.
Отговор в тема
Страница 1 от 8 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 177

Hybrid View

Геричка
    Guest

Не е ли тъпо на млади години да си губим времето само с един

Кога се живее ако не сега?
    Тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота.
    Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?
    Нека обсъдим този въпрос веднъж за винаги и да стане ясно кое е по правилното.
    Да си живееш живота или да се заробваш във вярност на един човек?

Мега фен
    Град
    SF
    За едни ако е глупаво, за други не е. Всеки сам си решава и прави каквото мисли, 4е е най-добре. Тва е

Робинята на Quench

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Когато тръгвахме с приятеля ми, въобще не исках дълга връзка и аз си бях на мнение, но кагото го обикнах вече и не се сещах за тези неща.

Guest
    Нормално е да ги сменяш докато намериш подходящия за теб...А тогава дори да си само с 1 пак можеш да си живееш живота т.е. да си щастлив

Геричка
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    За едни ако е глупаво, за други не е. Всеки сам си решава и прави каквото мисли, 4е е най-добре. Тва е
    По тази логика, някой може да реши да се метне от 14 етаж.

Все пак въпроса е кое е по-удачно за млад човек? Вярност от 15 до 25 години или много връзки до 25 и след това да се вречеш на един единствен. Аз гласувам за втория вариант.

Цитирай Първоначално написано от Геричка Виж мнението
    По тази логика, някой може да реши да се метне от 14 етаж.

Все пак въпроса е кое е по-удачно за млад човек? Вярност от 15 до 25 години или много връзки до 25 и след това да се вречеш на един единствен. Аз гласувам за втория вариант.
    Еми то и без т'ва се мятат от 14 етаж...

Супер фен
    Град
    sofiq
    i az mnogo sum se smqla na hora izrazqva6ti se"az sum na 16 ne moga da jiveq bez nego toi e edinstveniq"abe hora mladi sme hubavi sme kak 6te umirame za nqkoi maje/jeni mnogo

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Guest
    Геричка-edno e da si na 15,edno e da si na 25-togava mislish po suvsem razlichen nachin...za nqkoi kato sreshnat,choveka bez koito ne mogat e naistina taka..neznam lubov ili prosto obvurzanost e..no te iskat da sa samo i edinstveno s nego,vijdat nqkoe huavo momiche/momche i vuobshte ne go zabelqzvat....drugoto,koeto e:nachi na 15 iskash da da namerish nai-podhodqshtiq,ama ako v stremeja si da namerish nai-dobriq go izpusnaesh,zashtoto iskash da imash po-golqma i po-golqma broika gadjeta...iii drugoto,koeto e ,kogato primerno stanesh na 25,30...ti veche stavash stara,gledai,che jiveem v ebati oburkanite vremena,kudeto veche vsqka 12 godishna,hodi s 30 godishen.....za tova,na kolkoto i da si 15-20-30 se radvai,na choveka s kogoto si...zashtoto mojesh i da sujalqvash..shtoto v povecheto sluchai,osuznavash neshto,chak kogato si go zagubil

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Кво да обсъждам такава тема с тебе ? Твърде крайна си и единствената ти цел е да наложиш мнението си . И мога да ти кажа , че НЕ си на най-правилната позиция . Аре Go , Go .. че ме нервиш

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Незнам, аз винаги съм търсила сериозна връзка. Отделен е въпросът колко от предишните ми връзки са били сполучливи. Но сега съм си с приятеля ми от година и половина и не мога да си представя да тръгна да си търся друг за бройката. И при все, че ми е супер тъпо това на 15 годинки да тръгнеш да сменяш батковците като луда... Ей така, за бройката, без да имаш сериозни намерения... Тъпо е. А нима като намериш човек, когото обичаш, това е проваляне на живота?! Аз това не мога да си обясня.Ни най-малко не се чувствам заробена и т.н. Напротив - по-щастлива съм от всякога.

