Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Лоши пътувания при марихуана няма... Най-много малко параноя това онова... Което е нищо в сравнение с истинския бед трип.
Бед триповете се появяват при силните психоделици и са нещо всеобземващо, ужасяващо, но същевременно поучително... Не можете да си представите за какво става на въпрос докато не ви дойде на главата... Вие може да си мислите, че сте подготвени, че всеки преувеличава, че е нещо незначително, но това е твърде далеч от истината... Страх, ужас - това са думи или термини, както искайте ги приемайте, които ”уж” трябва да опишат бед трипа... Обаче те са твърде слаби, като песъчинка на морския бряг пред реалното преживяване...
Може да си кажете ”ммм, к'ви ми ги разправя тоа... тоа няква п*тка, 2 часа се бил смазал нещо и му било кофти, и са идва и ми разправа глупости... 2 часа к'во са... моа издържа сичко за 2 часа, я да не съм некъв женчо...”. Да прави сте! Така е! Но много ще ми е интересно, ако тези 2 часа бъдат цяла вечност, незнам защо... Впрочем, ако изповядвате горната философия, вие вероятно сте от глупаците, които се напиват на свине всеки петък и събота и се чувствате гъзари, защото карате голфа на баща си... Тогава бих ви посъветвал, ей така ”като женчо” - не се занимавайте с психоделици... А ходете се наливайте с ракия и жулете амфети... ВИЕ СТЕ БОГОВЕ!
Хубавото на всеки бед трип е че той носи послание... Излага ви го меко казано странен начин, но дава нови възгледи, философии и общо взето ви променя като личности. Може да е твърде грубо като метод, но действа почти безотказно... Едно такова преживяване, може да ви даде отговори, на въпроси които иначе цял живот може дори да не сетите че съществуват. То е едно духовно преживяване, с което надниквате дълбоко във вашата същност и откривате неподозирани факти и емоции. Това е едно твърде слабо описание, но с думи не мога да дам по-добро.
И по-дяволите разберете, че като взимате Психоделици не сте фешъни! Не сте модерни! Не сте яки! Те не се нещо подходящо за парти! Хората не ви се възхищават като им кажете с какво сте се друсали... А ако го правят това значи, че те просто са някви идиоти! Тези неща не са за вас!

за кои наркотици говориш ?