.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 177
    Гостенин
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Цитирай Първоначално написано от Гостенин
    Цитирай Първоначално написано от Trisha1991
    Геричка е права! Край на спора
    А ти си тъпа к*рва, край и на този спор, понеже существуваше 2 страница-две по-назад
    Не миличък, ти си едно тъпо комплексарче, което никога няма да се уреди с готина мацка и беснее след поредната си доза чикии. Такива като теб неудачници не ме впечатляват, каквото и да кажат, защото мнението им, просто е маловажно в обществото и нямат право на глас. Прибери се от дупката от която си излязъл и забрави въобще за моето съществуване.
    Хах...няма смисъл пак да ти изреждам, какво ми е мнението за теб, прочети предишния ми пост в предишната страница, няма смисъл да се занимавам...а това за готината мацка...защо правиш някакви заключения без изобщо да знаеш какво говориш?! Е, да вярно е, не съм с 3 около мене, а с една...в действителност, за тебе това е крайно недостатъчно, но...както казах, няма смисъл да ти изреждам отново качествата ти, и заедно на хората с които си заобиколена

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Spored men vseki triabva da jivee po na4ina koito go zadovoliava.Az znam 4e niama da se 4ystvam tolkova 6tastliva kolkoto sum sega ako si smeniam gadjeto vseki 2 meseca i spia s koito mi popadne.A puk i tva s trypaneto na opit sa glyposti! Moje6 da trypa6 opit i s postoianen partnior.Kakvo ako pravi6 misionerskata primerno, s 5 razli4ni mom4eta ima6 pove4e opit otkolkoto ako ia pravi6 5 puti s edin li?
    Vseki samo si izbira kak da jivee vajnoto e da ne sujaliava posle i da ne si misli 4e e izpysnal ne6to!

Re: Не е ли тъпо на млади години да си губим времето само с

Цитирай Първоначално написано от Геричка
    Кога се живее ако не сега?
    Тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота.
    Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?
    Нека обсъдим този въпрос веднъж за винаги и да стане ясно кое е по правилното.
    Да си живееш живота или да се заробваш във вярност на един човек?
    Тъпа си ти Мислиш си..(тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота), а знаеш ли, че като станеш на 22 ще се молиш някой да е с теб. Момчетата може да се развиват по-бавно от момичетата, но като станат на 30-40 пак са добре на външен вид. А знаеш ли какво става с повечето момичета след 20 и малко.. нищо, развалена стока (не казвам всички). Немога да разбера такива "момичета" като теб, смяташ, че света се върти около теб ли ? Въпрос на време е да започнеш ти да бягаш след мъжете. Помисли си..

Град
    In the music
    Хах леле...извинявай много, ама ако на теб ти е добре и намираш смисъл в това да си всеки ден с различен за други не е така. Всеки си избира пътя и прави това, което му е приятно. Нито ти имаш право да съдиш хората, които са решили да имат сериозна връзка на тези години, нито те теб. Ако трябва да си кажа мнението - според мен е безмислено само да ходя от момче на момче. Ама то си е въпрос на ценностна система. Спирам до тук...
    "И как някому уважение да дам,
    щом и обграден от хора пак се чувствам сам ?!
    И болката в душата ми е като ураган -
    бавно я променя и превръща я в катран ..."

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Eternal_soul`f
    Хах леле...извинявай много, ама ако на теб ти е добре и намираш смисъл в това да си всеки ден с различен за други не е така. Всеки си избира пътя и прави това, което му е приятно. Нито ти имаш право да съдиш хората, които са решили да имат сериозна връзка на тези години, нито те теб. Ако трябва да си кажа мнението - според мен е безмислено само да ходя от момче на момче. Ама то си е въпрос на ценностна система. Спирам до тук...

Евала!!! Още една от малкото които наистина мислят.

---> "Нито ти имаш право да съдиш хората, които са решили да имат сериозна връзка на тези години, нито те теб" Това са опитвах да обясня и аз ама ти го каза най добре =D>

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Погрешно е да се смята, че множеството партньори у един човек - жена или мъж, водят до амортизация. Спокойно може от 15 до 25 да се спукаш от ебaне и след това да си хванеш само един, ако не му споменеш за миналото си, едва ли би узнал за това чисто физически. Вече странични фактори като познати, слухове и т-н. са друга работа. Но иначе няма как да се установи броя на партньорите. Специално при жените, щом не е девствена, дали е била с един или сто и един, няма начин да бъде установено. Нещата се приемат на доверие Щом Геричка е избрала този начин и той и допада, нейно си е правото, както и на всеки да избира в тези години дали да с един или с колкото пожелае. Нека не осъждаме хората за начина им на живот. Не се знае, днес ако си така, дали утре ще си по същия начин. Хората се променят

лепа жена
    Guest
    По-добре да си живеем живота до кат сме млади

Повече от фен
    Град
    Plovdiv
    Преди мислих че е тъпо да съм само с едно момче дълго време и не ми пукаше какво правя.Но това беше докато не срещтнах мойто момче, вече не мисля така и даже бих искала винаги да съм с него и не мога да си представя да го правя с друг!а ти какво с всички момчета ли искаш да се тряснеш???
    Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!

spored men vseki triabva da pravi tova ot koeto se 4uvstva dobre ako ti e gotino da si s edin 4ovek koito naistina obi4a6 badi s nego no ako ne si nameril takav 4ovek po dobre se vazpolzvai na 100% ot jivota za6toto sega mu e vremeto i probvai za6toto niakoi den i ti 6te nameri6 4oveka s koito 6te iska6 da bade6 samo s nego

