- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чукат ми се млади ученички до 18 годишни. Нормално ли е?
Хора над 20 подвизаващи се тук - сте гадни педофили и сте дошли за малки момиченца и момченца. Ние знаем това! И няма да ви оставим безнаказани!
дебна да ебна, признавам![]()
quench, Gangstera и останалите педофили. Засрамете се бе малоумници!
Първоначално написано от Seizure of Power
сру,имам застраховка![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
ама пълно каско ли си или ше ти изплатят само орално-анални щети ?Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
Ako автора на темата се позамисли, ще открие, че това е форум.....създаден за дискусии и да си помагаме. Ако в него пишат само 15/16 годишни пишлемета без опит, с какво могат да си помогнат? Нужно еПървоначално написано от Анонимко
да има някой с повече познания, за да има смисъл от тоя форум, а точно тези 2ма потребители, определено са полезни за по голямата учащасе се още част от форума. Няма нищо лошо в това да даваш мнение когато са го искали и с това да помагаш на хората- вижда ми се доста далече от комплекси!?
Аналните щети не са позволени с законПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Е, има поне 5-6 потребителя над 20 години (включително и моя милост). Аз не се свалям с ученички (поне не във форума), защото просто над 50% от готините ученички във форума са от София, или Пловдив, а аз от Свищов и няма смисъл. А иначе има доста ученички от форума, които с удоволствие бих преслушал.![]()
Левски шампион але але!
И аз съм от тези дъртите над 20, с ученички не съм се свалял горе-долу от 3 години, а и не мисля да започвам сега, не че има нещо лошо, ама после като имате нещо проблем и : "Ама да каже някой с опит". Е да, ама 15-16 години и опит не се връзват много...
педофилите един по един се изтъркаляха от мишите дупки в които се криеха, след като двама от най-отявлените им водители бяха разконспирирани!
браво!!!
скоро ще ви смажем дъртаци виагролюбци![]()
Тва няква смесица между прерия и бой ли е? Прерийно момче звучи логично...Първоначално написано от queнch
![]()
![]()
![]()
Теб като не ти пускат връсничките ти, какво остава за ученичките? Даже май и на гробищата няма да имаш шанс!
Кульо,баце,аз предлагам да изведем тоя пич,дето пише темите и разните други,дето се изказват по тях,да пием бира,щото ми се струват едбаси бруталните типове! Копеле!![]()
Е кво педофили, те малките момиченца самички отиват при тях.
Наливаш им масло в огъня,а? Няма да се напият от 2 бири бре,ще се стегнат - като ги вкараме в Стария войн и наредим пред тях по 5 големи халби,ще се стегнат и ще изпълнят дълга си!
![]()
Не бе, колкото повече пишат и се плаят,толкова по-симпатични ми стават. Сериозно. Трябва да има повече буртални младежи,иначе висчки ще станат чалгари.
![]()
Ще ги преслушаме. Може и ученички да викнем![]()
Да си оправдаем лошата слава,а? :P![]()
Аз броя ли се за ученичка ?
Да ми е честит хилядният пост.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Може,може... Що,навита ли си?![]()
Кунч, ти приятел нямаше ли си ве? Нищо лично, само питам
Първоначално написано от quench
Ама аз само питам.
Да разбера дали ме имате за младо и сочно парче.
Да ме привикате.
Да ме използвате.
Аз..беззащитната.
Невинната..
Да бе,омъжана съм,ама е много горзен и кирлив мангал,а аз имам нужда от истински мъж и затова свалям он-лайн-о Бънгъл
:P![]()
Мъж ли ме изкара бе ???
Бой в ребрата докато дишаш!
И ще миеш чиниите със сетни сили минути преди Рогатия да те привика .