- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da pokazvam li cici na mom4etata?
na 12g. s1m i imam po golemi cici ot druite moim4eta i mom4etate se mi gi pipat i me b1zikat
sa iskat i da im gi pokaja i 6teli da me po4erpqt posle v bistroto
ko da se naviq li ili 6e s1m kurva?
ххахах покажи им ги, нали после ще те черпят![]()
kurva si,kak 6te im gi pokaje6 tva da ne im e muzei ta da im gi pokazva6...az mislq 4e ne bi trabvalo-kurvensko e...no ti si re6ava6
kurva si,kak 6te im gi pokaje6 tva da ne im e muzei ta da im gi pokazva6...az mislq 4e ne bi trabvalo-kurvensko e...no ti si re6ava6![]()
bi bilo kurvensko... no samiqt fakt 4e se zamislq6 pokazva 4e si kurva.ako 6te ti dostavi udovolstvie go napravi.no ako e samo za6toto mom4etata te karat ne si struva!a tva s po4erpkata me razbi napraoama ne6to se sumnqvam , 4e temata ne e ebavka.
К У Р В А го напишете бе, нервите ме с тея звездички деба...
Споко и аз кат бях на 12 барах циците на момичетатаПоне доколкот си спомням бях на 12,може и да е било на 13 14
![]()
Първо - ще си к.рва.
Второ - те няма да престанат, а ще искат всеки ден по 100 пъти да ти ги зяпат.
Първоначално написано от dark_angel3
да ама и ще я черпят по 100 пъти!ххахахахахха!Първоначално написано от mysterious angel
![]()
тва горното бях аз, просто нещо се обърка и не ми излезе профила! :P
Let The BEAT Control Your Body
Къв е смисъла да имаш цици ако не ги показваш? Но циците са дар от природата и не бива да бъдат платени, затова показвай ама не искай да те черпят защото е антихуманно.![]()
2т. системно
покажи им ги, да ти завидят малко съученичките за големите цици
НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ти не си тъпа маина ! в никъкъв случай нее !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Или темата е бъзик или авторката е мноооооооооооооого тъпа
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Що направо не идеш на магистралата бе. Там няма да черпят, но ще плащат![]()
Мне никакво показване. Аз сам от комисията по "Разюздано поведение на теен-ове на обществени места". Преди да покажете въпросните 2 субекта на всеобщо внимание (... и желание) трябва първо аз да ги одобря. Mail-a mi e prati@abv.bg (не се базикам)
Аре стига с тез ебавки, прекалявате вече...Първоначално написано от polinkata
Pokaji gi ama vse pak p1rvo trqva da gi pokaje6 na men![]()
ако се регнеш, снимаш и ми ги пратиш на лична ще те черпя каквото искаш където искаш
2, 11 и 8 точка системно - бан
абе бързо,бързо ама тя е само на 12 пък и едва ли има кой знае колко големи цици и ако искаш им го покажи ма ти така или иначе си си курва така че реши си сама![]()
нали се сещаш че го казвам на майтап... не съм чак такъв педофил
2, 11 и 8 точка системно - бан