- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- zagubih vsiakakvo jelanie za sex
zdraveite molia pomognete mi az sum na dvaiset i shest godini i sled rajdaneto na deteto mi zagubih vsiakakvi jelania za seks i izobshto ne se vustanoviavam veche tri godini ohhhhhhhhh i tova e mnogo chesta prichina za skandal s supruga mi na seksolog ne moga da hodia prosto umiram ot sram i neznam kakvo da prava s edna duma sum go zakusala iako molia pomognete mi horaaaaaaaaaaaa za da ne si razvalia semeistvoto
predvaritelno vi blagodaria![]()
:roll[/quote]
Хмм...я се стегни..на 26 си все пак...как няма да имаш желание за секс...може да пробвате нещо ново и различно с жена ти..в любовната игра...позите и т.н. успех!
ами говори с жената .. сигурно ще намерите някаква причина или ддз ...
Ае вие не виждате ли че говорите със жената баси тапаците
Абе аз ли немога да чета или авторът на темата неможе да пи6е ??
SladkataVoleybolistka написа:
Хмм...я се стегни..на 26 си все пак...как няма да имаш желание за секс...може да пробвате нещо ново и различно с жена ти..в любовната игра...позите и т.н. успех!
Тука ти пи6е6 да пробва не6то ново и различно с жена си а... mishel написа: tova e mnogo chesta prichina za skandal s supruga mi . Тоест написа "скаднал с супруга ми" я леко четете малко и тогава пи6ете не6то.
А колкото по темата: По добре му кажи че ти е нужно може би о6те малко време да се съвземе6 след раждането апак колкото до сексологът няма от какво да се срамува6 просто иди и там 6те се разбере всичко.Според мене просто може би те е страх да не роди6 може би о6те 1 дете и за това неиска6 да прави6 СЕКС.Но така мисля само аз.
[/quote]Първоначално написано от mishel
купи си вибратор
kypi si mnogo seksi belio,beleznici,mnogo smetana i techen shokolad...nakarai go da te izblije ot-do,posle go zavyrji s beleznicite i pochni da my prilagash sladko mychenie...sled tova se sbori4kaite,neka toi da te zavyrje i da te mychi tebe...Izpolzvai vyobrajenieto si![]()