И аз така смят..... до 25 години си живея живота по барове кафета и курви... и хич неми пука
    Hahu Hihi

е кво като сме млади, дай да се ебеме с всеки срешнат. за мен лично това е тъпо! не мисля, че смисъла на живота се корени в това да се наебеме с колкото се може повече хора! а когато обичаш някого просто никой друг за теб няма значение!

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    праилно,млада си..проба-грешка,проба-грешка,докато не намериш човек,който напълно(или не чак напълно) отговаря на критериите ти,задоволява те и се чувстваш добре с него.сега аз те питам - това губене на време ли е? не баш.с моя приятел съм от почти 3 години,има моменти в които наистина ми иде да му откъртя главата,обаче те не са толкова мн,колкото са приятните,прекарани заедно.аз не живея в илюзия и не си мисля,че винаги ще бъдем заедно и т.н.,просто защото нз какво може да ни се случи утре.също така обаче не живея в страх от непознатото,а се наслаждавам на сегашния момент.тъй че - тц,не е губене на време да си с 1 и същи човек,ако може дори цяла вечност,стига да си щастлив
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

krem4e
    Guest
    spored men vseki trqbva da si go izjevee kakto go 4uvstva
    az sym na 17 i ot 14-godi6na sym s edno mom4e i mnogo obi4am
    na tezi,koito kazvat "kak moje da si na 16 i da kazva6,4e ne moje6 da jivee6 bez toq 4ovek" bih kazala,4e te nikoga nqma da go razberat tva ako ne go izpitat

Супер фен
    Ми аз тва от колко време го разправям. Разберете че живота иде и си утиде.
    2т. системно

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Ми аз тва от колко време го разправям. Разберете че живота иде и си утиде.
    хуу де,ако 'жена ти' ипотетично е най-якото парче и ебаси мръсницата в леглото(демек си доволен от нея) има ли смисъл да търчиш при съседката да ти върти баници,само и само да можеш да раздухаш после,че си ебал не 1,а 2?
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Всеки сам избира кой начин да избере и двата имат и предимства и недостатъци.Не може да се каже кое е по-добре,винаги има различни мнения.Според мен лично човек трябва да е отворен и към нови възможности,независимо дали е обвързан или не.Все пак един живот живеем и да не съжаляваме после,че сме пропуснали нещо
    ...it's WilD ObseSSioN...

Град
    Пловдив
    Геричка абсолютно права!си смешно е малка дрисла да разправя колко е влюбена в първия който и е обърнакл внимание а и когато нямаш база за сравнение всмисал заробила си се с един просто нямаш право да спориш защото не си видяла нищо в този живот!!!!И вечна любов няма!Тка че живеите до 25 наберете нужния опит и след това си седнете на дупенцата
    Обичам банкнотите да са с 4 нули,oбичам всичко лъскаво и скъпо,чу ли?Обичам дори когато ти ме мразиш,oбичам защото после пак в краката ми ще лазиш!Обичам да те гледам нагло в очите,oбичам когато за мене харчиш си парите!

Gerichka ti mai mai ne si mn naqsno kakvo oznaa4ava da obicha6 nqkogo...zatova misli6 4e e tapo na 15 da si ima6 seriozen priqtel.Vsiki si jevee jivota kakto iska za nqkoi e tapo za drugi ne...

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от kukli4ka__
    Геричка абсолютно права!си смешно е малка дрисла да разправя колко е влюбена в първия който и е обърнакл внимание а и когато нямаш база за сравнение всмисал заробила си се с един просто нямаш право да спориш защото не си видяла нищо в този живот!!!!И вечна любов няма!Тка че живеите до 25 наберете нужния опит и след това си седнете на дупенцата
    Съгласен съм и това и мнението на Геричка. Не може човек без база за сравнение да твърди каквото и да е, или ако го твърди, просто този човек е силно заблуден. И най-лошото е, че заблуждава и сам себе си, а след години като се сети се ядосва. Но всеки на определена възраст минава през такъв момент Въпросът е да се усетиш на време

