Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Цитирай Първоначално написано от Amayo
Цитирай Първоначално написано от ^Adrenalinka^
виж както виждам аз нещата има две възможности
4-5 години да бъдеш при "готините тъпаци" в гимназията и всички да ти се възхищават за това колко двойки имаш и после още 50-60 години да тънеш в мизерия и да се чудиш как да си купиш един хляб (освен ако не спечелиш от лотарията)
да потърпиш няколко години гадно отношение в даскало но после като намериш добра и уважавана работа да си спомняш със смях онези дни и да се радваш че не си им се вързала на простотията да последваш техния път (а представи си колко ще е яко след време да се наложи на тези същите хора да им даваш работа )
ти сама избери своя път
Е ето поредното заблудено момиченце с промит мозък от системата. С типично даскалско мислене присъщо на всеки чиновник, бюрократ и депутат. Ще се дам като личен пример - аз как не съм прочел един учебник през живота си? АМа един! И цял живот само простотии и чалга, и са трябваше да съм общ работник нали ама така стана че сега съм директор в водеща столична строителна фирма и то без да съм мутра.Решениетое че просто трябва да мислите повече отколкото да четете учебници. И недете да сте балъци и да вярвате на даскалски лафове - ако изкарваш двойки ше станеш чистач, продавач незнам си кво ама скии са глей са ако изкарваш шестици по химия и по физика най вече, да не говорим па по български и литература ше станеш милярдер.

Аааааааалооооо... я слез на земята!!! Май до колкото разбрах си се издигнал така във фамилна фирма или греша?! Едно е мама и тати да те оправят в живота, защото си глупак и не си изкарал висше (явно хората са видяли, че от теб човек няма да стане и за това са си казали: "По-добре да му намерим някаква работа, че то горкото... не ще да учи и без това." - друго е сам да се бориш за целите си в живота и да си независим от тях.
Отделен е въпроса дали ти прави кеф, все още те да те командват...

Явно да. Сигурно още и живееш с тях.
Отклонихте се много от темата. Фамилната фирма е друга, аз имам моя собствена която също е част от холдинга но сам си я командвам и си троша главата с нея . И как искаш да имам завършено висше като съм на 20 години имай търпение де харалампи и до там ще стигна.