важни теми.
    С какво аз съм по лош, че да нямам фенки като вас двечките например, които да ме следват като БОГ по всяка тема и да ми говорят на галено - "Гостче" примерно
    Всеки иска да има повече протекции, защо едни да са повече от други. От де на де. Ако е за един, да е за всички, иначе няма да има разбирателство.
    Айде, айде. Животът е несправедлив. Shit happens, така 4е примири се. И как да говоря на галено на един "средно статисти4ески форумец", когото не познавам?!?

Робинята на Quench

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    А мислиш ли, 4е му дреме изобщо дали ше го оставите на мира или не? Не виждам да сте успели да го впе4атлите с квото и да било. Напротив, само задръствате форума с простотии и лазите по нервите на вси4ки
    Първо ти и тя не сте "всички" , второ той на 23 годинки малък ли е, че някакви си пикли като вас го защитават навсякъде? той сам не може ли та има нужда от адвокати? що се месите вие? оставете го да се оправя, за друг не се вижда така да се застъпвате като за него.
    Какво е това?

Guest
    Айде, айде. Животът е несправедлив. Shit happens, така 4е примири се. И как да говоря на галено на един "средно статисти4ески форумец", когото не познавам?!?
    Е ако се познаваш лично с КУЕНЧ е друго. Но ако е само от форума. Да ли е КУЕНЧ, ГРУЮ, ПЕШО и т-н няма особена разлика. Тука всеки седи зад някакъв компютър. Аз също мога да ти говоря с часове за техниките в секса, ама това ще ме издигне ли очите ти или на някоя друга тук? Едва ли... но щом се познавате лично е по различно тогава ако е така се извинявам.

Мега фен
    Град
    SF
    Е ако се познаваш лично с КУЕНЧ е друго. Но ако е само от форума. Да ли е КУЕНЧ, ГРУЮ, ПЕШО и т-н няма особена разлика. Тука всеки седи зад някакъв компютър. Аз също мога да ти говоря с часове за техниките в секса, ама това ще ме издигне ли очите ти или на някоя друга тук? Едва ли... но щом се познавате лично е по различно тогава ако е така се извинявам.
    Приемам извинението

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Aз се забавлявам с човешката тъпота.
    Май трябваше да си оставя онзи подпис с "ТЪПОТАТА Е ГРЯХ".
    Добре, Гостче, рег-ни се и ще ти говоря на галено. Диъл ?
    Особено ,ако споделяш вижданията ми за живота, изкуството,музиката,знаеш малко руски и обичаш котките.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    при чичо Страх
    Госте, а сега се извини и на мен.

Супер фен Аватара на Barbie
    Хихи, а после ми говорете за "женска" завист.

Виж сега, душице, да ти разясня. Колкото повече нелепи и безмислени теми срещу гореспоменатия форумец пускате, толкова по-голяма реклама му правите. Човекът е активен потребител, който често прави остроумни коментари, а когато е сериозен звучи доста компетентен. Това е причината да е популярен член на форума. Може да се каже, че един форум сам по себе си формира едно виртуално общество и когато се появи някакв си "гост" и съвсем неоправдано (и доста глупаво btw) напада член от това общество, съвсем нормално е останалите да го защитят.
    Като "не го оставяте на мира" вие фактически не го правите уязвим по никакъв начин - напротив, очевидно му печелите почитателки. (А мене най ме забавлява факта, че ТИ всъщност сте ВИЕ - да не сте си сформирали таен отряд по борба с...quench?! ) Стига комплекси, момчета, стига комплекси...

Мега фен
    Град
    SF
    Aз се забавлявам с човешката тъпота.
    Май трябваше да си оставя онзи подпис с "ТЪПОТАТА Е ГРЯХ".
    Добре, Гостче, рег-ни се и ще ти говоря на галено. Диъл ?
    Особено ,ако споделяш вижданията ми за живота, изкуството,музиката,знаеш малко руски и обичаш котките.
    Брей, брей! Ами ако е такъв, направо го взимай и се женете! Мъж-ме4та!

Робинята на Quench

Guest
    С руския се справям, за изкуство и музика не съм следил какво пишеш, явно не е в това отделение на форума... котки, а и кучета харесвам и отглеждам в къщи.
    А да се регна няма. Защото съм тук повече да чета, не за да пиша. Приятелката ми се изявява в този форум. Аз съм надхвърлил възрастта която е допустима за да участвам тук.
    А вашия приятел ми е смешен че на дърти години е дошъл да се прави на АС сред децата. Това е всичко.

Град
    при чичо Страх
    Мъж-мечта ще е,ако плюс това, ме задоволява сексуално и може да готви вкусно.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Мъж-мечта ще е,ако плюс това, ме задоволява сексуално и може да готви вкусно.
    ахахахахахахахахахах момиче ти си ми идол честно
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    да не сте си сформирали таен отряд по борба с...quench?! ) Стига комплекси, момчета, стига комплекси...
    Със сигурност има и други и всеки си има мотиви, за да застане срещу определен член от т.нар. общество тук.
    Моите са простички:
    И аз мога да се регна и да давам умни съвети защото имам опит и години за това. Но няма да го направя, защото не съм комплексар, който идва да се прави на знаещ и можещ сред по-малките от него.
    Драгия ви общественик с това ми е смешен и го бъзикам когато ми хрумне и го мерна че е писал.

