- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аз съм на 17,но още не съм правила sex
Първият ми път беше когато бях на 17 и половина и въобще не съжалявам даже ти се чудя защо го приемаш като проблем това. По-добре ли щеше да се чувстваш ако го беше направила на 13 примерно,както постъпват вече повечето момичета. Нищо не си изпуснала. На мен много приятели ми се чудеха защо толкова време съм чакала... е изчаках подходящия човек, изчаках да се почувствам готова и го направих.Сега няма за какво да съжалявам. Това НЕ Е нещо срамно, напротив!
Първоначално написано от Kabal
благодаря за добрите съветиПървоначално написано от Анонимко
защо би се очудил ако из4акам и послушам съвета ти,та аз из4аках до сега,какжо пък времето е пред мен
дали 6те из4акам о6те месец или 5 се едно,важното е да намеря 4овека
![]()
dobre 4e ostanaha i takiva,a ne da se proebavat na 12 s otvor 2 sm omg
хаха ...аз пък мисля 4е ти е време!!! ама не 4е ти давам зор просто ..17 год нз :Д
Ем то няма ни6то ло6о че си девствена о6те е.Апак и не мисля че си единствената на 17 години която е девстрена.Апак и това не6то трябва да се направи когато си 100% сигурна че го желае6 и си с човека с които иска6 да го направи6 а не с 1-вия сре6тнат.
17 години която е девстрена
Девствена исках да напи6а ама обърках копчетатасъжалявам за гре6ката
![]()
Купи си вибратор!![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си по-изоберетателна може и със тампони,свещи дори с дезодорант...Зависи от размера!
[quote="Купи си вибратор!
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако си по-изоберетателна може и със тампони,свещи дори с дезодорант...Зависи от размера![/quote]
ebah mu mamatati sve6ti li polzva6
omg
abe hora momi4eto iska syvet a ne da id predlagate typi raoti....se edno tq e devstvena i iska da razbere ne6to pove4e
Emi az symv sy6toto polojenie,ama sym po4ti na 20.
momi4eto koeto e zapo4nalo temata - ima6 li skype ????
Първоначално написано от Зидане
![]()
![]()
....шшшшштттттт...не се обаждай
=D> =D> =D> =D> =D> =D>Първият ми път беше когато бях на 17 и половина и въобще не съжалявам даже ти се чудя защо го приемаш като проблем това. По-добре ли щеше да се чувстваш ако го беше направила на 13 примерно,както постъпват вече повечето момичета. Нищо не си изпуснала. На мен много приятели ми се чудеха защо толкова време съм чакала... е изчаках подходящия човек, изчаках да се почувствам готова и го направих.Сега няма за какво да съжалявам. Това НЕ Е нещо срамно, напротив!
Аdmin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.
Извинявам се,какво общо има Фройд..би ли ме запознала..?Първоначално написано от FikyScHetOo
Не че нещо,ама той ми е л-бимия философ и ще ми е много интересно да ме светнеш по въпроса,какво разбира той под "плейбой" .
Плейбой сигурно е някакво абстрактно,философско понятие,може би..
nqma strashno i az takaПървоначално написано от Анонимко
![]()
zdravei skapa.ne trqbva da ti e neodobno da govori6 s priqtelkite si za sex daje moje6 da se vazpolzva6 da nay4i6 ne6to ot tqx ako te sa po opitni.nqma zna4enie 4e si devstvena vajnoto e parviq pat da e s nqkoi 4ovek koito naistina da si zaslyjava i pomni kogato doide momenta ne misli kak 6te se spravi6 a prosto se otpysni i se naslajdavai maksimalno.jelaq ti yspex
Това че си девтвена на тази възраст не е лошо, а напротив. Безмислено е да желаеш секса, само за да не си различна.
Малко са момичетата като теб, а и това понякога (често) се харесва от момчетата
Споделям това мнение .Мацка(до създателката на темата) ,ако искаш си напиши скайпа или мейлаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
и къде е проблема? всеки сам решава кога и с кой да го направи, ако мислиш че тук ще намериш компетентен отговор жестоко се лъжеш...
само ти можеш да си прецениш
Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
хехе еи отново ви благодаря за съветите,а мейла ми е passed@abv.bg ,скайп за сега не
който иска нека да ми пише на мейла,но поне да каже,че е от форума, за да се сещам
![]()
на 17 още не е твърде късно, НО ако из4акаш още 10 години, вервай ми , ще си останеш девствена завинаги. Имахме една даскалка по италиански, дето беше на 55 години и се хвалеше , 4е още била девствена.. а не мисля, 4е това е за хвалба.
Всеедно да се хвалиш, 4е никога не си пила бира...
докато не опиташ просто не занеш какво пропускаш.
мацко евала че си девствена сигурен съм че 90% от момчетата във форума биха ти разрешили проблема веднага стига да си готина де я пост-ни някоя снимка?![]()
Ако си мислиш, че си готова го направи и ако го искаш.Просто си намери свястно момче, а не да се нахвърлиш на първия срещнат, нали?
Са след всички тия съвети не й мърдат поне още 10 години въздържателство![]()
.
2т. системно
Аз мисля че трява да имаш доверие и лябов към партнйора а не да бързаш