.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Guest

космите над горната устна и перхидрола?

Махам си космите над горната устана с пинсета но много ми си подува после.А след колата ми излизат пъпчици.С кислородна вода неможе защото после стават по дълги и си личи.Значи обмислих вариянта с перхидрола дали може защото кожата над горната устна е по-чувствителна.И дали изобщо действа?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Как с кислородна да стават по - дълги,опази боже
    2 т. от правилника. Бан на профил

...

Of kato se setq kakvo stana posledniq pat kato si mahnah s kola-maska i edva li shte povtorq pak-qvno kojata mi e prekaleno 4uvstvitelna i parvo se za4ervih,posle mi se podu ustnata,na dr den mi izleznaha pap4ici I v4era si mahnah s epilatora i nqmam problem.I dr.pat sam si mahala s epilator,daje mi se poduva6e za 1,2h i se za4ervqva6e,a sega vsi4ko e dobre :P4e kakvo ob6to ima mahaneto na kosmi s kislorodnata voda???-tq nali e kato dezinfektant????????
    Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....

Супер фен

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от ani_sweet
    Of kato se setq kakvo stana posledniq pat kato si mahnah s kola-maska i edva li shte povtorq pak-qvno kojata mi e prekaleno 4uvstvitelna i parvo se za4ervih,posle mi se podu ustnata,na dr den mi izleznaha pap4ici I v4era si mahnah s epilatora i nqmam problem.I dr.pat sam si mahala s epilator,daje mi se poduva6e za 1,2h i se za4ervqva6e,a sega vsi4ko e dobre :P4e kakvo ob6to ima mahaneto na kosmi s kislorodnata voda???-tq nali e kato dezinfektant????????
    МАХАШ си косъмчетата на ЛИЦЕТО с ЕПИЛАТОР ?!?!?ОМГ!!!!мазохистка
    Иначе перхидрол и кислородна вода е едно и също и служи за изрусяване (ф този случай)

Град
    у нас
    махай ги само с пинсетка,после мажи с кре "здраве"например и няма да ти е подуто мястото в никакъв случай не прибягвай до перхидрол

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си