- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че влагалищата са с 2 градуса по топли при ромите
Казаха ми че путето на циганка е 2 градуса по0топло от това на обикновена жена. Вярно ли е?
има само 1 начин да разбереш![]()
давай, Волене ! народа е с теб ! аз съм с теб !
за народа !![]()
ми и аз съм с теб пробвай и след това ни кажи и ния да знаем аиде стискаме ти палци
Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!
VQRNO E,AZ S EDNA ROMKA, V SILNITE SI VOINISHKI GODINI NAPRAVIH 7 POVTORENIQ, ROMKITE SA STRAHOTNI KARACHKI SAMO CHE PREDI DA GI EBESH RQBVA DA GI IZKUPESH!!
Хаха това са някакви глупостиоткаде накаде ще им е по топло с 2 градуса
хах а и как ще разбереш и какво значение има
![]()
и кво искаш да кажеш? Че всички ромки са мръсни ли? Ти ако гледаш тези дето обикалят по кофите,не само трябва да я изкъпеш аи на химическо да я отведеш.А колкото по темата,мисля,че наистина е така,също и на власите (румънски циганки) едно и също е.Първоначално написано от Анонимко
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
еии ще умра от гнусотия майна !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ето защо му казват "циганска кръв"Първоначално написано от Волен
![]()
![]()
![]()
![]()