.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 62
    муши
    Guest

аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти

по-голяма е отмен и не ми пуща за секс още обачи а сме 3 месеца всеки ден ходим на училище заедно и такива неща
    как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя?

Guest

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

муши
    Guest
    кво се пулите? имаме връзка ама се държим само за ръчички и два пъти сме се целували и другите момичета правят секс на нейната възраст и аз искам да опитам с нея и от това не може ли да сте по сериозни да ми дадеате съвет как да подходя към нея? притеснявам се щото тя ме има за по-малко братче все едно и само сме се целували
    ей така си ме целува и гали и гуши ама не е само това има и повече желания мисля да опитаме нещо да ми кайжи по вапроса ви моля

изчакай да ти порасне пишока бе пич

муши
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    16cm мисля да си е добре

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KpuCuTo0o

Цитирай Първоначално написано от муши
    Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    16cm мисля да си е добре
    хахах и си 6-ти клас... мда беее

Повече от фен
    Град
    Приморско
    6666666 човек я вземи се успокой ве.1-во тебе немога да си те представя 13 годи6ен хлапак да ходи с 16-17 годи6на кака.2-ро на 13 години да има6 16 СМ.Ем аз съм на 17-18 и ми е 38 (да не повярва6) дай си каката насам аз 6те я оправя.Успокой се малко ве Еминем.

Guest
    има 13-14 годишни дето ходят с каки на 16-17 кво се шашкате

Супер фен
    Град
    Мбабане
    нали си мъжага принуди я !

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    темата е ебавка нали
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    нали си мъжага принуди я !

да бе с голяма шишка
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    a abe toq svqt se e pobarkal....ahaha poslushai bboy_bunker hahahah aide bez ebavki de stiga ste me zabavlqvali,4e ne moga da sedna da u4a ot vas tztztzt budete po-seriozni sq :}
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Guest
    mi pi4 1vo 6tom ste se celuvali 2 pati na4i zemete da go pravite po 4esto az kato izlizam s moq fr vseki den i kat se varna ne moga da ti kaja kolko mn pati sme se celuivali.taka pri vseki udoben moment q hva6ta6 i po4va6 da tq celuva6 samo kato te pogledne i pak dava6 tva ama seki det
    i nqkade okolo mesec daje i pove4e tei da znae6 oba4e 4e trqabva da si mn tarpeliv i az s moq parviq bqhme tei sled tova varvete u vas ili u tqh i pak celuvaite se tui onui taka nqkade pone 10 pati no o6te ne sex kato hodite u vas ili u tqh i kato se celuvaite lqgaite na nqkoe leglo i taka sloji si rakata na puteto i no varhu dankite samo i pak taka 6te prodaljava6 izvestno vreme i pak ti kazvam bez nikvi nameci za sex posle moje6 da brakne6 pod dankite no varhu ga6ti4kite i da ti e rakata zapo4ni da q mesti6 nagore nadolu no mn bavno i nejno tova pak trqbva da prodalji nqkolko sedmici sled tova pak taka 6te si sloji6 rakata varhu ga6ti4kite i i 6te stoi6 taka po dalgo vreme kato moje i da ponatisne6 savsem leko s edin ili dva prasta i prodaljava6 da si mesti6 rakata mn nejno prec cqloto tova vreme oba4e trqbva i da se celuvate tova pak 6te go pravi6 bqkade okolo sedmica i posle ve4e 6te po4ne6 da i sabli4a6 bluzkata i dankite 4e da ostane po pra6ki i sutien zapo4va6 ot vratleto do puteto s celuvki i moje6 da i svali6 i ga6ti4kite sled tova zapo4ni da q lije6 otdolu 4e da i stane super qko i tova go pravi nqkolko dena i posle ve4e kogato doide momenta trqbva taka da q vazbudi6 4e da se podmokri qko otdolu lijiq stimulirai klitora i s raka i gotovo!mn bavno stava no e po4ti sigurno uspeh

Супер фен
    повярвах ти..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    на луната
    Я пак сметни тя в кой клас е и тогава пиши Не можеш да ме убедиш че момиче на 17 ходи с пикльо на 13 Колкото и да ти се иска няма
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Re: аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти

по-голяма е отмен и не ми пуща за секс още обачи а сме 3 месеца всеки ден ходим на училище заедно и такива неща
    как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя?
    "Хвани си кака, да те отрака", хахахахаха
    Само че, пич, май не си избрал подходящата кака. Освен ако не послъгваш де, което няма значение, защото темата ми хареса.
    Как ще стане така бе ... !
    Никога не е късно да станеш за резил.

Мега фен Аватара на koalka
    Хахахах, вярваме ти на "интересната" тема да знаеш.

SeXy^KuKLi4Ka^
    Guest
    kaji i : 'svalqi ga6tite da te iba' i gotoo bez zaobikalki

Guest
    що пък да е невероятно 4-5 години разлика не са кой знае какво

Град
    На Луната :)
    абе ти луд ли си бе!!! чукай я бързо друга такава възможност няма да видиш 6ти клас с 10 това е сензацие ве ти сперма имаш ли или още малко
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    На Луната :)
    зашото между 17-23 разликата е доста по малка от 13-17 просто той не се е развил още
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Re: аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти

Дебилизъм
    И все пак-хвани си как да те отрака.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Its Me
    зашото между 17-23 разликата е доста по малка от 13-17 просто той не се е развил още
    Не се е развил друг път! Има тема някъде за момиче на 13 правило секс с 21 годишен. Защо момче на 13 да не може да прави секс със 17 годишна? Вие май момчетата ги имате за недоразвити дебили. Но това съвсем не е вярно. От 12 години мъжете почват да имат сперма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си