- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- аз съм в 6-ти клас и излизам с момиче в 10-ти
по-голяма е отмен и не ми пуща за секс още обачи а сме 3 месеца всеки ден ходим на училище заедно и такива неща
как да я склоня към секс? май и още е дефствена и иска да е сигурна че ще сам и верен пък аз я обичам и как да я обедя?
кво се пулите? имаме връзка ама се държим само за ръчички и два пъти сме се целували и другите момичета правят секс на нейната възраст и аз искам да опитам с нея и от това не може ли да сте по сериозни да ми дадеате съвет как да подходя към нея? притеснявам се щото тя ме има за по-малко братче все едно и само сме се целували
ей така си ме целува и гали и гуши ама не е само това има и повече желания мисля да опитаме нещо да ми кайжи по вапроса ви моля
16cm мисля да си е добреПървоначално написано от bboy_bunker
Първоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
6666666 човек я вземи се успокой ве.1-во тебе немога да си те представя 13 годи6ен хлапак да ходи с 16-17 годи6на кака.2-ро на 13 години да има6 16 СМ.Ем аз съм на 17-18 и ми е 38 (да не повярва6) дай си каката насам аз 6те я оправя.Успокой се малко ве Еминем.
има 13-14 годишни дето ходят с каки на 16-17 кво се шашкате
нали си мъжагапринуди я !
![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
да бе с голяма шишка![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
aabe toq svqt se e pobarkal....ahaha poslushai bboy_bunker hahahah aide bez ebavki de stiga ste me zabavlqvali,4e ne moga da sedna da u4a ot vas tztztzt budete po-seriozni sq :}
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
mi pi4 1vo 6tom ste se celuvali 2 pati na4i zemete da go pravite po 4esto az kato izlizam s moq fr vseki den i kat se varna ne moga da ti kaja kolko mn pati sme se celuivali.taka pri vseki udoben moment q hva6ta6 i po4va6 da tq celuva6 samo kato te pogledne i pak dava6 tva ama seki det
i nqkade okolo mesec daje i pove4e tei da znae6 oba4e 4e trqabva da si mn tarpeliv i az s moq parviq bqhme tei sled tova varvete u vas ili u tqh i pak celuvaite se tui onui taka nqkade pone 10 pati no o6te ne sex kato hodite u vas ili u tqh i kato se celuvaite lqgaite na nqkoe leglo i taka sloji si rakata na puteto i no varhu dankite samo i pak taka 6te prodaljava6 izvestno vreme i pak ti kazvam bez nikvi nameci za sex posle moje6 da brakne6 pod dankite no varhu ga6ti4kite i da ti e rakata zapo4ni da q mesti6 nagore nadolu no mn bavno i nejno tova pak trqbva da prodalji nqkolko sedmici sled tova pak taka 6te si sloji6 rakata varhu ga6ti4kite i i 6te stoi6 taka po dalgo vreme kato moje i da ponatisne6 savsem leko s edin ili dva prasta i prodaljava6 da si mesti6 rakata mn nejno prec cqloto tova vreme oba4e trqbva i da se celuvate tova pak 6te go pravi6 bqkade okolo sedmica i posle ve4e 6te po4ne6 da i sabli4a6 bluzkata i dankite 4e da ostane po pra6ki i sutien zapo4va6 ot vratleto do puteto s celuvki i moje6 da i svali6 i ga6ti4kite sled tova zapo4ni da q lije6 otdolu 4e da i stane super qko i tova go pravi nqkolko dena i posle ve4e kogato doide momenta trqbva taka da q vazbudi6 4e da se podmokri qko otdolu lijiq stimulirai klitora i s raka i gotovo!mn bavno stava no e po4ti sigurno uspeh
повярвах ти..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Я пак сметни тя в кой клас е и тогава пишиНе можеш да ме убедиш че момиче на 17 ходи с пикльо на 13
Колкото и да ти се иска няма
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
"Хвани си кака, да те отрака", хахахахахаПървоначално написано от муши
![]()
Само че, пич, май не си избрал подходящата кака. Освен ако не послъгваш де, което няма значение, защото темата ми хареса.![]()
kaji i : 'svalqi ga6tite da te iba' i gotoobez zaobikalki
що пък да е невероятно 4-5 години разлика не са кой знае какво
абе ти луд ли си бе!!! чукай я бързо друга такава възможност няма да видиш 6ти клас с 10 това е сензацие ве ти сперма имаш ли или още малко![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
зашото между 17-23 разликата е доста по малка от 13-17 просто той не се е развил ощеПървоначално написано от Анонимко
![]()
Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
ДебилизъмПървоначално написано от муши
![]()
И все пак-хвани си как да те отрака.
Не се е развил друг път! Има тема някъде за момиче на 13 правило секс с 21 годишен. Защо момче на 13 да не може да прави секс със 17 годишна? Вие май момчетата ги имате за недоразвити дебили. Но това съвсем не е вярно. От 12 години мъжете почват да имат сперма.Първоначално написано от Its Me