- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Правили ли сте секс със извънземни?
Обадих се на един еро тел и там ми предложиха много як разказ. Секс с извън земни с две момичета на Витоша. Единия извънземен беше с три атрофирали хуя и ги ебяха по една от двете. А другия имаше пишка и на носа и го завираше в устата на едната. Еи такива разни яки неща.
Може ли реално да съществува такова нещо и да ли ви се е случавало или пък имали ли сте подобни сексуални фантасмагории?
Извънземни има за мене само по филмите веее брато.То тук ако видим некой извънземен ние 6те припаткаме все едно сме на полигона в София ве.Апак и ако ти харесва СЕКС с извънземни които уската им е задника и от там ядат няма проблем.(т'ва от кадето ядат го гледах на един филм
)
Най-редовно, тъй като и аз съм извънземен.
На Венера са много готини мацките, ама е голяма жега там, затова предпочитам юпитерианки. На Нептун е студено, препоръчвам ти да си вземеш дебел пуловер за там , а на Марс са ниски и правят свирки прави.
Мале, колко глупости написах за толкова кратко време...
Веднъж в Люлин 7 кацнаха едни марсианци,но преди да кажат "Take us to your leader!",гладните цигани от катуна се спуснаха и ги закалха. После цяла седмица пекоха мръвки,направиха 2 чавета и върнаха летящата чиния на вторичните. Страшна приказка,ей! И аз бях там,и аз видях!
![]()