.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    32 годишна кака
    Guest

Има ли млади мъже които да харесват възрастни жени?

Здравейте младежи!

Интересувам се, какво е отношението ви към по-възрастните жени и бихте ли се обвързали с такава!?

Благодаря.

Guest
    да,защо не, винаги има какво да се научи от такава жена

Guest
    razbirase,az sam na 24,i vinagi sam haresval po vazrastni ot men

Guest
    не знаех

Guest
    ABE NIE EHARESVAME VUZRASTNI JENI , OBACHE DALI TE NI HARESVAT...

Град
    София Левски В
    Ами да,аз лично и в момента имам такава връзка.На 25 съм и от година и половина имам връзка с много по голяма от мен.Разбирам,че това не е най-правилната възраст за една такава връзка и знам,че един ден ще остане само мираж,но все пак да се порадваме на живота,както и да правим другите щастливи,както и те нас.
    Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.

Ами зависи от жената ако се поддържа да защо не какво лошо има в това няма закон който да го забранява живеем в демокрация

Guest

Re: Има ли млади мъже които да харесват възрастни жени?

Цитирай Първоначално написано от 32 годишна кака
    Здравейте младежи!

Интересувам се, какво е отношението ви към по-възрастните жени и бихте ли се обвързали с такава!?

Благодаря.
    не, благодаря. Некрофил не ми се става...

Град
    София
    moqta sega6na fr e na 30 godini no ne sme obvurzani seriozno. vinagi ima kakvo da se nau4i ot tkava jena az samiq sum na 18

е, смятай... тук всички се изхвърлиха, че или са ходили или ходят с няк'ва по-голяма от тях... при това значително по-голяма...

в действителност наистина има момчета които си падат по по-големи
    'каки'. стига да получават взаимно удовлетворение от връзката си, какво пък толкоз
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

solveig_m късметлия си ти

Guest

[quote="32 годишна кака"]Здравейте младежи!

Благодаря.[/quote
    дай тел за връзка

Guest
    Разбира се, че си падам по по-възрастни. Някак си не ми е толкова възбуждащо да гледам някоя неразвита 14-15 годишна пикла, колкото развита жена .
    П.П. на 18 съм.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Здравейте младежи!

Благодаря.

След темата за некрофилите и аз съм ужасно чувствителна на тая тема!
    И ЖЕНА на 32 НЕ Е КАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    И после не се сърдете че момичетата на вашата възраст не ви обръщат внимание след като "Някак си не ми е толкова възбуждащо да гледам някоя неразвита 14-15 годишна пикла"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Guest
    Ice_Queen, щом се палиш толкова, значи и ти спадаш към групата на 14-15 годишните пикли, нали?

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ice_Queen, щом се палиш толкова, значи и ти спадаш към групата на 14-15 годишните пикли, нали?

Тази година правя 18 ,май не спадам. Но какво значение има аз на колко съм?Въпроса е че неможеш да казваш -14-15 годишни пикли(не вс на тази възраст не са развити,има някои на които можеш да дадеш много повече отгоре.Дори на мен са казвали че изглеждам сега на 20 )Просто ти си мислиш че тази ЖЕНА! на 32 е яка ,а знаеш ли защо тя е готова да си легне с теб?Защото вече не се котира сред мъжете на нейната си възраст(най-вероятно)!

Супер фен
    Град
    + че как ще ти се стори да разбереш че МАЙКА ти се ЕБЕ (сру ) с някой на твоята възраст или нещо такова?!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Здравейте младежи!

Благодаря.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen

Тази година правя 18 ,май не спадам. Но какво значение има аз на колко съм?Въпроса е че неможеш да казваш -14-15 годишни пикли(не вс на тази възраст не са развити,има някои на които можеш да дадеш много повече отгоре.Дори на мен са казвали че изглеждам сега на 20 )Просто ти си мислиш че тази ЖЕНА! на 32 е яка ,а знаеш ли защо тя е готова да си легне с теб?Защото вече не се котира сред мъжете на нейната си възраст(най-вероятно)!
    Аре стига с това тъпо клише, че видиш ли, когато някой мъж, или жена спи с по-малки от него, непременно го прави, защото не се котира сред мъжете/жените на своята възраст.
    Левски шампион але але!

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World
    Предполагам, че има

Guest

Здравейте младежи!

Благодаря.
    не

Супер фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от air_J

Аре стига с това тъпо клише, че видиш ли, когато някой мъж, или жена спи с по-малки от него, непременно го прави, защото не се котира сред мъжете/жените на своята възраст.
    Ами обяни ми го ти..защо жените/младите момичета си падат по по-възрастни мъже в началото..а после виж ти им привключва мозъка да си дирят по млади! Като не е така ми го обясни,ще се съглася ако изкажеш доводи.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Ами обяни ми го ти..защо жените/младите момичета си падат по по-възрастни мъже в началото..а после виж ти им привключва мозъка да си дирят по млади! Като не е така ми го обясни,ще се съглася ако изкажеш доводи.
    Ще опитам и аз да ти разтълкувам нещата, които запитваш

Жените и мъжете не се развиват еднакво, това всеки го знае. В началото, когато една жена е млада, тя търси опита на по-големия мъж, сигурността която и дава и т.н. Когато жената надхвърли 30 нещата се преобръщат. У нея се засилва майчинския инстинкт от една страна, а от друга - сексуално жените са в апогея си между 30 и 40 години, до като мъжете между 25 и 30. Поради тази причина, привличането между сексуално активните индивиди се получава съвсем закономерно.
    Както няма нищо лошо и нередно във връзка на момиче с по голям, така и за момчетата е същото. Не случайно има лафове сред народа от типа "Хвани си кака да те отрака"; "Хвани си батко да ти е сладко" и т.н. Това не идва от вчера, така е било години назад в природата.

Мега фен
    Град
    Извън границите

Здравейте младежи!

Благодаря.
    Ako se podurja,vinagi dori shte mi e kef;]

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    Ще опитам и аз да ти разтълкувам нещата, които запитваш

Жените и мъжете не се развиват еднакво, това всеки го знае. В началото, когато една жена е млада, тя търси опита на по-големия мъж, сигурността която и дава и т.н. Когато жената надхвърли 30 нещата се преобръщат. У нея се засилва майчинския инстинкт от една страна, а от друга - сексуално жените са в апогея си между 30 и 40 години, до като мъжете между 25 и 30. Поради тази причина, привличането между сексуално активните индивиди се получава съвсем закономерно.
    Както няма нищо лошо и нередно във връзка на момиче с по голям, така и за момчетата е същото. Не случайно има лафове сред народа от типа "Хвани си кака да те отрака"; "Хвани си батко да ти е сладко" и т.н. Това не идва от вчера, така е било години назад в природата.
    Обясняваш го сложно. По-просто казано - в по-ранна възраст момичетата се привличат от батковците, защото освен всичко друго имат повече акъл в главата (в смисъл, повече им се отдава да зарибяват отколкото наборите на дадено момиче), та затова. Като пораснат обаче се получава така, че не са малоумни и осъзнават, че вече са дърти. Да, но не искат да го възприемат, а единственият реален начин да си докажат сами на себе си, че все още стават е да хванат някой малчо и с него да се поддържат млади. С възрастните мъже и по-младите момичета е същата история. Според мен това е причината, ако съм успял да те убедя - добре, ако ли не здраве да е.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си