az sus sigurnost ne podkrepqm mnenieto na o.c.,4e trqbva da im dava6 da prepisvat,za da zapo4nat da te mislqt za "dostoina" za tqh.vuv vseki klas ima takiva porblemi,vkliu4itelno i v moq.az imam sravnitelno dobri ocenki..e,ne sum napulno otli4ni4ka,no kato cqlo znam pove4e ot dosta hora ot klasa.prosto trqbva da ne ti puka(trudno e no si go naloji) i da znae6 4e ne ti trqbva kakvoto i da e priqtelstvo s tqh.te neprekusnato ti pokazvat svoqta zavist..men vinagi sa me drazneli hora,koito se otnasqt po takuv na4in..namiram gi za dosta elementarni.te ne razbirat,4e v edin klas ne e ot zna4enie koi kvi ocenki ima i kolko znae..vsi4ki trqbva da se opitvat da dostignat drugiq i da se suzdade edinnost ili pone 6to gode nqkakvo razbiratelstvo. ama uvi takova ne6to po4ti nqma dnes..zatova ti stiga dori 1 4ovek ot klasa s koito da se razbira6 i da mojete da si govorite na nai-razli4ni temi i tva e..az li4no ne sum umrqla za priqtelstvo s vsi4ki ot klasa,za6toto mnogo puti sum se ubejdavala 4e s mnogo ot tqh nqma kvo da si kaja,za6toto sa super razli4ni ot men.az ne iskam da se prinizqvam,da davam na vseki da prepi6e..i posle da me komentira 4e sum bila "zubarka" i tempodobni.pri nas nqma 4ak takiva krainosti,no horata koito me tursqt samo za prepisvane i ottam natatuk nikakuv kontakt..1-2 puti moje..no ako vidq 4e stavat nagli ignor i tva e.men me draznqt takiva,koito raz4itat postoqnno na 4ujdite znaniq.ima mnogo nagli hora- prosto pokaji dostoinstvo i nedei se zanimava ti 6te postigne6 pove4e i sus sigurnost 6te nameri6 razbiratelstvo ako ne s tqh,to s drugi hora v 8mi klas klasnata me sloji s edno momi4e ot klasa..guzarka uj..mi kvo da ti kaja tq samo se vurte6e i 4aka6e na men i kato i pokazah 4e mi pisva po4na da mi durji ton...to4no primer za naglost..i tova e. kvo mi trqbva da i se maznq,izbrala sum si nqkolko 4oveka,s koito se razbiram- ambiciozni sa i ne pravqt komentari ot toq tip.elementarnite da se vodqt s drugi takiva ti imai druga predstava za tova da si :guzarka,koqto da e svurzana s tova hem da u4i6 i da ima6 ambicii,hem i da izliza6 from time to time i da balansira6 :P uspeh