- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- превод от български на руски,ако може
Утре имам класно по руски и ще трябва да описвам стаята си..Та дали ше е възможно,който знае руски да ми преведе тея няколко реда:
В стаята ми има 2 легла,2 нощни шкафчета и лампа.В нея също има телевизор,компютър и бюро със стол.Има секция с книги.Тя е розова и светла.
![]()
Пълна идиотщина,ама кат не знам нищо по руски и тфа ше стигне..колкото да има нещо,а ако се сетите за друго добавете(няма значение,че може да не е вярно..),нема ви се разсърда много...
![]()
I was lost and I'm still lost...
А ти що не 'земеш да си 'дигнеш луксозния г*з, да се поровиш малко в българо-руския речник и да си го напишеш сама?![]()
Deine Qual ist meine Lust!
Meine Liebe ist dein Tod!
xaxa не си го вдигам,4е да се не преуморява много много..а и щот няам речник,а па и само с речник номера не стааПървоначално написано от PainWithoutLove
таа свинскиако нема да помагаш поне не пиши..не съм задължила никой да ми отг ..в заглавието пише "...ако може" аре утре 6се виим
![]()
Хаха милата...ем кой ти е казал, че не мога да ти помогна ама айде, ще го оставим за утре през часа.Първоначално написано от stel4eto__
![]()
![]()
Deine Qual ist meine Lust!
Meine Liebe ist dein Tod!
епа кой ти е казал,че не моеш да ми помогнеш...просто питам тук,щот смятам,че достатъчно ми помага за др упражнения...и да не те затормозавям излишнотаа въпроса си остава към другите във форума..ако може,а ако не може пак ше ръса яко бисери
![]()