- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Скучна ли ви е мисионерската поза?
На гаджето ми да! Иска и други пози, но аз никога не съм правил друга освен мисионерската. Тя чела в някво женско списание и е бръмнала нещо. Как да и избия от главата тия глупости?
Хах... поредната ебавка..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
emi to tva ne sam gluposti.na teb ne bi li ti se iskalo malko raznoobrazie?na neq moje bi i e omraznalo vse v edna i sa6ta poza!probavite ne6to novo.kakvo lo6o ima v tova?
на видя ли кво става като оставяш женорята да се образоват - качват ти се на главата![]()
mne ne e sku4na...ama si trqq raznoobrazie
Love you Kris !!!
Не ми е скучна-с малко разнообразие става супер. Моите крака на раменете му-мммммммммммм
Мисионерската поза според мен е една от най-хубавите.Е на някои им омръзва,но на мен не.Преди да започнеш да правиш секс,започваш с целувки,милувки и т.н налиСледва и мисионерската,а в последствие и други пози
![]()
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Не ми е скучна, даже много я обичам. Но и ако ние правехме секс само в тази поза, предполагам, че и на мен ще ми омръзне и ще искам да опитам нещо ново.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mmm da tova s krakata na ramenete e 6+
extra poza
s moita pr-ka 4esto q praktikuvame
ta raznoobrazieto ne e lo6o ... daje e prepory4itelno :P
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
Не ми е скучна нито на приятелката ми,но нали знаеш ако ходиш секи божи ден в една и съща дискотека писва тиопитвайте и други неща
![]()
Мда, и аз много я обичамПървоначално написано от freeqwerty
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Защо да са глупости? Еднообразието омръзва
колко ли са тез които в днешно време практикуват само мисионерска поза??? Разнообразието не е просто нужно .... то е есенцията на секса. Да не забравяме обаче, че има разнообразие и в повторенията
![]()
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
с кракПървоначално написано от Монк
Em ne 6to a e skuna na men li4no mi haresva..kakto da sym i az otgore po nqkoe vreme i na zadna sy6to xzixi.Abe mn pozi ima izpolzvaite malko vaobrajenieto siP
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Не е скучна, стига да знаеш как да си я направиш интересна. От този тип краката ми на раменете му. Иначе е нормално да иска и други пози, при всяка поза усещането е различно.Така че и угоди, а и сменянето на позите е яко!