.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Guest
    Първият ми път беше когато бях на 17 и половина и въобще не съжалявам даже ти се чудя защо го приемаш като проблем това. По-добре ли щеше да се чувстваш ако го беше направила на 13 примерно,както постъпват вече повечето момичета. Нищо не си изпуснала. На мен много приятели ми се чудеха защо толкова време съм чакала... е изчаках подходящия човек, изчаках да се почувствам готова и го направих.Сега няма за какво да съжалявам. Това НЕ Е нещо срамно, напротив!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Kabal
    Ех,хубаво е,че има още такива момичета..

Няма нищо лошо не си на 30 я.Изчакай и го направи както трябва и,с който трябва,за да не съжаляваш после!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Както каза Кабал...радвам се че останаха и такива...всички малки пикли се хвърляте на първия срещнат и бързате да се изчукате само заради едни тъпи съвети на приятелки - тийнейджърки че непременно трябва да се изчукаш с някой.
    Имаш цял живот пред теб..а моят съвет е изчакай да навършиш поне 18 години..белким тогава ти дойде акълът...големи глупости вършите..не може да изчакате да няма единица пред числото за възрастта ви..ей!
    Но като типична тийнейджърка едва ли ще послушаш съвета ми..да не бързаш..а сигурно и ще ти бъде смешно ако ти кажа че ти е много рано още за първи път...поне се вслушай в съветите да не е с първия срещнат и не го прави още на първата или втората среща..ако не го сториш..ще съжаляваш и то много..ще ревеш..помни ми съвета!
    благодаря за добрите съвети защо би се очудил ако из4акам и послушам съвета ти,та аз из4аках до сега,какжо пък времето е пред мен дали 6те из4акам о6те месец или 5 се едно,важното е да намеря 4овека

Guest
    dobre 4e ostanaha i takiva,a ne da se proebavat na 12 s otvor 2 sm omg

Зидане
    Guest
    хаха ...аз пък мисля 4е ти е време!!! ама не 4е ти давам зор просто ..17 год нз :Д

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Ем то няма ни6то ло6о че си девствена о6те е.Апак и не мисля че си единствената на 17 години която е девстрена .Апак и това не6то трябва да се направи когато си 100% сигурна че го желае6 и си с човека с които иска6 да го направи6 а не с 1-вия сре6тнат.

Повече от фен
    Град
    Приморско
    17 години която е девстрена

Девствена исках да напи6а ама обърках копчетата съжалявам за гре6ката

Guest
    Купи си вибратор! Ако си по-изоберетателна може и със тампони,свещи дори с дезодорант...Зависи от размера!

Guest
    [quote=" Купи си вибратор! Ако си по-изоберетателна може и със тампони,свещи дори с дезодорант...Зависи от размера![/quote]
    ebah mu mamata ti sve6ti li polzva6 omg
    abe hora momi4eto iska syvet a ne da id predlagate typi raoti....se edno tq e devstvena i iska da razbere ne6to pove4e

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема

Re: аз съм на 17,но още не съм правила sex

imam nujda ot syvet na 17 sym i iskam da go napravq,no nz dali sym dostaty4no gotova,ponqkoga mi e idvalo da sko4a na vrata na pyrviq sre6tnat kakvo da pravq ? mersi predvaritelno
    Време ти е

Guest
    Emi az symv sy6toto polojenie,ama sym po4ti na 20.

Guest
    momi4eto koeto e zapo4nalo temata - ima6 li skype ????

Цитирай Първоначално написано от Зидане
    хаха ...аз пък мисля 4е ти е време!!! ама не 4е ти давам зор просто ..17 год нз :Д
    ....шшшшштттттт...не се обаждай

Първият ми път беше когато бях на 17 и половина и въобще не съжалявам даже ти се чудя защо го приемаш като проблем това. По-добре ли щеше да се чувстваш ако го беше направила на 13 примерно,както постъпват вече повечето момичета. Нищо не си изпуснала. На мен много приятели ми се чудеха защо толкова време съм чакала... е изчаках подходящия човек, изчаках да се почувствам готова и го направих.Сега няма за какво да съжалявам. Това НЕ Е нещо срамно, напротив!
    =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Аdmin-Coki:
    неподходящ размер на снимки в подпис/широчина/.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    Иначе аз подкрепям Фроид и мога да ти кажа,че някои неща си проличават именно в любовта и секса. Те с анемислими. Пример: един, който е тип плейбой, дупер тяло и т.н. и има и приятели и свобода и всичко си нямаше гадже много много време, защото по мнението на теси, които го познаваме беше комплексар. Незнаем защо. Но сега ходи с едно момиче и определено се е променил. Идеята е,че не си изпипала нещо в себе ис и затова е така. Все пак не казваш много информация за себе си, но дано мога д апомогна
    Извинявам се,какво общо има Фройд..би ли ме запознала..?
    Не че нещо,ама той ми е л-бимия философ и ще ми е много интересно да ме светнеш по въпроса,какво разбира той под "плейбой" .
    Плейбой сигурно е някакво абстрактно,философско понятие,може би..

Guest
    Emi az symv sy6toto polojenie,ama sym po4ti na 20.
    nqma strashno i az taka

Guest
    zdravei skapa.ne trqbva da ti e neodobno da govori6 s priqtelkite si za sex daje moje6 da se vazpolzva6 da nay4i6 ne6to ot tqx ako te sa po opitni.nqma zna4enie 4e si devstvena vajnoto e parviq pat da e s nqkoi 4ovek koito naistina da si zaslyjava i pomni kogato doide momenta ne misli kak 6te se spravi6 a prosto se otpysni i se naslajdavai maksimalno.jelaq ti yspex

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Това че си девтвена на тази възраст не е лошо, а напротив. Безмислено е да желаеш секса, само за да не си различна.
    Малко са момичетата като теб, а и това понякога (често) се харесва от момчетата

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Това че си девтвена на тази възраст не е лошо, а напротив. Безмислено е да желаеш секса, само за да не си различна.
    Споделям това мнение .Мацка(до създателката на темата) ,ако искаш си напиши скайпа или мейла

Супер фен
    и къде е проблема? всеки сам решава кога и с кой да го направи, ако мислиш че тук ще намериш компетентен отговор жестоко се лъжеш...
    само ти можеш да си прецениш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Споделям това мнение .Мацка(до създателката на темата) ,ако искаш си напиши скайпа или мейла
    хехе еи отново ви благодаря за съветите,а мейла ми е passed@abv.bg ,скайп за сега не който иска нека да ми пише на мейла,но поне да каже,че е от форума, за да се сещам

Guest
    на 17 още не е твърде късно, НО ако из4акаш още 10 години, вервай ми , ще си останеш девствена завинаги. Имахме една даскалка по италиански, дето беше на 55 години и се хвалеше , 4е още била девствена.. а не мисля, 4е това е за хвалба.
    Всеедно да се хвалиш, 4е никога не си пила бира...
    докато не опиташ просто не занеш какво пропускаш.

мацко евала че си девствена сигурен съм че 90% от момчетата във форума биха ти разрешили проблема веднага стига да си готина де я пост-ни някоя снимка?

Мега фен Аватара на koalka
    Ако си мислиш, че си готова го направи и ако го искаш.Просто си намери свястно момче, а не да се нахвърлиш на първия срещнат, нали?

Супер фен
    Са след всички тия съвети не й мърдат поне още 10 години въздържателство .
    2т. системно

Guest
    Аз мисля че трява да имаш доверие и лябов към партнйора а не да бързаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си