ами на авторката определено не и липсва самочувствие.....и ако е изградено само на база шестици-евала Само едно не мога да разбера-като си толкова умна кво правиш в 10кл сред глупаци,защо не си в у-ще,кудето съучениците ти могат да се мерят с тебе по интелект?Защото това че си най-умната в този клас далеч не те прави непременно вундеркинд.И за да не си помислиш,че и аз съм от тея дето завиждат-абсолютна отличничка съм,но не смятам че това задължително ме прави невероятно умна.В клас съм заобиколена от хора,на които не мога да стъпя на малкия пръст по умствен багаж и знания,и в същото време успеха ми е мн над техния И досега никога никой не ме е наричал зубър-нито в този клас,нито в стария,просто защото не съм(пък и доста хора се разминаха с изпити благодарение на мене хаха).в стария ми клас почти вс бяха доста глупави....те просто не възприемаха.Не са ме мислили за зубар,просто заради оценките,това не е причина.Сега ако ти по цяло междучасие стоиш на чина и четеш по предмета който следва и сякви е такиа зубърси историй-как искаш да не ти се подиграват??