.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    mi tiq cigari ne me kefat makar 4e sa oferta za6toto v filtrite imat vuglen no MM si ostava klasika

аз пуша от месец някъде червения вайсрой и много ми харесва, но сутрин ми идват бая силнички

Фен
    Град
    У насСсСсСс
    Аз пуша от сините...добре са ми...в смисал нито силни нито слаби.А и цената си я бива.За сега с тях,пък по нататък ако намалят виктори-то,ще видим

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Guest
    ми стаат!мНо0 не ме кефят, ама неска нямаше кво да пуша и един приятел ми даде такава и не беше зле!

Guest
    а бе нещо трудно се намират

Повече от фен
    Град
    Sofia
    От месец някаде започнах да пуша червен вайсрой и според мен за много добри
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Вчера една приятелка ми даде една такава цигара...не ме изкефи нещо... Сигурно, защото пуша само тънки...

Lauta Hools
    Guest

Re: Руминските цигари ВАЙСРОЙ за по 2лв. Как ви се струват?

Цитирай Първоначално написано от Енчев
    Аз от както ги пуснаха в магазинната мрежа от четвъртък минах на тях. Много са качествени според мен, а и цената е перфектна.
    xaxaxaxaxa te sa srubski we kartof i sa super gadni pulni gomna !

Lauta Hools
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Цитирай Първоначално написано от eexploited
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ПалМал за 2.50 са по хубави
    и аз така мисля...
    Определено!Не съм за 50 стотинки...
    emi kato nesi za 50 stinki dai o6te 50-60 i si zemi boro nemat ob6to s si4kite gomna kato viceroy i pall mall

Guest
    србски вайсрой! в пъти по-добър е

bi4 az jiveq blizo do granitcata tuk toq viceroi se prodavaa za po lev aa ina4ee moga da ti nameraa po4ti sushto tolkoba ka4estveni za po 45 levaa 10 steka
    бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )

добри са и на изгодна цена

mini rulo
    Guest
    Не са зле.. предпочитам сивия west, ама стават :P

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ае напоследък бая ги пуша .... когата имам повече кинти и пал мал си взимам ... ..но ваисрои ме устроиват ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Viceroy са новите социални цигари в България, а колкото до самите цигари те са пълен боклук PallMall с много по-добри!!!
    незнам как така избираш добри и лоши ...но ваисрои са доста по добри от много други ..примерно от почти всеки боклук на булгартабак ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

mini rulo
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от _Becko_
    Viceroy са новите социални цигари в България, а колкото до самите цигари те са пълен боклук PallMall с много по-добри!!!
    незнам как така избираш добри и лоши ...но ваисрои са доста по добри от много други ..примерно от почти всеки боклук на булгартабак ...
    Съгласен. На Булгартабак са много зле повечето цигари..

@Verminaard, всеки с вкуса си, но дори Мелник повече ме кефят от Парамаунта :Р

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си