- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 14-ти Февруари Свети Валентин
Тря има мистика. Стриптийз, нещо по-различно и дето да го накара да откачи..... връзване (без камшици!) такива неща...![]()
![]()
Не знам, Умнияя. Звучи като сапунка в нежно розово килотен цвят. Твърде клиширано и комерсиализирано от филмите и сериалите. Определено не би ми харесало. Ако моят приятел направи подобно нещо сигурно ще се изхиля и ще си направя лоши изводи за него - щом не е успял да измисли нещо по-оригинално.. толкова са ми бозави подобни неща - любовни песни, свещи, килими от рози. Аз дори не харесвам рози.Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Като се замисля не знам точно какво искам за Св. Валентин или какво ще му подаря.
Най-накрая май въобще няма да го празнуваме.
П.С.
Нищо лично! Всеки с мнението си!![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Първоначално написано от Cuddly
![]()
![]()
![]()
![]()
е добре де. Ние го правим за вас! То зависи и от теб. Ако обичаш да изкарват бухалката още от вратата... и бой по главата... тва си е твой избор, на всеки различно му харесва.
Усещам че имаш някаква идея, сподели...
мисля да я накарам да се почувства като кралица! ще я изведа, ще и изпълня няколко желания за които знам! ще се приберем, ще има подарък, ще пием вино с шоколад и.... ако се получи нещо добре, НО И АЗ МИСЛЯ, ЧЕ ТВА Е ПРАЗНИКА НА ЛЮБОВТА И ТРЯБВА ДА СЕ НАБЛЕГНЕ НА НЕЯ А НЕ НА СЕКСА, той се прави редовно, а РОМАНТИКАТА Е НЕЩО, ЗА КОЕТО ВСЕ ПО - ЧЕСТО ЗАБРЯВАМЕ И ТРЯБВА ДА НАБЛЕГНЕМ НА НЕЯ
За някой слепец може и да си хубава,но всеки си има мнение в крайна сметка.Тъпо и олигарско е да изтъкваш кво самочувствие имаш,при положение,че не си постигнала нищо в живота,кръгла нула си.Така че спри с малоумните си твърдения,бори се за нещо,имай някаква цел в живота и излез малко от интеренет пространството,вдишай глътка въздух,може и да излезе човек то теб.Първоначално написано от krem4et0
Кво ше подаря ли?Ми ено руло тоалетна хартия...
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
Еее, това с бухалката е много hard!![]()
Не знам.. на мен ми е малко тъпо, защото за толкова време с приятеля си той просто не може да ме изненада с нищо ново.
Виж, може би смяна на обстановката би ми повлияло добре. Друг град, хубава хотелска стая, изискана вечеря. Макар че и за това не съм сигурна.
Просто се чувствам като жена с 15-годишен брак. Определено няма да съм от полза в тази тема.![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
е те тва е!Първоначално написано от Kitana
![]()
Let The BEAT Control Your Body