- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Гонзо подписва с Риека
Ами хубаво е че е подписал с тяхстига с това БГ
а и така се разбира че се пак още някой проявява интерес към залязващата кариера на този футболист
едно време наистина играеше ама ....... преди ....
axa .. edno vreme kvi kiucheci maashe v biadПървоначално написано от Krum4o18
![]()
А кви голове вкарваше на чорбата ....
OtherDimension може и да си прав не мога да споря дали е маел кючеци в БИАД те не са му пречели да бъде добър футболяга : )) така че : )) не е важно дали мааш кючеци : )) важното е като станеш добър да не земеш да си повярваш много![]()
Пример: БОЖИНОВ![]()
i s tva si ostana ..Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
ne e kato da vkarvash golove na Real , Milan i drugi ...
da ne zabravqme i uspeshnata mu evropeiska kariera
Rennes - 1 sezon , 1 gol , 1 cherven karton
strahotna statistika![]()
14 Гола да ти е гадно ....![]()
zlatna topka , dve zlatni obuvki .!.Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
gadno li ti e govedo zavistlivo ?
Първоначално написано от OtherDimension
7:2,7:1,5:0 ти губиш ...
30 titli
vechno da si 2ri ...
Вашите 3 звезди са само статистика....
30 титли ,ама само вие не си признавате ,че имате подарени ...
bla-bla
ae kefi se tam na izmisleniq si otbor i trai
P.S.
Bulgarski futbolist s 4 imena ? - Nasko Sirakov P*deras P*ederas !
Ехех аз не знам , Наско някога да е прецакал националния,ама има един гаден КСП ,който си от националния и го изостави в най-тежкия момент...Първоначално написано от OtherDimension
Топчо баце нема смисъл да спориш просто защото зад всичко тва зад титлите зад успехите и сичко има 1 дума и тя е КОМУНИЗЪМ
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Да ,ама ме дразни ,че те тва не го признават. И не признават това за АС-23....Първоначално написано от SoulCrewHools
![]()
Левски-Спартак да ти говори нещо?Първоначално написано от SoulCrewHools
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Ехех цфка,цдна... А защо НИКОГА чорбарите не казвате нищо за АС-23 ,ако въобще знаете за този клуб .Първоначално написано от Ziezi
а да ви кажа кой отбор влезна в шампионска лига и кой стана шампион на България и кой отбор е допуснал 2 гола от началото на сезона и НЯМА ЗАГУБА а чорбари гадни турски ЛЕВСКИ СОФИЯ българската гордост
Craig David-Walking Away
абе не знам ама аз чух че почти сигурно Гонзо ше играе от Новиа сезон в Англия
еиииии сексиПървоначално написано от exploitedteen
радвам се че разбираш от хомосексуална лювов, ах ти палавнико дървиш ли са от мъже, набиват ли то го? КАкво е чувството
абе идиот като не можеш да ми отговориш трай беПървоначално написано от Ziezi
Левски-Спартак ми говори твърде много а също и тва че ти нямяш и понятие от тва дет говориш
![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Гонзо вече подписа с Риека.Първоначално написано от Thug_Life
![]()
abe brymze pri tebe kolko e 4asa, 6toto tuka e 7
2, 11 и 8 точка системно - бан
10:17 вечерта.Първоначално написано от NiKOLAN
![]()
Pak si pomisli kade e po-dobre....rezerva v Ren ili titulqr v Totnum,govedo maloumno...