Всеки човек е разичен и има различни възгледи за живота. Срещнала съм момчето, с което искам да бъда и е глупаво да го оставя, за да се наживея при положение, че го обичам. Човек търси, докато намери най-подходящия, някои го търсят по-дълго, други не. И независимо на каква възраст си трябва да си щастлив. Аз обичам приятеля си по начина, който за някои хора е смешен "до смърт" и няма да съжалявам, ако цял живот съм с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    хахахаххахах
    За мене живота ми е приятелят ми ако ще и смешно да звучи ама искам да се венчая за него един ден толкова съм мислила че неща помече да го мисля щом съм щастлива със него и друг не ме прави така щастлива защо трябва да су правя на безгрижна кукла(курва)
    а и мен ми е се тая писнало ми е тъпи момчета дето ми летят по гъза

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Всеки човек е разичен и има различни възгледи за живота. Срещнала съм момчето, с което искам да бъда и е глупаво да го оставя, за да се наживея при положение, че го обичам. Човек търси, докато намери най-подходящия, някои го търсят по-дълго, други не. И независимо на каква възраст си трябва да си щастлив. Аз обичам приятеля си по начина, който за някои хора е смешен "до смърт" и няма да съжалявам, ако цял живот съм с него.
    Това е много хубаво. Но истината е, че един ден, рано или късно всичко си има край. Такъв е живота
    Идеята е, че ако си 10 години с него например, след това ще съжаляваш за пропуснатите възможности. Сега едва ли ти се вярва, но след време ще осъзнаеш, че е точно така.
    За това авторката на темата е задала доста смислен въпрос за обсъждане.
    Разбира се, хубаво е човек да е влюбен и верен на своя приятел, но е хубаво да си има и едно на ум. Така да се каже, да не е преотдаден сляпо само на един

Голям фен
    Град
    :)
    Ми аз не съм особено съгласна, но ще дам предимствата на двете гледни точки и ще кажа после коя и защо избирам
    Мнението на Геричка:
    1. Да, опознаваш много хора
    2. Нямаш особени проблеми, понеже може би сменяш човека с друг
    3. Живееш си живота и винаги ги има онези пъви месец два, през които ти плащат всички сметки, грижат се за теб и си най-специялна
    4. Не се обвързваш и събираш опит
    Другата теза леко почва някъде след предната:
    1. Когато намериш човека (не казвам на 25) значи е след много грешки
    2. Трябва д азагубиш някой за да раазбереш колко е хубаво да го имаш
    3. Научаваш се д абъдеш отговорен и да мислиш не само за себе си
    4. Всеки от нас е ангел с по едно крило и когато намериш твоя 'другар' няма нищо лошо да полетите заедно
    5. Така няма опасност до 25 да си основна част в 'Кафетата, баровете и КУРВИТЕ'.
    6. Можеш да ходиш по кафета и барове ако си със сериозен приятел
    7. Тогава околните си изграждат за теб една по-серизна представа: сериозен, готин...умен и готин (с една дума идеялен) да за задържиш този човек

-> Моето мнение май ви стана ясно, но да допълня,че да. До ена възраст се работи на принципа проба-грешка, но ако си решил да останеш така точно до 25. То тогава после ще станеш на 30....35....40... и натам си пускаш сексът и градът и си засядаш вкъщи или пак по баровете и кафетата с приятелки. Това е нормално, но до една възраст, вече като си на 18-19 максимум трябва да си намерил човек, за когото да си струва да живееш и да се бориш за него.

П.П. Ницше има една известна реплика "Ако няма за какво да умреш, значи няма з акакво да живееш" ...има много истина, макар и да е леко крайно. Все пак времето лети и вчера няма да се върне, а утре няма да дойде. Трябва колкото можеш по-скоро да намериш човек, за който д аси струва , защото незнаеш какво ще стане на утрешният ден

Guest
    Много ми е тъпа тази тема.Бях на 17 когато срещах любовта на живота си,нямам намерение да го сменям или пък да спя на ляво и на дясно с разни типове колкото за бройката,само защото "трябва да живея,докато съм млада".Геричка мила,така като те гледам,не си обичала или била обичана,иначе нямаше да говориш такива глупости !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си