.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Повече от фен Аватара на air_wisp
    на 16...ми не съжалявам...не се чувствам по-различен
    маа фака

Guest
    Офф писна ми да чета от тъпи, по-тъпи въпроси. Това дали е рано или не, го определяш ти. Но тъй като явно нямаш достатъчно сиво вещество - не можеш и питаш някви непознати хаха. Ми мойто мнение е че е рано... а за тия дето го правят на 12-13 не знам цици дали имат въобще... ама айде за секса друго е нужно хаха.

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    ми нормално на 14. Аз за пръв път на 13
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Град
    In my head
    Аз бях на 16; според мен това е най-оптималната възраст за първия път, или 15 или 16 години.

Писенце
    Guest
    Ами на 14г бях пууу беше преди 4 години вече почвам да забравям имам чувстото че е било преди 10г и съжелявам че тогава така се прецаках,бях толкова глупава и малка как можах да му се вържа на лъжите...Тъй че по-добре изчакай небързай със секса

1.Бях почти на 17 год.
    2.Рано ти е.
    3.Има хиляди такива теми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Какво да съм правил на конкретна възраст? Немога да разбера въпроса...

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Рано е!!!

Фен
    Град
    На далече
    на 14

еми след около n дена

warsteiner
    Guest
    O6te v peti klas 4ukah kakite.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    14 е раничко . Изчакай още година-две , няма да съжалиш , ти не си готова сега - нито физически , нито психически .
    Аз го направих на 16 иначе .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest

Re: koga go napraihte za praf put

Цитирай Първоначално написано от sweetkata
    na kolko godini go napraihte za praf put.14 rano li e?4udq se da mu pisna ina 14
    Миличка, ти си ВСЕ ОЩЕ на 14г. Аз бих ти препоръчала 1-во да се ограмотиш достатъчно и да се научиш да пишеш правилно (и то не само на компютъра). И 2-ро да се позаинтерсуваш малко за половия акт, за да не се случи така , че след 1 месец да пишеш тема като 'Боли ме вагината, бременна ли съм?' или 'Правихме го без презерватив , опасно ли е?' - което е глупаво. Та какво да ти кажа , за времето през което ще правиш секс , можеш да седнеш да научиш един урок по български език. Тъкмо друг път няма да ти се смеят , че си неграмотна, пък си тръгнала да правиш секс.
    PS: Съжалявам , ако съм те обидила с нещо!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az go napravih na 17 sled kato s mom4eto imahme vruzka 11 meseca i se biahme opoznali dostatu4no dobre.Spored men si mnogo malka i faktut 4e pita6 v niakakuv forum dali da go napravi6 ili ne kakto i negramotnia ti post pokazvat 4e ne si gotova da vodi6 polov jivot.

Град
    LuNaTa
    az bqh na 14 kogato go napravih..da rano mi beshe no ne sajalqvam..prosto ako si reshena na tazi krachka pomisli vnimatelno s koi shte e.az izvadih kasmet dano i ti si taka \/
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

zavisi ot tova koeto e v glavata ti. Na14 ili na 20 ili 40 prosto trqbva da izbere6 podhodq6tiq i naistina da znae6 4e si e estruvala s nego purviqt ti put

Unknown-19
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от freeqwerty
    Не мисля,че е рано.Напоследък момичета на 13-14-15 го правят,може би от любопитство,незнам.Имах гадже на 14,а бях на 22-23 и тя поиска да съм и първият,естествено бях и,но съм чел някъде в интернет,че в Бразилия,средната възраст за полов живот е 10 год.

Ти добре си прочел за Бразилия ама нямаше да е лошо да прочетеш из интернет и какво е педофилия

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от SOSICK
    zavisi ot tova koeto e v glavata ti. Na14 ili na 20 ili 40 prosto trqbva da izbere6 podhodq6tiq i naistina da znae6 4e si e estruvala s nego purviqt ti put
    Я ми кажи на 14 какво му разбира главата на едно момиче кой е подходящ! И още нещо - подходящият не е един. Просто човек търси нещо и ако и другият търси същото, трябва да се правят компромиси, за да се получи връзката.

;)

hah n i na 14 i na 20 nqma zna4enie ;] nali she go naprai6 pak..az li4no na 14 go napravih,i ne sajalqvam.i na 14 i na 18 da go naprai6,nqma da ti e za 1vi ili za poselden pat.6toto sled tva she ima i drygi. !

Град
    zimbabve
    be kak be kusno ti e daje az li4no kato bqh na 15 go napravih ama kat te gleam tebe izob6to ne si sigyrna po huavu sedni si pro4eti urocite vmesty da misli6 za gluposti

Пфу, и аз бях на 14.
    Изчакай още.

Повече от фен Аватара на Kraken
    Град
    София
    Ми на мен първо ми беше в 5ти клас ама беше чист късмет а после чак до лятото седми за осми клас не бех пипал женско

Голям фен
    Град
    Бургас
    на 15 за 1ви път а пък за теб нз.. то си зависи от теб дали се чувстваш готов(а)
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Guest
    Nai-maldoto momi4e rajda lo dete e na 4 godini a nai-vazrastnata jena koqto e rajdala na 90 godini.Tova ne si go izmislqm gledah go po TV-ta. Ebati perverzniq narod

Guest
    Az dne6no vreme kato gi gledam momi4etata na po 13-14 god i nqkoi daje sa dosta razviti za godinite si i zatova se vazpolzvat ot tova i se capondrqt kato maimuni obli4at se kato kurvi i iskat da izglejdat po-zreli i izbarzvat mn i posle kato napravqt gre6ka sajelqvat sled vreme.A posle kato udarteqt sajelqvat za deto sa izbarzali.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си