- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само за момичета!!!
Вий пък надеждните,ако си мислите,че ще останете цял живот само с един се лъжете жестоко!О,забравих,вие ще се обречете на монашество....Първоначално написано от artilerista_vlad
![]()
Тряя тая анкета да се направи със същите хора след 20 години да видим колко бройки тогава ще имате.
Да се презастраховам още от сега,щот нападките ще почнат,моя днес ме пита дали ще се ОМЪЖА ЗА НЕГО![]()
![]()
![]()
и кот съм ебала до сега,ебала съм..от тук нататък ставам женена жена
![]()
Трябва обаче всеки като си пише бройката да си пише и годините,щот има 16-годишни дето мойта бройка са я минали и даже не я помнят![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Ахахаха с 2ма![]()
I love you...
пишете си годините....така ще е по-забавно![]()
на 14 съм - нито един![]()
s 2ma na 17 godini i 8 meseca sum![]()
![]()
pa q gi smqnqm edin prez drug na edinq den s edin a drugiq s drugpa te mn burzo me aresvat i za tva purvo edna celuvka posle pove4e celuvki i nai nakraq u krevato
![]()
Интересни отговори-повече от половината дет са гласували са девствени или са спали само с 1.....Това ще е добре да го видят некои момчета дет твърдят че всички жени са курви
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
С един.
Ох, още един моралист...Първоначално написано от rame
Ти да не членуваш в някоя секта за благородни девици?
15 не е много. Друг е въпросът, ако никой не ти връзва, тогава завистта, макар и неоправдана, си има причина.
Да представи си моралистка съм и не мисля че е голяма гъзария за 1 момиче да си отваря краката на всеки дет я пожелае...+тва имам 1 приятелка дет е спала с повече момчета да кажем....15 и сега сички я мислят за боклук и никой е я възприема насериозно и не иска да ходи с нея.И защо по дяволите реши че съм грозна
![]()