.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Наистина ми се вижда като в приказка..но не казвам че не може и не е истина..все пак има и вампири..такова заболяване-когато що годе нормални хора изпитват нужда от консумация на кръв..ЗАБОЛЯВАНЕ!И няма как да отида в гробище току така ,наистина това място за мен,нз за някой др,но само тръпки ме побиват..а ти от кога го практикуваш..това..и какво е толкова очарователно да се *** с мъртво тяло,неспособно да покаже някакво чувство..пред живо момиче(в случая си момче/мъж)?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Да, страшно много ме възбужда. Заради тва нощем ходя да разкопавам гробове. Хахаха!

Много клипове гледате нещо бе.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Наистина ми се вижда като в приказка..но не казвам че не може и не е истина..все пак има и вампири..такова заболяване-когато що годе нормални хора изпитват нужда от консумация на кръв..ЗАБОЛЯВАНЕ!И няма как да отида в гробище току така ,наистина това място за мен,нз за някой др,но само тръпки ме побиват..а ти от кога го практикуваш..това..и както е толкова очарованието да се *** с мъртво тяло,неспособно да покаже някакво чувство..пред живо момиче(в случая си момче/мъж)?
    аз съм момче, не познавам авторката и нямаше да се включа ако нямаше такава тема

не го практикувам често

миналия месец, малко преди коледните празници

чуках една около 16 годишна жертва на автомобилна катастрофа
    много готина мацка е била
    малко лицето и беше деформирано, но пък тялото перфектно

няколко пъти свърших в нея и я оставих на гробарите да я почистят за следващия ден за погребението

аз подбирам само когато починалата е хубава жена а не рядко се срещат

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Наистина ми се вижда като в приказка..но не казвам че не може и не е истина..все пак има и вампири..такова заболяване-когато що годе нормални хора изпитват нужда от консумация на кръв..ЗАБОЛЯВАНЕ!И няма как да отида в гробище току така ,наистина това място за мен,нз за някой др,но само тръпки ме побиват..а ти от кога го практикуваш..това..и както е толкова очарованието да се *** с мъртво тяло,неспособно да покаже някакво чувство..пред живо момиче(в случая си момче/мъж)?
    аз съм момче, не познавам авторката и нямаше да се включа ако нямаше такава тема

не го практикувам често

миналия месец, малко преди коледните празници

чуках една около 16 годишна жертва на автомобилна катастрофа
    много готина мацка е била
    малко лицето и беше деформирано, но пък тялото перфектно

няколко пъти свърших в нея и я оставих на гробарите да я почистят за следващия ден за погребението

аз подбирам само когато починалата е хубава жена а не рядко се срещат
    Нз нз ..но се опитай да се поставиш на мястото на трупа..примерно..или си го представи някой да го прави това с твоето дете,майка или баща..все едно.И какво нима смяташ да продължиш?
    Аз си лягам ,утре ще мерна какво сте писали,ако модовете не са го делнали..

Супер фен
    Град
    БТв имам още 1 въпрос!!! ТЯ (авторката на темата ) как ще изчука някой труп ПРИ УСЛОВИЕ че е ТРУП и не виждам как ще му стане оная работа!(почнах да се чувствам като извънземно,креватчето ме зове..)

Лека и безаварийна!

ox lele i az mn se vazbujdam cccc osobeno predstaete si nekav basein i vutre si4kite hora murtvi i ti gi vadish i po4vash

Супер фен
    мани се ма, тва пък по-гадно отколкото с охлюв

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си