Супер фен

Re: Не е ли тъпо на млади години да си губим времето само с

Цитирай Първоначално написано от ^y0`y0`mAN^
    Цитирай Първоначално написано от Геричка
    Тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота.
    Много са ми смешни хора като кажат "аз си имам приятел, правя го само с него" А кога ще живееш? На 50 ли?
    Тъпа си ти Мислиш си..(тъпо е на 15 да си хванеш едно гадже и да си се с него,когато има толкова много и много и можеш да гребеш с шепи от живота), а знаеш ли, че като станеш на 22 ще се молиш някой да е с теб. Момчетата може да се развиват по-бавно от момичетата, но като станат на 30-40 пак са добре на външен вид. А знаеш ли какво става с повечето момичета след 20 и малко.. нищо, развалена стока (не казвам всички). Немога да разбера такива "момичета" като теб, смяташ, че света се върти около теб ли ? Въпрос на време е да започнеш ти да бягаш след мъжете. Помисли си..
    Батенцеее направо ме смая с тва изказване. Много си прав чесно ти казвам.
    2т. системно

Guest
    abe e normalni li ste?ae za vas mom4eta ne e ni6to osobenno da smenqte momi4etata mi ako si momi4e i si postoqnno s razli4ni stava6 ebah taq kurva ne mislite li?vie ne ste nared moje6 da si prai6 kefa i s 1 mom4e a ne s 10 primerno!!!

Unknown-18
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    abe e normalni li ste?ae za vas mom4eta ne e ni6to osobenno da smenqte momi4etata mi ako si momi4e i si postoqnno s razli4ni stava6 ebah taq k***a ne mislite li?vie ne ste nared moje6 da si prai6 kefa i s 1 mom4e a ne s 10 primerno!!!

Зависи.Ще дам един пример с една моя позната която е на 18 а приятеля и с който ходят от година и няколко месеца е на 32.Като я питах как е изкарала Нова година тя вика "беше тъпотия" начи оня я завел в някакъв ресторан седнали на масата те 2-мата и някви авери на приятеля и цяла вечер стояли без даже един танц да направят.А тя е млада и на нея представата и за купон е съвсем различна.Мисълта ми е че с човек като нейния приятел не можеш да си правиш кефа.
    Но познавам и двойки които пък като идат на купон кръчма или диско не се спират цяла вечер.Много зависи от човека до тебе.Така че тази фраза "можеш да си правиш кефа и с 1 момче кефа а не с 10" е много относително понятие и се изменя според ситуацията.А и зависи какво означава за вас "да си правите кефа".

Цитирай Първоначално написано от Геричка Виж мнението
    По тази логика, някой може да реши да се метне от 14 етаж.

Все пак въпроса е кое е по-удачно за млад човек? Вярност от 15 до 25 години или много връзки до 25 и след това да се вречеш на един единствен. Аз гласувам за втория вариант.
    Еми то и без т'ва се мятат от 14 етаж...

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от Геричка Виж мнението
    Да, тъпо е, защото гаджето те ограничава. За мен е важно само да има плющене и здрао чекнене. С кого ще е то не е важно.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Диди Маринова е антипода на Лилавото дупе (авторът им вероятно е един и същ). Или по-скоро поредният трол, стремящ се да повиши активността във форума.
    Welcome to the Jungle...

не разбирам как като правиш секс само с един човек не живееш пълноценно. и не разбирам защо не можеш да грабиш от живота с пълни ръце като живееш с един човек и го обичаш. не може ли заедно да живеете и да сте щастливи? някои хора срещат любовта на 12, други на 35. ако човека с който си те обича истински , той ще ти даде свобода. не знам защо това да живееш на 100% значи да правиш секс със много хора

Цитирай Първоначално написано от vivienneg Виж мнението
    не разбирам как като правиш секс само с един човек не живееш пълноценно. и не разбирам защо не можеш да грабиш от живота с пълни ръце като живееш с един човек и го обичаш. не може ли заедно да живеете и да сте щастливи? някои хора срещат любовта на 12, други на 35. ако човека с който си те обича истински , той ще ти даде свобода. не знам защо това да живееш на 100% значи да правиш секс със много хора
    Права си !

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Имбецилно ровене в теми от преди 6-7 години. Евала.

Повече от фен Аватара на didi_marin0va
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Диди Маринова е антипода на Лилавото дупе (авторът им вероятно е един и същ). Или по-скоро поредният трол, стремящ се да повиши активността във форума.
    Тихо ма! Ще ми развалиш прикритието!

Fragments
    Guest
    Ти буквално каза,че живот е да ебеш каквото си пожелаеш.Обаче то не пита,става от само себе си и почваш да искаш само 1 човек.

Цитирай Първоначално написано от didi_marin0va Виж мнението
    Да, тъпо е, защото гаджето те ограничава. За мен е важно само да има плющене и здрао чекнене. С кого ще е то не е важно.
    "PLUSHTENE I ZDRAO CHEKNENE" Evala za prostotiyata.. Ne bilo vajno s kogo shte e, nyamam dumi prosto. Nikakva cennostna sistema, to biva biva prostotiya, ama to tva veche..

Град
    Добрич
    Видях темата и се сетих за снощния филм, който гледах с участието на Нина Добрев ----> http://vbox7.com/play:879a886015

Има различни видове хора. Някои праскат наред, други си харесват дългите връзки. Това че си си намерил половинка за дълго време.. ако нямаш против да правиш секс само с нея и да сте заедно постоянно и ако си щастлив - супер. Сега, ако си се влюбил на млади години трябва да знаеш, че повечето такива връзки се провалят. Толкова дълго дс сте заедно най-малкото може да си омръзнете - тогава или си давате почивка (може и да отворите връзката да поразнообразите малко) и после пак се събирате или се разделяте..

тъпо е разбира се...

Явно си необвързана и затова говориш така. Не мисля,че ако беше обвързана щеше да си на това мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си