- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не е ли тъпо на млади години да си губим времето само с един
Първоначално написано от you`re so stupid
Относно оня гост, дето ми е цитирал поста и твърди, че съм поживяла и презирал такива жени- ми презирай ги и без това сериозна жена няма да ти върже. И за твое сведение той е единствения, с който съм правила секс, а "така както пиша" , това показва, че съм достигнала до някои изводи без да си троша главата, нещо, което тиявно приемаш за опит. И нещо друго- ти си прост, а аз съм умна, ти ме презирай- аз си живея живота с истински мъж, а не с отрепка като теб. Комплексар
А бе тъпчо. И аз на 15 мислех като теб. Хайде порасни пък тогава пиши глупости.Първоначално написано от you`re so stupid
Пораснала съм достатъчно за да мисля така,явно ти не си дорасла...И не съм на 15 за разлика от 99% от останалите в тоя форум!Първоначално написано от Анонимко
Истински мъж от ЧАТА??? Ти луда ли си? Как па влезе в чата и баш на тоя попадна. Айде ЛЕГЕНДИ! Тия може да ги дрънкаш там на село дето живеете. А такъв "истиски мъж" дето ти е повярвал и се грижи за теб като безпризорно кученце, да ти е жив и здрав, ама от мен да знаеш, а и други ще ти кажат - това е МУХЛЬО.Първоначално написано от Анонимко
Ти ако си много свестна нема да живееш ей така при някой и то в друг град, явно си изгонена от некъде и там си хванала за ШЛИФЕРА някое селянче и ти угажда.
Такива тъпи патки ги оправям за закуска и им бия шута още на първия ден, АЙДЕ
Първоначално написано от Анонимко
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Истински мъж от ЧАТА??? Ти луда ли си? Как па влезе в чата и баш на тоя попадна. Айде ЛЕГЕНДИ! Тия може да ги дрънкаш там на село дето живеете. А такъв "истиски мъж" дето ти е повярвал и се грижи за теб като безпризорно кученце, да ти е жив и здрав, ама от мен да знаеш, а и други ще ти кажат - това е МУХЛЬО.
Ти ако си много свестна нема да живееш ей така при някой и то в друг град, явно си изгонена от некъде и там си хванала за ШЛИФЕРА някое селянче и ти угажда.
Такива тъпи патки ги оправям за закуска и им бия шута още на първия ден, АЙДЕбравос едно смислено нещо
Любовта е като вятъра - неможеш да я видиш,но можеш да я усетиш
Geri4ke, ti za6to re6i, 4e da si s edin i da se obi4ate e "zarobvane"?!Qvno ne si razbrala kakvo e lubov, kolko hubavo e za nqkogo ti da si vsi4ko i toi da e vsi4ko za teb! Togava "jivotut s mn kuponi, sex i pi4ove" 6te ti se stori sme6en...I tova, 4e si s nqkogo ne zna4i 4e jivotut svur6va! Pak hodite po kuponi, diksoteki, zabavlqvate se. ZA men jivotut ne se sustoi v bezrazboren sex i smqna na mujete kato nosni kurpi4ki! Estestveno ne usm sre6tnala lubovta si kto bqh na 15, togava probvah i ot tezi probi izleznaha kup nedodqlani vruzki, ot koito puk subrah opit,koito sega mi pomaga adski mnogo v sega6nata vruzka. No puk ako go bqh sre6tnala na 15 i otnovo 4uvstvah, 4e tova e TOI 6te6e da e su6to prekrasno!
Ti si jivei "jivota", ostavi za nas lubovta!![]()
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
а кво да се ч*каш на воля ли?!?!?!?!Първоначално написано от Геричка
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Никъде нямам предвид идеята да се чукаш на воля. Става въпрос за следното. Ако си много отдаден на гаджето си и излизаш само с него, не контактуваш с други момчета, не флиртуваш а бе изобщо гледаш само и едниствено приятеля си и други освен него не съществуват. Това етъпо. Иначе имайте си гаджета, но просто бъдете по-свободни, излизайте само с приятелки, забавлявайте се и с други момчета и т.н. Не е казано да спите с всеки. Не знам защо разбирате, че ако излезеш на кафе с някой дето не ти е гадже значи вече е изневяра и т.н. Това са глупости и тъкмо за това ми беше тази тема, да развием нещата. До къде има свобода и къде тя спира и защо сами да си я отнемем или да позволим на друг да ни я отнема. Няма смисъл.
