Ами аз съм момче ама 6те се опитам да ти помогна поне малко.Като за начало ако се притеснява6 от това че си леко "пълничък" и ако иска6 да го промени6 това ти си знае6 как!!Диети и тренировки и отслабва6 но ако не вижда6 причината в това просто си стои така.А и аз как да кажа забелязал съм че повечето момичета не търсят някакви такива как да кажа само да не те убия "зубари" ти като изброи тези не6та аз си викам "тоя 6те е некаф зубар" ама после си казах "ае хубаво е да има и такива хора" 6тото аз съм пълен мат към някои не6та иначе и мене ме влекът Географията и Историята всичко друго за мене е помия!!!А и нз как тези момичета от форума 6те ти помогнат,защото те могат да ти дадат некви савети ама не всички момичета са такива.Просто си мисля една работа и тя е.Да свали6 примерно некои килограм да махне6 очилата и да си сло6иж ле6ти и леко да намалее6 учението тоест да напраска6 некоя друга 2-ка но след това веднага да си я поправи6.Казвам това понеже по горе ти казах че не всички момичета харесват зубарите някои от тях да не кажа почти всичките търсят некви момичета да са красиви и т.н а не гледат характера и другите вътре6ни качества."момичетата да не се убиждат казах почти всички " Та човек горе ти написах моето предложение ако иска6 изчакай да види6 какво 6те ти кажат другите и ти сам ре6и.