- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Гонзо подписва с Риека
Ние и без добър отбор ставаме шампиони ,така че това не ни е проблем,говедо.
да слаб отбор наистина. maldini не знам дали знаеш, но вашите играчи отиват във втородивизионни отбори
Ставате шампиони вие ...Сега ,като няма кой да ви дава купи и титли ще ви видим ,СВИНЬО !!!
Топчо се развихри![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
Кой го казва.Първоначално написано от PR0
![]()
a vashite otivat v Turcia da stavat hodji i da im napravqt pishkite-kabrioПървоначално написано от PR0
![]()
Важното е кой си запазва най-дълго добрите играчи ,а това определено сме ние.Важното е кой има по-добър отбор и това в момента сме ние !Вие чорбички си говорете ,каквото си искате за Гонзо.Той ви е вкарала 14 гола ,не ви ли са достатъчни!?!?!?
mai mesec , kogato chorbichkite vdignat titlata , ti si barai k*ra i si uteshavai s tiq 14 gola![]()
а на 7-ми като излизате от Гей сектор внамавайте да не попаднете на некоя засада![]()
системно нарушаване на 2 точка от правилника и недопустимо държание в раздела " спорт" ! Бан по ип и профил
geitedteen оригинален както винаги. Тая година ще имате успех! Според китайския календар е готината на свинята затова малко респект![]()
Ще вдигнат титлата АхаХАХа .Сигурно някоя титла от картон ? Ама даже и нея няма да могат да вдигнат...Те даже и куровете си не могат да вдигнат ,камо ли нещо друго.Първоначално написано от OtherDimension
Чорбета ,като сте толкова отворени що вие не направите засада на Б сектор???![]()
Аз пак питам ,защо след мач там нямаше никой ? Някъде се бяхте скрили май?!?!?Първоначално написано от exploitedteen
Дреме ми на шмайзера ,къде си бил ! Ние докато бяхме напълнили Васил Левски , вие си стояхте в мрачната градинка и се топлехте с фоерверките от "великия" ви поход в Европа в последните години .
aide pak se zapochva ..
dori za botev da govorim she se iztukne velikoto uchastie ot 1:13![]()
uefskispor futbolen tim - ti si sram za Bulgaria !!![]()
чорбабирлиги ...![]()
Радваха се за вас хората,че само два ви вкараха!Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
На нас поне ни вкарват барса ,а не Хайдук...Първоначално написано от maldini
.. i Beveren![]()
И Викинг и Дебрецен...Първоначално написано от OtherDimension
imam cql spisuk , ako trugna da izrejdam shte te zaboli glavata .. i surceto![]()
Мисля ,че ти си знаеш трите резултата ,така че няма нужда да ти ги казвам.
Стига сте "срали" в темата!
^Първоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
axaxxaaxxaaaxax
mislq che si znaesh rekordnite 2ri mesta .... ;]
brumze , ti li shte mi kajesh kakvo da pravq v tozi razdel g-n flood-er?
ti s bezbroinite si temi , na koito nqmash nito edin otgovor ?
ne mislq
Не тях не ги знам ,а знам как половината отбори в А група са играли за вас и как са ви давали купи ,без въобще да ги спечелите ...Първоначално написано от OtherDimension
Гледам 4орбата как избива комплекси, гледам и се хиля...
7:2 е резултат, най-велик на този свят, ееее еее честит юбилей!
В България има: един кафез канари, едно депо железничари, един казан чорбари и 8 МИЛИОНА ЛЕВСКАРИ!