jivee se dokat si jiv. jivee se dokat si na 5 dokat si na 10 , na 20 na 30 na 40 na 50 na 60........dokogato jivee6. moje6 da si hodi6 nalqvo nadqsno i cql jivot. stiga s glupostite. zarobvane. tva 4e tvoite razbiraniq za izneveri, "jiveene na jivota" i drugi takiva raboti - sa razli4ni, tva ne zna4i 4e te sa pravilnite. ti moje da namira6 udovolstvie v seksa s 5 mom4eta, drugi moje da namirat dale4 po golqmo 6tastie kogato bydat samo s edin edinstven 4ovek i se otdavat izcqlo na nego/neq. kakto sa kazali horata - lubov ne se systoi v tva da vzema6.....lubov e da dava6Първоначално написано от Геричка
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
аз си мисля че еднозначен отг на този въпрос няма... всеки си решава... мн често съм си мислил че наистина е глупаво да съм само с 1 момиче дълго време при положение че съм още на 16... трябва да се опита повече и повече... но пък от друга страна, което повече ми допада... ако си с едно момиче и я обичаш, разбирате се и правите як секс, що да не сте си така мн дълго време
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Преди да открия моя приятел,който смятам за голямата си любов,съм имала връзка с малко момчета и все след връзката е оставала горчилка. Имаше периоди,през които се мятах на врата на хубавеца в дискотеката и не ми пукаше. Естествено до секс не стигнах,но целувките раздавах щедро. радвах се на това да съм ухажвана и мислех,че съм щастлива. Сега съжелявам. Съжелявам за провалените връзки,за хвърлените на вятъра чувства,за целувките,които съм давала на друг. Ще ми се да не е така. защото щастието да се разхождаш сред хората с любимия човек,здраво стиснал ръката ти,да усещаш сигурността на прегръдката му и да знаеш,че той е твоето пристанище в силна буря,е несравнимо.
Естествено аз съм на 21,а него срещнах на 19,а на 20 осъзнах колко го обичам. Наживяла се бях-исках сигурност и стабилност,исках любов-намерих я. и сега съм наистина щастлива-не се заблуждавам,че обичам.
И на мен ми е смешно-аз съм на 14-15,обичам го до смърт,ако ме напусне ще умра, с него ще съм цял живот. Ало-на 15 не е така. Когато станете на 20 ще имате съвсем различен акъл,ще станете по-критични и ще искате нещо повече от мъжа до вас,от това да ви обича. Слезте от облака!
Zdraveite hora...na 18 sam i ot 1,5 god imam priqtel.Predi da tragna s nego...se lutah izvestno vreme...s razli4ni muje.Nikoi ne moja da me grabne za pove4e ot 2 sedmici. 2 pyti sam kusala s segashnia mi priqtel, za6toto sam iskala da probvam s dryg maj.[za6toto i az si misleh,4e sega e vremeto da se deistva i sled kato nqkoi ti grabne vnimanieto, ne biva da se ograni4avash.]Priqtelqt mi mn. strada ot tezi moi deistvia...v kraina smetka pak se vru6tah pri nego!Edinstvenoto koeto mi ostana ot cqlata rabota e loshia spomen,i mi e edno kofti za tova, koeto sam mu pri4inila. Naposledyk se zaglejdam po razni mom4eta i si kazvam...eto s tozi bih imala ne6to. No posle se se6tam za gadjeto mi i osuznavam,4e nqmam nujda ot dryg. Hormonite do 25 god. naistina sa silno razbuntuvani...no edin syvet ot 4ovek,koito si e napatil - ako mislite,4e ste namerili podhodqsht 4ovek - ne kusaite s nego samo za6toto iskate da grabite sas shepi ot jivota! Az iskah da probvam purvo s edin koito predi mn obi4ah, a na nego sega mu skimna, posle pyk s edin koito mi be6e mn dobyr priqtel i ot tova stradashe segashnia mi priqtel. Togava osuznah,4e edinstvenoto,za koeto iskam da mislq e segashnia moment - ne sam tragnala da mislq dali 6te se jenq za priqtelq mi, kolko vreme 6te sme zaedno. Ostavih i minaloto nazad, za da ne me glojdi i to. Dori ne se zamislqm dali si gubq vremeto kato sam s 1 4ovek - prosto go pravq, za6toto 'taka mi haresva', taka se 4uvtvsam dobre, harmoni4no. Ako nqkoi se zamislq dali ne si gubi vremeto kato e s 1 4ovek - ima 2 obqsnenia - ili sa mu razbuntuvani hormonite ili naistina si gubi vremeto ,za6toto o4evidno 4ovek,koito si zadava tozi vapros, ne obi4a polovinkata si. Izqsnete si tova hora,dali go/q obi4ate - togava otgovoryt na vyprosa za gubeneto na vremeto idva sam po sebe si.
Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's In The Air, We Raise Our Fists In
Престанете да определяте човек само по възрастта му.
Човек може да се заблуди, че обича когато е на 15, но може да се заблуди и когато е не на 20, ами на 30.
Годините предполагат развитие и зрялост, но не ги гарантират. Човек израства в зависимост от собствения си живот, а както всички знаем - живота на всеки е различен. Познавам хора, които са изключително зрели за за годините си и то защото са били изправени пред проблеми, които не са част от живота на повечето деца. Става въпрос за личностно духовно развитие, което е глупаво да се слага под общ знаменател по такъв начин. Не ме разбирайте грешно - естествено, че да кажем на 12 няма как да изпитваш истинска любов, защото тук нещата не опират само до духовно съзряване. Твърдя просто, че някои хора намират любовта по-рано, други по-късно. И не може да бъдат подценявани чувствата на някого, само защото в твоите представи той не е способен да ги изпитва. Оставете хората да чувстват, това поне е по-стойностно деяние. И прави човек много по-жив, отколкото да се гаври с тялото си. Понеже на тези години, да правиш секс с не знам си колко души под предтекст, че си "живееш живота" е именно гавра.
-.-
And each time I feel like this inside
There's one thing I wanna know:
What's so funny bout peace, love and understanding?
pro4etoh samo nqkoi mneniq... zna4i vseki sam si izbira kakvo da pravi... imala sam dosta neuspeshni vrazki i mislq 4e namerih 4oveka koito me pravi 6tasliva ... ne mislq da izneverqvam zaradi broikata
Love you Kris !!!
Циците растат ли?Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
Първоначално написано от Геричка
Тук няма правилно и грешно! Въпрос на личен избор е! Ако не обичаш... много ясно, че ще гребеш с пълни шепи от живота, защото той сега ти се предлага и не се знае какво те чака утре и дали няма да съжаляваш за изпуснатото.
Обаче ако си срещнал човека - отдаването на него в никакъв случей НЕ Е "поробване"! Дори напротив!
Трудно ми е да повярвам, да не кажа, че е абсурдно, че едно 15год е познало истинската любов... И не е вярно, че да любовта няма възраст! Трябва да си достатъчно зрял, да я оцениш и да я изживееш пълноцинно!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
еи заради такива като тебе и другите момичета тряа да си патят после се чудим що повечето момчета викат че сме курви ми сичко е заради такива като тебе дет не знаят кво искат аз не мисля че сам курва обаче заради такива като тебе всички го отнасят![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
kvo ob6to ima6e tova??????????Първоначално написано от (. ) ( .)
ebete se po 4esto be hora
Az pak moga da ti kaja 4e si imam seriozna priqtelka s koqto sam godina i nagore i si q obicham i si q uvajavam i mn i se radvam i si pasvame v sexa no tova ne me spira ponqkoga da izlizam ot praviq pat ,edna iznevqra samo ot fizi4eska gledna tochka zaribqvka ebavka sled kupon diskoteka prispiva u nas zaminava si na drugiq den i krai ostavam si s moqta golqma lubov koqto mnogo obicham zabravqm za onaq drugata i tova e..a i ne izneverqvam 4esto ..misulta mi e 4e mojesh da badesh s edin 4ovek no ne e zadaljitelno da si monogamen ..
Za edni e typo,za drugi ne. Az seriozna priqtelka sym nqmal ot godina i polovina,zashtoto 1 momichence reshi da mi razkatae familiqta i ot togava sym na ednodnevki...i po-dobre mi e taka,pone ne me naranqvat a si pravq kefa
Obi4am momichetata poveche ot vsichko...