.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52
    1234567891
    Guest

Kak go predpo4itate na svetlo ili na tumno?

Vuprosa mi e kak predpo4itate da pravite sex na svetlo ili na tumno i dali na dnevna ili izkustvena svetlina ?

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    попринцип за мене няма значение...но приятеля ми предпочита на....как да кажа не много светло ама не и пълен мрак...притеснявал се...оф и той незнае кво иска!!!
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен
    Град
    Приморско
    Зависи ако момчето се притеснява че на тъмно няма да може да уцели дупката 6те иска на светло.Абе то не е много важно на какво 6те го прави6 на тъмно или на светло важното е да го направи6

Супер фен
    Град
    Мбабане
    задължително на енергоспестяващи лампи

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    не ме бърка-секс да има. Но на съвсем тъмно не обичам-искам да го виждам!

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз на много светло малко се притеснявам. От друга страна искам да мога да го виждам....таа - приглушена светлина?
    Я, каква съм претенциозна. (Е, не мисля, че на момчето ми бих му се дърпала, на каквото и да е било осветление )

Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Аз на много светло малко се притеснявам. От друга страна искам да мога да го виждам....таа - приглушена светлина?
    Я, каква съм претенциозна. (Е, не мисля, че на момчето ми бих му се дърпала, на каквото и да е било осветление )
    То угодия няма, аз знам...
    Иначе къв секс на тъмно...има ли смисъл да правиш секс, ако не виждаш добре партнъора? Мимики, жестове, "всичко е от значение"...

на тъмно

Craig David-Walking Away

Guest
    Както дойде,но все пак имам предпочитание за тъмното.

Град
    На Луната :)
    момчета = светло, момичета = тъмно то се знае тъка е по природа има изключения разбира се
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    Зависи ако момчето се притеснява че на тъмно няма да може да уцели дупката 6те иска на светло.Абе то не е много важно на какво 6те го прави6 на тъмно или на светло важното е да го направи6
    нищо пбщо ще си поиграе малко хем да го намести ами тъка си е едва ли няма да яя уцели той няма да удря на сляпо ще си помага срачички )) иначе момчетата светло както казах
    Едно време корабите бяха дървени, а мъжете железни. А сега положението е много зле - корабите са железни, а мъжете - дървени.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Нито тъмно , нито светло .. средна работа .. може би светлина , която очертава силуета му . Абе нещо романтично и предразполагащо и не дразнещо .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Me4oOoOo
    Това е доста гаден проблем... за това вече на тъмно със свещи предимно практикувам...
    Hahu Hihi

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Нямам възможност да го правим на тъмно, а на светло нямам нищо против, готино си е. И на тъмно не е лошо, ама само 20-25тина съм го практикувала.

na priglu6ena svetlina :P ! vse pak da se vijdate s momi4eto, to ina4e ne e interesno!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Its Me
    момчета = светло, момичета = тъмно то се знае тъка е по природа има изключения разбира се
    тва па изобщо не е вярно!аз предпочитам на светло-той на не толкова светло;аз предпочитам да има музикален съпровод,той предпочита да чува само своите си звуци..абе строго индивидуално си е,зависи от човека.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    Нямам възможност да го правим на тъмно, а на светло нямам нищо против, готино си е. И на тъмно не е лошо, ама само 20-25тина съм го практикувала.
    леле леле а на светло 150-200 пъти ги удряш ?

Град
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Цитирай Първоначално написано от Its Me
    тва па изобщо не е вярно!аз предпочитам на светло-той на не толкова светло;аз предпочитам да има музикален съпровод,той предпочита да чува само своите си звуци..абе строго индивидуално си е,зависи от човека.
    казах че има изключения но све пак погледни горните постове и кажи че не съм прав

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami nai-4esto mi se sly4va na svetlinata na niakoia yli4na lampa i ne e lo6o 6toto nito e mn svetlo nito mn tumno.

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    На светло, естествено

свееееееетло

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    на приглушена светлина

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Да не е крайно тъмно или светло...въпреки че и лятото на полянката под слънцето е оферта...както и тъмна нощ под звездите...споредзависи

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    На много слаба светлина.Така дефектите се виждат по малко

Голям фен
    Град
    trqvna
    на приглушена светлина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове