- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kak go predpo4itate na svetlo ili na tumno?
Еми за мене няма значение и без това като съм в банятато си е светло но иначе предпочитам на заглушена светлина
![]()
обичам да виждам какво става....такаче приглушена светлина или на светло...сега като се замисля много рядко сме го правили на тъмно......![]()
в заключение - всички кат гледам и на тъмно и на светло няма откажема така,нека има по-голям естествен прираст на населението в страната след 5-10години
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
na tupno e mngoo po hubavo i priqtno...s malko svetlinka ot nqkade
хахаха аз не го отказвам и на двете светлини ... абе разнообразие
1. на дневна без спуснати щори и т.н. - див секс
2. на тъмно - мн нежно и любовно
3. на свещи (т.е. нещо средно) - мн романти4но![]()
На полумрачно... Обичам да гледам къде кво става![]()
Те мъжете не знаят какво искат! Моят приятел препочита на светло, че да наблюдавал какво става... На мен ми е все тая!Първоначално написано от malkata_
i s torba na glaavata?Първоначално написано от lamzzzercho
ami men tamninata me vazbujda![]()
Somebody wants you,
Somebody needs you,
Somebody dreams about you every single night
Somebody can't breathe without you, it's lonely
Somebody hope that some day you will see
That somebody's me
ДамЗз и аз така мисляПървоначално написано от deidiy
![]()
![]()
mi i na sveshti sam ebal i na bez sveshti i na mn tamno i na sredno tamno na slance ,na zalez slance na lunna svetlina.Sexa si e sex ,hubavo e da se vijda 4e nqkoi pat ne moem ocelim dupkata ama tq pak momata pomaga..ama i kato go cunka druchko si e da te gleda v ochite ei takova..abe ako sam piqn trqq da e na svetlo shoto ina4e ne moe mi stane a po smurtno ne moem da ocelim
Nai mnogo sam go praktikuval na svetlo na tumno moje bi ne pove4e ot 20 pati .. ama kato go ima 4ustvoto i strasta jelanieto lubovta.. ne smqtam 4e ima zna4enie svetlinata
На светлината на телевизора. Хахахах![]()
![]()
![]()
Приятелят ми обича повече на светло.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
на приглушена светлина.. един приятел имаше в стаята си няколко червени лампички и на тях беше супер![]()
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
първите пъти като още ме е леко срам на по -тъмно , а после няма значениенякой път на тъмно за по- романтично друг път на светло - да се виждаме по- добре
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
ТъмноооУдоволствието е по-голямо
![]()
![]()
Няма значение.![]()
На тъмно (;
I love you...
mn qsno 4e na tamno taka e po romanti4no
Най-ме кефи на тъмно само с няколко слаби светлинкиама рядко се случва щото не винаги има къде на тъмно...
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.