- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- какво подяволите да направя
Хмм защо ми е толкова познато....само че аз бях жертвата "говореща" зад гърбовете на хората.... Знаеш ли кфо,мен адски много ме нараниха със думи и тайни които аз изобщо не знаех за момчето моето обичах....най-важното беше че и аз бях замесена в тях и изглеждах като най-голямата простачка.ДО бой не се стигна (щото момичетата така си разрешават проблемите-бяха 2) ,но с думите си ме разплакаха и накараха да се замисял за много неща.Бях много наранена и не исках да ги виждам повече...за съжаление сега всеки ден ги виждам ,ама тфа е. ЗА мен тези момиета НЕ СЪЩЕСТВУВАТ и дори и тогава,а те си мислеха че говоря зад гърба им. Та много се впуснах в подробности...айде тфа е от мен! ЪъЪ... Съветът ми е да намериш думи с които много да я заболи и да бъдеш по устата.С бой...не-най много 1-2 шамарчета за да се поуплаши и да види какво можеш. Това е![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...