- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нрави ли ви се секса по Skype?
Аз от скоро го открих. Намерих няколко на скайпващ режим и след 10 мин. разговор започнахме да правим секс. Пускаме си и камерата и се гледаме. Много ми допадна. Вие как сте с този модерен секс? Харесвате ли го?
Изобщо не ме кефи идеята...ще ближа аз мед през буркана- не мерси![]()
![]()
ама ако я познавам може ако още не се познавам с нея само ше и пръдна
Craig David-Walking Away
несамо по айсикю и имейл го правя
![]()
Че т'ва к'ъф е тоя СЕКС е тя те гледа на камерата да лъска6 и ти я гледа6 на твоита да си барника путката??То т'ва ако е СЕКС аз ставам отличник![]()
Простотия ...![]()
на това не му викат секс, а люта чекия, престанете да се заблуждавате. Като цяло, тея виртуални глупости са за тези, които не могат на живо. Изключение, когато е между гаджета, които са отдалечени. Във всеки друг случай, двама незавидно смотани търсят начин да се разтоварят някак. Пак повтарям, не бъркайте секса с ръкоблудството!Първоначално написано от Тиери
Има огромна разлика!
аз правих секс по скипето и свърших в на оная устата.После тя ми изсра на лицето![]()
Ееее,какъв въпрос! Аз само така съм правил секс! Минал съм 70-100 жени,2-ма мъже и едно куче така!
![]()
![]()
:P
и аз си спомнямПървоначално написано от quench
тогава и на двама ни беше първи път
![]()
Ааа,сетих се за теб! Беше невероятно изживяване!
:P![]()
ти играеше роля на жена веднъж и си завираше предмети в задника, но държеше да те наричам путичкаПървоначално написано от quench
Секс по скайп това ще да е някво шоу.![]()
Познавам 35 годишни жени които го правят. На 15 годишните какво Ви пречи само ми е чудно???
Ами...нещо не мисля че ще остана задоволен от този вид секс...май предпочитам стандартния (засега) метод
За първи път чувам за подобни глупости,но не се учудвам:в нета всякакви ги има.
Ае вие вече съвсем се губите....мнооооого проста работа.
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Мнеее,за какво ни е SKYPE?Ние там сме от третия свят хораПървоначално написано от Kulio Gangstera
Познаваме ли се?
Аз съм против.То тва ако е секс.Плюс това сексът трябва да се прави с любимия ччовек,а не с който ти падне.
Добре де, ама много сте странни.
Как така хора на по 25 - 30 и нагоре... го правят. Дето имат компютри не от тийнейджъри, както повечето тука и им е забавно и т.н. и се кефят. Женени жени изневеряват на ъмжете си с мъже от други градове говорейки си за секс денонощно по скайпа и кво ли не.
Вие тука, някви пикльовци и пикли го отричате?
Опитвали ли сте въобще секс бил той и виртуален? И защо винаги отричате всичко, преди изобщо да сете го опитвали?
Ебемти и тъпото поколение дето расте!
Не ви ли учат в училище да разсъждавате? Да вземате решения, да опитвате нещо преди да дадете мнение?
Едно време поне на това учеха.
Хайде един поне да се наеме да отговори смислено, защо не му харесва този секс?
Който не е опитал е загубил....Ако и двамата се стараете много се получава адското чувство! На мен много ми хареса! Опитайте!