- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- "Скинари нападнаха чернокож..."
Tova e istoriq s koqto trqbva da ni e sram.Zaradi takiva kato teq bulgariq e na tva deredje.Za tva koito 4ujdenec znae kade e BG znae 4e e opasna i t.n.Zaradi takiva koito uj se borqt za stranata si a v su6toto vreme te q sasipvat
Па никой не е длъжен да диша един и същ въздух с маймуняци.Тва е държава,не е зоологическа градина,нали?Като искам да видя шимпанзе ше си купа билет и ще ида в Зоологическата градина да вида шимпанзето Борко и да му фърла една коричка през клетката.Аз лично съм нещу като тартор на малка група от 7 човека такива пича,с бръснати глави и с анцузи и обувки и бием бай мангу дето намерим.Имаме отношение и с други групи такива скин братя,некои са много големи и силни и мачкат ченилките и педалите дето ги фанат.Ние сме пребивали травестит,веднъж 10 мангала и един негар...последното ни тикна у арест,ама се измъкнахме,щото негара беше неграмотен и не подаде жалба.Бе бийте ги дето ги фанете,да се връщат и да берат банани и толкова
Знаеш ли какво ще ти кажа лайно комунистическо?!Първоначално написано от quench
По-голям боклук от тебе няма да се роди![]()
Не съм съгласен и с онези тапанари....На България негрите не са и проблем!Има цели 2 млн. българофобиТе са ни проблема
![]()
Абе тука само негри ни липсваха,но пак не подкрепям постъпката на тия ...скинове.Не мисля че расовите проблеми трябва да се решават така
Срам,има ли значение дали ще си черен,циганин или турчин и ти си човек а пък за скиновете дето пребиват пънкари деа тва пък си е е**ло мамата напаво как може,то България си е цяло гето напрао да те е страх да излезнеш от вкъщи щото някой може да те изнасили или убие и да не те намерят и да си гниеш в някоя канавка...
По принцип не е достойно дело, но чернилките трябва да знаят, че не са желани тук. Те действат по същият принцип както и циганите. Един избяга в друга държава и после изтегли целият род и всички приятели. Лично аз не ги харесвам, но бих ги дискриминирал заради това, че са черни. Имам един принцип - да съдя за хората по делата или техните намерения/идеи.
И скинарите да не постъпват така олигофренски. По-скоро да се съберат и да нападнат циганско гето, това се казва смела и достойна постъпка. Циганите са престъпници и паразатът който живее на наш гръб. В една нормална държава, ако така живеят на гърба на някой друг народ, всекидневно ще има атентати и насилие срещу тях с което да им се покаже, че не са желани в съответната държава от коренното население. Но това тук не е държава и циганите въпреки, че са 1/10 от българите - ги ебат здраво и дори са им взели страха. А и още нещо, напълно убеден съм, че ако сам бял отиде в негърска държава, ще бъде най-малкото пребит и ограбен. Между другото, никой не е длъжен да харесва или да приема добре някой пришелец. Никъде в Европа, имигранта не е добре дошъл и това не е изобщо расизъм а право на избор на суверенния народ.
да, но се появяват няколко проблема - след като съдим не само по делата, но и по намеренията, тогава кой ще е ВСИШАТА инстанция, която да казва кой какво намерение има?
освен това, след като неутрализираме явно неудобните, бъди сигурен, че ще се премине към фиктивно неудобни и т.н.
приличаш на Тоталитарианист, защото поставяш идеите си на такава плоскост, при която се предполага, че ти ще си Квестор и Управляващ, а не редник и гражданин, който ще страда под железният ботуш
и някак си се изплъзва идеята, плана за политическо развитие
иначе дълбоките желания, които стоят зад избора ти, са ОК
експлойтед,не е въпросът в това,че медиите пискат,защото престъпленията са на расова основа,нещо което винаги е било атрактивно.въпросът е от какво е предизвикано това престъпление,защо го правят и какво постигат.човек,който изнасилва и убива малко дете е луд,най-вероятно не може да различи доброто от лошото/колкото и да са субективни тия думи/,поне има някаква причина.а един млад Идеалист би трябвало да разбира,че тая омраза не носи щастие. (:
като ти гледам снимките ... ти си болна душа и си извратенПървоначално написано от Dani_Filth_BG
гледах от части този филм за човешките мании и тяхната безсмисленост.
но не заради филма казвам това.и децата знаят,че да мразиш не е хубаво.не бъркай хъс с омраза.тя гради върху разруха.![]()
Dani_Filth_BG, истината е, че сме в положение по кофти от Средновековието - тогава ако те нападне чуждо неприятелско племе, спокойно може да се организирате с оръжия и да се самозащитите. сега се натрапва идеята, че не можело, не било хуманно... законно алабала, като същевременно полицията не прави нищо, освен да взима пари. извода е един - саморазправа и точка. казваш, че сте повече - ами защо ги търпите? виждате, че държавата не прави нищо - направете вие! добрата новина е, че има вече примери за такива дела в България, те обаче не са известни и не се пишат по вестниците, нито ги казват по телевизията... тъй като медиите са против толерирането на българите, следователно медиите не са пробългарски. организирайте се и при следващата им проява, ги нападнете изведнъж и се защитете, накажете ги в името на справедливостта - око за две, зъб за чене! щом като сега когато са българите повече се оставят да ги мачкат някакви първобитни полупримати-цигани, то когато станат повече от нас, какво ще правят?!?
