- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga go napraihte za praf put
na kolko godini go napraihte za praf put.14 rano li e?4udq se da mu pisna ina 14
Рано ти е !
2 т. от правилника. Бан на профил
Ако си курва даже е късно
Първият ми път беше на 19. Познай сега какво ще ти отговоря като ме питаш рано ли ти е.
И все пак е въпрос на личен избор. Но фактът, че искаш съвет от непознати хора в тийн форум, ми говори, че не си особено сигурна и готова....
на 20 и да на 14 ти е рано. Ти се дете,с детско съзнание и най-вече с детско тяло!
не не съм курва а вие на колко го направихте?
каква тема, добре че някой се е сетил да направи такава
аз лично на 17 направих за пръв път но на 14 ти е рано по-добре се пази още
Не мисля,че е рано.Напоследък момичета на 13-14-15 го правят,може би от любопитство,незнам.Имах гадже на 14,а бях на 22-23 и тя поиска да съм и първият,естествено бях и,но съм чел някъде в интернет,че в Бразилия,средната възраст за полов живот е 10 год.
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
смятам,4е е рано,поне из4акаи известно време ,обмисли го и тогава реши какво да правиш![]()
![]()
Имам чувството че с тоя пост се опитваш себе си да убедиш че не си направил нещо нередно,а всъшност си направил...Както и да е,да,и според мен ти е рано да започваш полов живот,потрай още малко де,живота е пред теб.Първоначално написано от freeqwerty
Никой неможе да каже дали е рано или не, не за друго, а защото просто няма такъв идеален човк, който д аможе да е компетентен ид а каже. НО ...има едни норми, етически, които са твърдо против това. Нали знаеш,че традиционната добродетел е девственицата (класическият символ на добродетел). Иначе трябва д аси готова психически и физически. Та сигурно половината от класа ти още не носят сутиен. А психически - едва ли си, понеже пишеш тук.
Отговор - на 16 и няколко месеца (наскоро се замислих,че като бях на твоите години определях тази възраст за подходяща : 16-17 години)
налиПървоначално написано от malka_sladuranka
добре че я има тази тема..много ще е полезна,нищо че има сигурно още 7545438957384795783475734 такива!
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
ami i az na 14 mn imah podoben problem...no go napravih na 15... priqtelq mi me po4aka dosta vreme de...no tova 4e ne sme stigali do polov akt,ne znachi ,4e ne sme pravili drugi ne6ta...Първоначално написано от sweetkata
![]()
. ne sujalqvam 4e po4akah ,IZOB6TO! TOI SU6TO NE SUJALQVA. tVOE RE6ENIE -sama preceni dali si gotova naistina
![]()
Ако гледаме ромите на 14 ве4е трябва да имаме поне по 1 дете![]()
e to nali nqkva be6e rodila na 10Първоначално написано от Krum4o18
... na 14 ve4e s pone 2 deca
![]()
Аз никога не съм го правил, за да ми кажат "прав път".Първоначално написано от sweetkata
Не знам - изостанал ли съм с материала?
Не обичам да ми казват "прав ти път", в такива моменти се чувствам някак...
изгонен...
Е, ти може отдавна да си му ПИСНАЛА, и сега само да те чака...нали се сещаш.Първоначално написано от sweetkata
Не се давай!
Аз почнах на 18 и да, мисля че 14-годишна възраст е малка за започване - особено за момичета.
mislq 4e na 16-17 e normalno ... no 14 ... nqkoi momi4eta ot6e nqmat menzis togava ...
az na 17... mom4e sym![]()
На колко години да съм правил какво?Първоначално написано от sweetkata
Ами аз на 15 и няколко месеца го направих за първи път с човек който обичам,тъй че не мсиля че възраста има значение(стига да не е под 13)
на 15 . ,но ако можех да се върна назад,бих изчакал още!
хммм......аз бях някъде на 16 почти 17.....нормално горе долу....
ама 14..незнам.....рано е ма като се има предвид какви ги има вече той някой юзър каза....за курвенде даже е късно.....
ти ако искаш хората да ти кажат кога да го направиш тва няма да стане..
като решиш че си готова тогава.......
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.