- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли женска дето да гълта?
От скоро се занимавам с една и тя ми отказа да ми гълта. До сега съм бил с няколко и винаги са гълтали. Тая да ли е нормална?
hah... tq ne e dlajna ...na vsi4koto ot gore se razpravqte ot skoro... iz4akai malko
Love you Kris !!!
em az galtam ma v ne bih kazala 4e me kefi gor4i mi ma go pravq 6toto ne mi se omazva sas sperma po nqkoi pat
Ми може просто момичето да не иска да гълта ве ти толкова ли неможе6 да го проумее6 с тоя пиле6ки мозък ве.Тва че предните ти приятелки са гълтали незначи че всички други момичета с които 6те ходи6 трябва да ти гълтат!!!
Аз гълтам,но не са много момичетатал като не искат-няма да ги караш.
HM.I TI SE VIJDA STRANNO?AMI OPITAI SI SPERMATA,NA TEB 6TI HARESA LI DA GYLTA6?!SUPER QKO LI 6TI E,A????????
браво бе за какво той да си гълта да не е гей? А колкото по темата,има момичета на които не им харесва да гълтат така ,че...Но много е голямо удоволствието когато свършваш на момичето в устата.Някои се гнусят,че приятелката им е правила свирка,а да не говорим,че и после ги е гнус да я целунат....Мен лично не ме е гнус от такива неща.Първоначално написано от Анонимко
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Ами нормално е да има жени които да не гълтат не на всеки му е приятнода гълта
бялата течност
всичко е до личен избор ето мойто гадже гълта
![]()
![]()
чакай малко, що трябва момичето да гълта?? Нестига, че ти прави кефа, ами и да гълта...добре ако не гълта нещо да не ти е по-малко приятно?!
Кой каза,че е задължително да гълта??? А тя ако ти прави кефа,не мисля,че и тя не си прави кеф.Първоначално написано от n0 CoNnEc7i0n =)
Приятелството може да завърши с любов,любовта с приятелство рядко.Не е важно да получиш това,което цениш,а да оцениш това,което получаваш.
Мъжете сте такива егоисти, че нямам думи... голям проблем е че не гълта - зарежи я и вече преди да тръгнеш с някоя я питай дали гълта, за да не се случват такива трагедии повече![]()
![]()
![]()
много правилноПървоначално написано от Анонимко
![]()
Погледни си заглавието и после второто изречение
ти би ли си гълтал сам?Първоначално написано от Сиско
mi kaji i o6te nqkolko pyti edna ili taq i moje i da po4ne da ti gylta...kato ne se otnasq6 s elementarno uvajenie kym momi4eto koe te kara da si misli6 4e tq 6te ti gylta samo 6toto si ti...aide stiga
DoN't WoRRy, Be HaPPy
култ ^^Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
hodi se grymni typo lape...zadyljena li da ti gylta ????? trqbva li nqkoi da se syobrazqva s tvoite chyvstva,misli i jelaniq ? Kakto ti ne se syobrazqvash i q mislish za lyda,zashtoto ne ti e glytnala shlqkavata sp*rma,taka i tq ne trqbva da se syobrazqva s tebe![]()
Абе как може всички мъже да сте толкова елементарни...Ужас направо нямам думи..Ама всичките сте еднакви вече се преубедих.......
"Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?"Първоначално написано от Писенце
Дон Вито Корлеоне
vvf GOD Bless Bulgaria !!!
AlWaYs ExPecT ThE UnExPecTeD !