Супер фен
    Град
    да не сте си сформирали таен отряд по борба с...quench?! ) Стига комплекси, момчета, стига комплекси...
    Със сигурност има и други и всеки си има мотиви, за да застане срещу определен член от т.нар. общество тук.
    Моите са простички:
    И аз мога да се регна и да давам умни съвети защото имам опит и години за това. Но няма да го направя, защото не съм комплексар, който идва да се прави на знаещ и можещ сред по-малките от него.
    Драгия ви общественик с това ми е смешен и го бъзикам когато ми хрумне и го мерна че е писал.

яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя в8 ..тва че сме регнати защо да ни прави комплексари ?!?!wtf?

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Моите са простички:

яяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяяя в8 ..тва че сме регнати защо да ни прави комплексари ?!?!wtf?

А аз си мислех, че съм в полза на обществото. В частност...тези, които имат нужда от съвет.

Guest
    аз съм на 25, как точно да се регна? не ми е мястото тук, но като видях че има разни дето са над 19 и пишат реших да се включа.
    а и май единственият регнат от мъжете които са над 20 е тоя куенч, друг не съм виждал да се хвали а и явно нямат интерес да влизат сред дечицата

Супер фен
    Град
    Моите са простички:

А аз си мислех, че съм в полза на обществото. В частност...тези, които имат нужда от съвет.
    Съжалявам...горчивата истина е ...че..госта разби илюзиите на целия форум за световно господство...

Супер фен
    Град
    аз съм на 25, как точно да се регна? не ми е мястото тук, но като видях че има разни дето са над 19 и пишат реших да се включа.
    а и май единственият регнат от мъжете които са над 20 е тоя куенч, друг не съм виждал да се хвали а и явно нямат интерес да влизат сред дечицата

че ти щом четеш значи нещо ти хваща окото ...в8 малко...и няма възрастова граница..ясно че е тийн форума,ама живеем в свободна държава..

Повече от фен
    Странен е тоя Гост, първо твърди, че бил надхвърлил "допустимата" за участие във форума възраст, а в същото време дефакто УЧАСТВА и то като "гост"
    Много ясно, че трябва да има и малко по-големи, от чисто практическа гледна точка, ти самият Госте, твърдиш,че имаш опит и познания, защо вместо да се дъвчеш с хората, не помогнеш на някой, който има нужда от съвет? Сподели опита си и помогни на другите- това е целта на форума. Най-лесно е да кажеш "Вие сте комплексари, а аз съм готин, ама не ми се занимава да ви доказвам колко съм готин". Ако се регнеш и започнеш да даваш адекватни и полезни съвети, ако вкараш тънък хумор на място и покажеш уважение към хората, било в тема или на лични, евентуално и теб може да те харесаме и да ни станеш приятен. Но докато джавкаш в сянката, не мисля че ще постигнеш нещо.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от jeditte
    Странен е тоя Гост, първо твърди, че бил надхвърлил "допустимата" за участие във форума възраст, а в същото време дефакто УЧАСТВА и то като "гост"
    Много ясно, че трябва да има и малко по-големи, от чисто практическа гледна точка, ти самият Госте, твърдиш,че имаш опит и познания, защо вместо да се дъвчеш с хората, не помогнеш на някой, който има нужда от съвет? Сподели опита си и помогни на другите- това е целта на форума. Най-лесно е да кажеш "Вие сте комплексари, а аз съм готин, ама не ми се занимава да ви доказвам колко съм готин". Ако се регнеш и започнеш да даваш адекватни и полезни съвети, ако вкараш тънък хумор на място и покажеш уважение към хората, било в тема или на лични, евентуално и теб може да те харесаме и да ни станеш приятен. Но докато джавкаш в сянката, не мисля че ще постигнеш нещо.
    Само ще ти кажа, че не веднъж съм помагал като Гост. Просто не се свалям с ученички и не смятам, че трябва да се регистрирам. Защото сигурно ще съм втория регистрирал се тук над 20 и някоя годинка. За мен е смешно.

Град
    при чичо Страх
    Спокойно, няма да си втория.. Втория го познавам.

Guest
    Тогава по добре не ми казваи кое е защото аз и другите Гости със сигурност ще го подберем. Пък съм сигурен че сам ще се издаде

двама за цял форум с деца
    представям си за кви идеоти става вапрос (извинявам се ако се обиди някого)

Повече от фен
    ......

Супер фен
    Град
    Тогава по добре не ми казваи кое е защото аз и другите Гости със сигурност ще го подберем. Пък съм сигурен че сам ще се издаде

двама за цял форум с деца
    представям си за кви идеоти става вапрос (извинявам се ако се обиди някого)
    А като не ти харесва кой влиза,кой какво пише ,кой на кой се сваля,кой с кой си лафи и какво казва...извинявай ме но просто може да не влизаш повече във форума !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!т а кой на 23 се е регнал и на кой се сваля си е лично негов проблем!!!!!!!!!!!!!!!!!Идеята сам си я казал -форум с деца!детско мислене!детска работа!ти като си далеч от тия категории какво изобщо продължаваш да пишеш и да даваш акъл боже?!?!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Имаш шанс с кучето на съседа,ако тва те устройва...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не6то по-тъпо 6то не измисли
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си