- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Руминските цигари ВАЙСРОЙ за по 2лв. Как ви се струват?
mi tiq cigari ne me kefat makar 4e sa oferta za6toto v filtrite imat vuglen no MM si ostava klasika
аз пуша от месец някъде червения вайсрой и много ми харесва, но сутрин ми идват бая силнички![]()
Аз пуша от сините...добре са ми...в смисал нито силни нито слаби.А и цената си я бива.За сега с тях,пък по нататък ако намалят виктори-то,ще видим![]()
Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...
ми стаат!мНо0 не ме кефят, ама неска нямаше кво да пуша и един приятел ми даде такава и не беше зле!
а бе нещо трудно се намират![]()
От месец някаде започнах да пуша червен вайсрой и според мен за много добри![]()
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
xaxaxaxaxa te sa srubski we kartof i sa super gadni pulni gomna !Първоначално написано от Енчев
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
emi kato nesi za 50 stinki dai o6te 50-60 i si zemi boro nemat ob6to s si4kite gomna kato viceroy i pall mallПървоначално написано от brain_stew
![]()
србски вайсрой! в пъти по-добър е
bi4 az jiveq blizo do granitcata tuk toq viceroi se prodavaa za po lev aa ina4ee moga da ti nameraa po4ti sushto tolkoba ka4estveni za po 45 levaa 10 steka
бан по ип и профил 12 точка от правилника ( подстрекаване към употреба на наркотици )
добри са и на изгодна цена![]()
![]()
![]()
Не са зле.. предпочитам сивия west, ама стават :P
ае напоследък бая ги пуша .... когата имам повече кинти и пал мал си взимам ...![]()
..но ваисрои ме устроиват ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
незнам как така избираш добри и лоши ...но ваисрои са доста по добри от много други ..примерно от почти всеки боклук на булгартабак ...Първоначално написано от _Becko_
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Съгласен. На Булгартабак са много зле повечето цигари..Първоначално написано от IdiOtKa
@Verminaard, всеки с вкуса си, но дори Мелник повече ме кефят от Парамаунта :Р