- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- какво най много вазбужда момичетата
само като ме гушне и...![]()
Opredeleno moga da kaja 4e tva sa CELUVKITE PO GURBAA
хмм възбуда.всеки си е различен при слабите му места.аз до колкото съм научил![]()
Първоначално написано от Psihi4no_bolen
![]()
всяко докосване, изпълнено с нежност ме възбужда адски много. А иначе най- слабото ми място са ушенцатанаправо се побърквам като усещам горещия му дъх там
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
хаха..няма лъжаПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
Айде да филтрираме всички които са били с 1 момче което обичат безумно и се възбуждат само като чуят името му щото е леко безсмислено .... Един ден няма да сте с него и ще спите с момче което не обичате ами просто ви привлича сексуално, тогава надали само от "гушкане" ще се възбудите.
Seizure of Power tfa ne e vajno parite
a otnosno temata
mi mislq 4e trqba da si nejen s neq da q celuva6 po vratleto da q gali6 po kosata no ne q skubi haha![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Много неща могат да ме възбудят.Зависи от настроението.По някога си падам по грубостите в умерени количества, когато прилятелят ми е по рязък.Друг пут по нежните целуфки, галения и т.н.Възбуждам се, когато ме докосва почти навсякаде(вътрешната част на ръцете,врата,дупето,гърдит ,котенцето), има си техника
Целуфки по цялото тяло.Много слабо място са ми ушите, полудявам просто.Също така вратът,гърдите отново...абе навсякъдЕ.Самият той ме възбужда адски много.
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
![]()
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Наистина зависи от настроението , но като цяло - целувчици тук-там ( най-чувствителни ми са ръцете , коремът , вратът и вътрешната част на бедрата ) ... да усетиш дъха му по врата или гърба си . :P .. А и в повечето време адски възбуждащо ми действа , просто като си ходим по улиците , да си сложи ръцете на задните ми джобове . ( т.е. в/у дупето)
Айде .. стига толкова![]()