.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Повече от фен
    http://www.minedu.government.bg/open...1-19_grip.html Заповядай.Ами някой знае ли нещо дали от утре ше пуснат цялата страна щото доста хора чух да говорят за тфа.А и по новините казаха , че 'голямото зле' министъра не изключвал варианта да се разпусне цялата страна.И нз кфо чакат като тфа е някъф бум,никога не е имало толкова болни и не само от лек грипец а пневмонии и ангини и то доста страшни...изродщина,кфо като е топло,то точно заради тия градуси през януари се развиват още по-страшни грипове щото им е топло на шибаните бацили и живуркат.Простотия дано утре ни пуснат ае ако некой знае нешо да каже

Значи хубаво грипна ваканция секи излиза кефи се.. а тес дето искат да оправят оценки...еми за тях лошо щот няма да има време да ги изпитват.Остават с лоши оценки и края на годината.......

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Незнам министъра кво чака ама освен половината ми познати и аз се тръшнах болна.Ще остави да се учи в понеделник , да се разболеят още ученици и ще даде ваканция.. супер тъпо е тва..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ^мдам, съгласна съм..
    Най-вероятно ще я обяви във вторник-сряда и ще продължи до края на седмица.. но наистина е мега тъпо да чака да се разболеят повече деца ( ?! ) и тогава да я обяви.. всъщност какво ли се учудвам, все пак е той..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

yes
    Guest
    Искам грипна ваканцияаааааааааааааа! ( Защо по тъпите села не учат, а в Сф да се бъхтим... (

като сте такива играчи и не ви се хой на даскало земете по една бележка на черно, напишете си я за една седмица, полудейте на 2рия ден и сте номер 1
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

Помогни на VARNA да изпадне в грипна епидемия !!! Не ходи на училище в понеделник и спомогни за така нужната грипна ваканция !!! Ако си съвестен гражданин и ученик прати това на всичките си съученици и приятели !!
    NAISTINA,VARNENCI,DAITE DA NAPRAVIM NE6TO PO V1PROSA!
    Look deep inside me ...

Guest
    az sym ot pld, i utre nqq da hodq na uchilishte.

Мега фен Аватара на koalka
    В нащо училище няма много болни, даже са много малко.Така че ние няма да имаме.

Цитирай Първоначално написано от yes
    Искам грипна ваканцияаааааааааааааа! ( Защо по тъпите села не учат, а в Сф да се бъхтим... (
    а защо в по тъпите села след 12 клас излизат сички със диплома шест а в софия за същите знания едвам ти пишат три и после влизаш два пъти по трудно от такива катили със същите знания като теб...
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Цитирай Първоначално написано от koalka
    В нащо училище няма много болни, даже са много малко.Така че ние няма да имаме.
    в моето има много но никой не смее да отсъства са накрая на срока
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Тъпото е че те отчитат отсъстващи,а не болни...Щото половината ми клас е болен ама повечето идват на училище щото ако не идват ще карат изпити за отсъствия...Супер тъпо е..сички седят умрели по чиновете и се надкашлят...
    И аз съм така и теа 10-15 човека които още идват са така...Миналата седмица аз и още 2момичета ходихме с 37.5 градуса температура...Пфф мн тъпо са го направили!!!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от Chukasimo
    като сте такива играчи и не ви се хой на даскало земете по една бележка на черно, напишете си я за една седмица, полудейте на 2рия ден и сте номер 1
    Бих го напраила щото найстина съм болна но имам супер много отсъствия и не мога да си позволя повече деба
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си