- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Гонзо подписва с Риека
vechno da si 2ri
vechno da si 2ri
ah , kolko jalko e da si levskar![]()
Абе тия години ,дето вие сте взимали титли в мачовете с нас ни сме ви биели нали?ТОВА ДОКАЗВА ,ЧЕ В А ГРУПА СА ИГРАЛИ ЗА ВАС !Първоначално написано от OtherDimension
Единствения отбор ,който е вкарал 5 гола на любиматати барЦа са ЛЕВСКИ!А ние не победихме Рейнджърс нали?Ваще успехи са отпреди промяната на турнирите...Първоначално написано от exploitedteen
Reindjurs....![]()
![]()
![]()
Vsi4ki znaem,dragi mi Top4o,4e Lefski sa futbolnite idioti...![]()
Момци я вижте ,кой е с по-голям коефициент в Европа.
да вярно...Годината е 1976 октомври месец Левски вкарва 5 гола на Барциелона. И Рейнджърс слаб отбор???? Нужно ли е да казваме колко пъти са ставали шампион на Шотландия.
axaxax
shotlandskoto e svruh slabo purvenstvo v koeto ili celtic ili rangers stavat shampioni... normalno e vseki ot 2ta otbora da ima po 30tina titli i otgore
neshto , koeto e sreshtano pri mnogo malko otbori , ediniq ot tqh e dobre poznatiq vi govedoe*ec CSKA![]()
първо се научи да пишеш на книжовен български и тогава спори. Но твойто не е спор и ти си като другите Му и Говедо и това е! До тук! Думите в речника ти(а и не само на теб) се изчерпват с Му и Говедо
Аахха ,като толкова сте ни били ,защото статистиката от мачовете е в наша ползва? И имаме по-достойни резултати????Първоначално написано от OtherDimension
purvo mi pokaji pravopisnite ili punktuacionni greshki i togava govori naizsut i mi se pravi na uchitelka po literaturaПървоначално написано от PR0
purvo mi pokaji pravopisnite ili punktuacionni greshki i togava govori naizsut i mi se pravi na uchitelka po literaturaПървоначално написано от PR0
a tvoq kolega topcho 5 stranici povtarq koi imal po-dobri rezultati
vijda se kolko sa inteligentni fenovete na lubimiq ti otbor ..
lelel da si 4orbar hi4 ne e lesno we daeba t.e. fenove na 4ervenata papla4 nqma ima samo anti-levskari zamislete se kolko ot va6te pesni sa protiv levski i gi peete nezavisimo s koi igraete i nedeite da mi iztakvate va6te veliki evro yspehi 6toto nikoi ot vas ne bil roden,sig i ba6taite vi ne gi pomnqt i nezavisimo ot predstavqneto ni v cl nie bqhme tam i po dobre da padnem ot barca s 5 ot kolkoto da ne moje da biem haiduk kula da badame ot izkly4itelno `klasniq` otbor na be6ikta6ak i kvo stana ot cqlata rabota bihte samo albancitea da ne spomenavam i minalogodi6noto vi y4astie v grypite na uefa
sega ve4e moje da zapeete za olimpiq,samo 4e tapaci takiva tva e minalo i na nikoi ne my pyka osven na vas,taka 4e si gledaite ko4inata i do kolkoto si spomnqm temata e za gozno i za kvo e nujno tapi praseta kato vas da pi6at po neq?! i ti s avatara na pomiar zemi mlakni mom4e! exploited pankar ymprql ti si 100% net-hooligan!
NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!