.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62

Град
    На Луната :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Its Me
    що пък да е невероятно 4-5 години разлика не са кой знае какво
    зашото между 17-23 разликата е доста по малка от 13-17 просто той не се е развил още
    Не се е развил друг път! Има тема някъде за момиче на 13 правило секс с 21 годишен. Защо момче на 13 да не може да прави секс със 17 годишна? Вие май момчетата ги имате за недоразвити дебили. Но това съвсем не е вярно. От 12 години мъжете почват да имат сперма.
    Тебе не са ли те учили че момичетата се развиват по-бързо от момчетата а?

относно спермата при всеки е различно аз бях на 13 ама де да знаеш бе щом има хора с по 2 глави що да няма момчета на по 13 без сперма ?
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

пич, като се събудиш и пораснеш малко ни се обади пак, че да ти дадем някои съвет, ама ся не ни занимавай с простотии!

Едно време аз като бях 6-ти клас теа фантазии само в сънищата, нещата се модернизират вече по форумите схсхахах..... ахах абе брато тебе презервативече става ли ти ? ахахха или като се изпикаеш мама идва да ти го изтръска и го е натиснала без да иска с нокът и се е подуло ?
    Hahu Hihi

Повече от фен
    Да и накрая един шоколад уви мармота в станиол
    Хакерка с пистолет !!!

haha

Tfa e Qkoo Gledaite kfo izmisli sq И два мармота завиват станиола в шоколад..Не, не! Станиола завива мармотите в шоколад..Да и накрая един шоколад уви мармота в станиол
    Дъ бест аватар от галерията

Цитирай Първоначално написано от KoRn
    haha

Tfa e Qkoo Gledaite kfo izmisli sq И два мармота завиват станиола в шоколад..Не, не! Станиола завива мармотите в шоколад..Да и накрая един шоколад уви мармота в станиол

Мини на члага !!!
    Hahu Hihi

Guest
    Хайде се поукротете малко,защо пък да не е вярна цялата история.
    Ако момичето не иска секс,няма смисъл да я принуждаваш.Много се дразним от момчета,които ни притискат и дават улптиматоми.

Цитирай Първоначално написано от Miss_Diva
    Ако момичето не иска секс,няма смисъл да я принуждаваш.Много се дразним от момчета,които ни притискат и дават улптиматоми.

Много сте заблуден/а госпожице/господине..... пили ли сте нещо или прсто искате да продължите ташака... как едно момче на 12 години ще води полов живот... при това с момиче на 17 схаха 1 нема му стане 2 нема с какво да я чука.. 3 то ебати ташакаааа

Pz Azis - Neka da ti dam
    Hahu Hihi

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Pezzzz
    Цитирай Първоначално написано от Miss_Diva

Много сте заблуден/а госпожице/господине..... пили ли сте нещо или прсто искате да продължите ташака... как едно момче на 12 години ще води полов живот... при това с момиче на 17 схаха 1 нема му стане 2 нема с какво да я чука.. 3 то ебати ташакаааа

Pz Azis - Neka da ti dam
    Момичетата влизат в пубертета на 9, а момчетата на 12. Както при момичетата се появява мензис, при момчетата се появява сперма. Щом има тези два елемента е възможно да правят секс.

справка биология за 8 клас

ако го нямате под ръка, питайте учителката

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    ами тя за това е с пикльо, защото не иска секс хаха

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Kulio Gangstera
    хехе никой неможе д аме убеди,че темата е реална хаха (дори снимки ако сложи автора )Иначе съм съгласна хаха с горното мнение, въпреки,че дори да си супермен на 13 е трудно да си хванеш какичка с 5 години по-доляма

Guest
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo
    хехе никой неможе д аме убеди,че темата е реална хаха (дори снимки ако сложи автора )Иначе съм съгласна хаха с горното мнение, въпреки,че дори да си супермен на 13 е трудно да си хванеш какичка с 5 години по-доляма

ne zabravqi che jenite ste materialni kurvi i kato vidite pari vi se otvarqt vsichki dupki !!! q sq pomisli tova momche ako e sin na nqkoi bashta deto kara BMW 6-7 seriq kakvo sledva ? momcheto na 12 godini da ima zlaten lanec za 2-3 bona telefon za 2-3 bona markovi drehi i maratonki za 500-600 lv minimum ! a sq da vidim kakata dali nqma da se fani sys nego ?

namalete si hapchetata i mislete malko po realno u BG sme i tuka vsichk ose sluchva ne si mislete che vie ste nai perfektni i takiva ili vie ako na 12 ne ste mojeli da fanite dori 11 godishna ne prechi tova momche da fani 17

А представяте ли си колко се е сдухал тоя пич,ако темата е истинска Направо му е.ахте майката

BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!

Guest
    е не ли възбуждащо да се наебаваш с някъв малчо? :P

a

mi otgovora mi e
    radvai se samo 4e hodi6 s 10 klasni4ka!!!
    a za seksa ne se i nadqvai vse pak si 6 klas o6te neznae6 patkata ti kade se namira/obrazno kazano/ kamo li seks da pravi6

Six billion people in the world,six billion souls,and sometimes,all you need is ONE

Голям фен
    Град
    Цитирай Първоначално написано от FikyScHetOo

ne zabravqi che jenite ste materialni kurvi i kato vidite pari vi se otvarqt vsichki dupki !!! q sq pomisli tova momche ako e sin na nqkoi bashta deto kara BMW 6-7 seriq kakvo sledva ? momcheto na 12 godini da ima zlaten lanec za 2-3 bona telefon za 2-3 bona markovi drehi i maratonki za 500-600 lv minimum ! a sq da vidim kakata dali nqma da se fani sys nego ?

namalete si hapchetata i mislete malko po realno u BG sme i tuka vsichk ose sluchva ne si mislete che vie ste nai perfektni i takiva ili vie ako na 12 ne ste mojeli da fanite dori 11 godishna ne prechi tova momche da fani 17
    Ако искам парите на 12 годишно лапе (или ланеца няма значение) ще му бия два шамара и е готово! Сещаш се...пък и материялните хора си хващат по-големи от тях, понеже имат собствени пари

Голям фен
    Град
    Lost In Dying World

Re: аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти

Цитирай Първоначално написано от муши
    по-голяма е отмен и не ми пуща за секс още обачи а сме 3 месеца всеки ден ходим на училище заедно и такива неща
    как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя?
    Каква грамотност!

Голям фен
    Град
    trqvna
    хвани си кака зада те отрака

Голям фен
    Град

Re: аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти

Цитирай Първоначално написано от BloodSoul
    Цитирай Първоначално написано от муши
    по-голяма е отмен и не ми пуща за секс още обачи а сме 3 месеца всеки ден ходим на училище заедно и такива неща
    как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя?
    Каква грамотност!
    момчето е 6-ти клас...до 7-ми трябва да е научил как се пишат някои думи

ама момче да не си хванал някоя 17 годишна зубарка с ангелско лице като на Роналдиньо и тяло като на Митъо Пищова

Craig David-Walking Away

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    ама момче да не си хванал някоя 17 годишна зубарка с ангелско лице като на Роналдиньо и тяло като на Митъо Пищова

хахаха ти колко си висок че и за секс мислиш бе 160 см имаш ли?ае стига вече с такива абсурдни теми
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

запознат
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _candy_girl_
    хахаха ти колко си висок че и за секс мислиш бе 160 см имаш ли?ае стига вече с такива абсурдни теми
    Темата не е никак абсурдна. Мой съсед който е в осми клас, в момента има сексуална връзка с какичка на 23 години

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си