- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- za gripnata epidemiq i vakanciq
http://www.minedu.government.bg/open...1-19_grip.html Заповядай.Ами някой знае ли нещо дали от утре ше пуснат цялата страна щото доста хора чух да говорят за тфа.А и по новините казаха , че 'голямото зле' министъра не изключвал варианта да се разпусне цялата страна.И нз кфо чакат като тфа е някъф бум,никога не е имало толкова болни и не само от лек грипец а пневмонии и ангини и то доста страшни...изродщина,кфо като е топло,то точно заради тия градуси през януари се развиват още по-страшни грипове щото им е топло на шибаните бацили и живуркат.Простотия дано утре ни пуснат ае ако некой знае нешо да каже![]()
Значи хубаво грипна ваканция секи излиза кефи се.. а тес дето искат да оправят оценки...еми за тях лошо щот няма да има време да ги изпитват.Остават с лоши оценки и края на годината.......
^мдам, съгласна съм..
Най-вероятно ще я обяви във вторник-сряда и ще продължи до края на седмица.. но наистина е мега тъпо да чака да се разболеят повече деца ( ?! ) и тогава да я обяви.. всъщност какво ли се учудвам, все пак е той..
Искам грипна ваканцияаааааааааааааа!( Защо по тъпите села не учат, а в Сф да се бъхтим...
(
като сте такива играчи и не ви се хой на даскало земете по една бележка на черно, напишете си я за една седмица, полудейте на 2рия ден и сте номер 1![]()
чисто и просто...що е то?
-къпан полицай!
Помогни на VARNA да изпадне в грипна епидемия !!! Не ходи на училище в понеделник и спомогни за така нужната грипна ваканция !!! Ако си съвестен гражданин и ученик прати това на всичките си съученици и приятели !!
NAISTINA,VARNENCI,DAITE DA NAPRAVIM NE6TO PO V1PROSA!
Look deep inside me ...
az sym ot pld, i utre nqq da hodq na uchilishte.
В нащо училище няма много болни, даже са много малко.Така че ние няма да имаме.
а защо в по тъпите села след 12 клас излизат сички със диплома шест а в софия за същите знания едвам ти пишат три и после влизаш два пъти по трудно от такива катили със същите знания като теб...Първоначално написано от yes
2, 11 и 8 точка системно - бан
в моето има много но никой не смее да отсъства са накрая на срокаПървоначално написано от koalka
2, 11 и 8 точка системно - бан
И аз съм така и теа 10-15 човека които още идват са така...Миналата седмица аз и още 2момичета ходихме с 37.5 градуса температура...Пфф мн тъпо са го направили!!!Първоначално написано от Jamalska
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Бих го напраила щото найстина съм болна но имам супер много отсъствия и не мога да си позволя повече дебаПървоначално написано от Chukasimo
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!