- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- От къде в София да си купя раница?
ако може и линк
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
Аз съм от Русе и си купувам раници и обувки от магазините на Рънърс.
Работите са качествени, на приемливи цени и Български.
Незнам в София, къде има техен магазин, ама потърси, отиди и виж.
От Илиенци.
8 и 11т. системно - бан по ип и профил.
от някой магазин примерно
4AL+302 ->2AL203+3350,2
Първоначално написано от 182+44_4adel
Може да видиш в някой магазин,ама има значение дали искаш да е маркова или обикновена вафла!
Ми как от къде - от някой магазин(Първоначално написано от 182+44_4adel
),а за парички май ще трябва да си приготвиш повечко,до колкото съм чувала не излизат евтини...
![]()
Еми от магазина бе човек![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
От аптеката срещу вас,нали я энаеш?![]()
[size=7][b][u]fosse cos
От МЕТРО (без майтап, около 100 лв, 120 литра на "Ташев" няма по-добри с тоя размер и цена)
от коша за боклук![]()
![]()
чакай да ти пратят по пощата ...![]()
Аз си купувам чанти за училище,а нее раници...ама както и да е.До книжарницата Ориндж на графа има магазин на rip curl-много са хубави и чантите..и дрехите...и обувките![]()
По колко горед долу са раничките?Че преобарнах софия и не моа си харесам нищу мисля да мина от там ама искам да знам горед долу колко пари да си земъ!![]()
=D>Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
![]()
ot kade v sf moga da siu kupq duvka??![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от RuhmUndEhreDerWaFFenSS
![]()
![]()
da e mn zleeEee
Мноо шит така и аз обърнах цял Плевен...и не си харесах...накрая взех първото,което се доближаваше до тва,което исках.Ама все пак си в Сф. все тряа да си харесаш нешо [;
От черния пазар
от пазара на канала до сточна гара.
аве кат видиш някой с яка раница, която ти харесва, пребиваш го и му я вземештолкоз ли е трудно да се сетиш???
![]()
![]()
Не,човек ти наистина ме разби...как може в София да не си намираш раница..?!?!?!
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
hahahahahahaПървоначално написано от CuRly Doll
![]()
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
от женския пазар!![]()
Има един магазин на раковска, ама в оная част по-към НДК, където все още върви 9ката.. Не помня на последната или предпоследната спирка (все още на Раковска) беше... абе там някъде, по посока Сточна гара. Там има готини...Иначе как може верно да не си намериш, не къде да е, ами в София! Бол с такива магазини.
![]()