организация и действие под идеята да се защити българското, вашето достойнство, чест, имущество или каквото било. в другите страни поне е така, за Гърция да не говоря. кучето играе според тоягата. аз не съм от търговище, но това не пречи да ви помогна като сънародник, ако има някакво раздвижване или желание за промяна на теглото от циганите.
Хмм принципно тая тема е за негъра наръган пред Амор, преди месеци, а всъщност се заформи дискусия за циганите и турците.
Такамм първо по темата - такива неща се случват непрекъснато, само че тия младежи имаха неблагоразумието да извършат "мисията" си пред дискотека!! Както и да е, те наистина си провалиха живота oт глупост. Мисълта ми беше че това не трябва да ви учудва. В цяла Европа се надига неонацистка вълна и България не е изключение.![]()
Колкото до турците и циганите - мисля че е излишно да коментирамМнотго пъти съм го казвала, но ще го кажа отново - всички твърдят че българите са толерантни и т.н., което е голяма глупост! Българите са не по-малко расисти от другите народи, просто или изобщо не ни засяга какво става около нас, или търпим като говеда да ни мачкат некви чернилки и резаци.
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
нацистката по-горе сама влиза в противоречие със своите откровено казано лъжи. българина не е расист и на расистите не се гледа с добро око, по простата причина, че всичко е изкривено и представено в лош блясък. българина е по самоубийствено толерантен, приравнен до апатично говедо, което не знае по какъв път е тръгнало.
как може да е расист и същевременно малцинствата да имат такива привилегии, дори по-големи от на българите. не, българите определено не са расисти, ако бяха такива, нещата щяха да стоят друго яче - доста по-добре за тях!
Лошото е, че такива като него не осъзнават нуждата си от специализирана помощ.Първоначално написано от OtherDimension
Хаха никак не си противореча, просто ти явно не си разбрал какво исках да кажа, за това ще ди обясня с прост примерПървоначално написано от Guarana®
![]()
Всеки българин мрази циганите защото крадът и живеят на наш гръб (е има и изключения, които не мислят така...) но въпреки това, българинът седи и ги гледа тъпо, вместо да потърси правата си, което разбира се не значи че е толерантен
![]()
Без свинщина няма купон бе, човече
за т'ва ще я правим с пълен замах,
какво от това, че купонът отече
та ние сега сме напушени в смях.
^ти кво...геноцид ли искаш? я първо мислете за последиците па тогава плямпайте
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ами то попринцип е супер лесно да се плямпа по форумите...
според мен най-важното е да се направят мерки, така че циганите да се образоват. Случи ли се това, най-вероятно ще намалят страшно много и кражбите и ще се намали популацията им, защото образованите хора правят по-малко деца.
Евала на момчетата.Крайно време е негрите и мангалите да разберат ,че няма място в прекрастната ни родина и ако не искат да се махат от тук-ние ще ги накараме.
знаеш ли кво...ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ 5 гръка да те пречукат от бой сега там в Гърция да видим дали ще говориш по същия начинПървоначално написано от Jaden
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
На интересен ли се правиш?Аз във гърция не говоря на всякъде на български и не им викам тъпи византийци и не вдигам българското знаме както правят турците тук!знаеш ли кво...ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ 5 гръка да те пречукат от бой сега там в Гърция да видим дали ще говориш по същия начин
а ти какво предлагаш и каква позиция поддържаш?Първоначално написано от _SL_
Според мен не трябва да се позволява на турците да се държат както те искат ,а както ние им наложим ,защото ТОВА Е БЪЛГАРИЯ и като не им харесва да си заминават в турция ,а не да стоят тук и да се правят на големи турски националисти и мюсюлмански фанатици.а ти какво предлагаш и каква позиция поддържаш?_SL_ написа:
знаеш ли кво...ПОЖЕЛАВАМ ТИ ОТ СЪРЦЕ 5 гръка да те пречукат от бой сега там в Гърция да видим дали ще говориш по същия начинJaden написа:
Евала на момчетата.Крайно време е негрите и мангалите да разберат ,че няма място в прекрастната ни родина и ако не искат да се махат от тук-ние ще ги накараме.
Защо не пробват така в Грция или Србиа?Защото и гърците и сърбите ще им ебат мамата още на втория ден!!!
я се замислете ...
ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ ИМА ТОЛКОВА ТУРЦИ В БЪЛГАРИЯ ?? И КОЙ Е ВИНОВЕН? естествено че са теееее...българите са велики, България също а турците са гадни паразити...
бахахаах
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни