- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво най много вазбужда момичетата
може да е банално обаче ако имате желания моля Ви кажете дали нежност или пак нещо др. Кажете тайната![]()
Pri vsi4ki e razlichno![]()
СексПървоначално написано от Forra
.
И хубави жени /поне мен/, може стриптийз /ама женски/.
/rossa./
зависи от мн нещанз защо но свещите мн действат
целуфкииииииииииииииии нежни ! по цялото тяло . Косата ...
галиш играеш си с нея ... само не я скуби
ръчичките и с тях може мн да възбудиш женска , гали й ги , целувай ги .
смучкай и гризкай мекуту на ушетата , не ми се казва още
пачки по стотачкинаправо скуиртват
![]()
Ми доста работи може да ги възбудят.Но най-ефективният начин е да не се къпеш месец два,да не си сменяш гащите и чорапките и да и се нахвърлиш на врата.Всичката тази воня ферментира в афродиазак,момичето ще се възбуди и нахвърли.
Мъррр..... да ме близне/докосне/погали 1 само по гърба и му скачам..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Мнооого обширна тема. Чисто визуално може да ме възбуди...приятелят ми (така де, с колкото по-малко дрехи, толкова по-добре...); а някой по-горе спомена и женски стриптийз - ако не е нещо особено вулгарно, ми се струва еротично.
Някоя определена песен...
И вече всевъзможни докосвания - косата (ррррр, косата - всичко свързано с нея, целувки, галене...), лицето, устните...врата (целувки, да усещам дъха му на врата си...а при лек и нежен масаж на врата просто не съм на себе си), ушите, деколтето, гърдите (много, много чувствителни...), корема (особено когато става дума за целувки), ръцете - кожата от вътрешната страна между лакетя и китката е нежна и чувствителна, дланите...вътрешната страна на бедрата...
Самата аз, когато докосвам приятеля си, се възбуждам особено много...имам някаква слабост към ръцете му (и наистина много обичам да му смуча пръстите), врата му, лице, устни, рамене, гръб, гърди, корем...други части...
Отплеснах се...![]()
![]()
Първоначално написано от Barbie
![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първоначално написано от LO6IQ
mi vazbujdame se nai mnogo kogato sme s nqkoi koito go obi4ame + nqkvi po grubi ispulneniq xaxa,ili lizaneto e su6to vuzbujda6to...trqq go prai6 i ti,taka 6te i e qko i na mackata![]()
![]()
![]()
1 здрав и надървен член!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mnogo ne6ta
vyzbujda me tqloto na gadjeto mi...osobeno korem4eto mu (hmmmm....)
rycete mu....gyrdite mu....
obojavam celuvkite mu....
slabite mi mesta sa korem4eto i vytre6nata 4ast na bedrata...
obojavam da use6tam duha mu v/u tqloto si...
obojavam silnite mu pregrydki....
ob6to vzeto me vyzbujda vsi4ko svyrzano s nego
Haide da se vyzbuzhdame vzaimno. ne seriozno ako iskate neka go napravim obicham da gledam kak momicheto se gyrchi ot kef zaradi men i sym sposoben na sichko za da q izkaram ot relsi ot kef da se prysne ot goleminata na chlena mi koito da q izpylni cqlata momicheta kakvo shte kazhete? privyrzhenichki li ste kym tova da vi pobyrkat ot zadovolstvo? spodelqite kakvo iskate. az moga da vi go dam v pylen(pri tova mnogo debel i dylyg) razmer. mozhe i da se lubim. vsichko shto e do sex. pishete pyk posle shte izmislim kakvo da pravim
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...
Ne omruzna li ti da si prosish sex,i to vuv foruma![]()
Според мен истината е в лизането.... като гледам някое момиче как получава оргазъм след оргазъм и цялата се превива трудно ми е да повярва че може нещо да ги възбуди повече от това!
Ако една жена обича един мъж,ще получи оргазъм доже само като почувства как мъжа докосва тялото и![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
едно момче може да ме възбуди само с поглед..по едно време (отдавна преди 1-2 години) един от даскало толкова ме привличаше че се подмокрях само като го видя, макар че не се познавахме и дори незнаех как се казва.. хаха така и не се запознах с него де, но ми стигаше да си го гледкам междучасията
като си помисля че човека е нямал ни най-малка представа хаххаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
зависи си от момичето.. примерно аз някой път предпочитам да е груб.. да ме хване , да ме сграбче..да ме метне на леглото..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Садо-мазоПървоначално написано от panterata
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Приятелят ми най-много ме възбужда и когато ме докосва.
Всеки допир на приятеля ми ме възбужда..Първоначално написано от koalka
дори да прибере кичур коса зад ухото ми..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ако си дърво и за нищо не ставяш и всичко от кама сутра да направиш пак няма да възбудиш никой![]()