- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКИНАРИ намушкаха нигериец пред дискотека "Амор"
Отдавна не бях срещал такъв скапаняк като тебеПървоначално написано от Amayo
![]()
Ми винаги съм налице в форума. Кагото ти потрябвам съм тук генерал клинкерхофен.
2т. системно
Ха,такива скапаняци са под мойто нивоПървоначално написано от Amayo
![]()
s dupeto nz ama posle 6a sa 4udi6 6to madete ti visqt ot ustata
Детинщини, на това ли ви учи хитлер? Училището ми е Нов български, знам че няма за кво да се надявам напразно, наслушал съм се на чат маняци ама се пак ми е интересно кога ше дойдеш да ме ступаш? Елате ако искате целия скинарски орден, щото знам че попринцип сте комплексарчета и ви стават пишките само като сте целия клас начело с класната. Натегнете тиранти, дигнете си избелелите дънки до циците за да се виждат хубаво на тате кубинките от казармата и право напред.Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
2т. системно
=>си тъп мазен МАНГАЛ.ти каа 4есно не си интересенПървоначално написано от Amayo
![]()
Бъркаш ме с някой...Нито те заплашвам,нито ми се занимава с тебе.Но моля те не намесвай Хитлер![]()
Кво не съм интересен, нали питаше в кое училище съм - казах ти. Аре са понеже си мноо отворен целия форум ше те види ква путка си щото няма да дойдеш ,щот нали ако излезеш от вас и ше се насереш от страх, ама в интернет си най добрия. И тва се отнася за сички останали хитлерчета тука.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
Нов Български .. хах![]()
Ахахаха!Да...ще си взема пуканки следващия път!Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Евала на скинарите! Много са възбуждащи тия момчета като побеснеят![]()
![]()
Живей живота си, както искаш, а не както другите искат.
ахахахахахаха
Ооо дааа...е как иначе...Skinheads are sexy...don't forget that!Първоначално написано от Trisha1991
![]()
Ела у нас да си ги разделим...Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Що?!Първоначално написано от GLeZoRanA
При мен няма скинари, а ти не си нигерийка...не бой се!
Ебати царвула!Нали ти казах да не намесваш Хитлер ве,с какво ти е виновен той?Интернет побоиници ще има винаги,така че се успокой и си затваряй чофкатаПървоначално написано от Amayo
![]()
Първоначално написано от Fieldmarshal Metoman
Amayo,p*tka na maika ti sina!tfa 4e ti ot strah ne si podava6 nosa na vanka ne zna4i 43 i drugite sa tei e.podkrepqm mnenieto na Fieldmarshal Metoman.hitler nqa ni6to ob6to!!!
Значи за трети път казвам едно и също изречение - казах ти къде съм, искам да видя ти къде си. Ако не дойдеш ти си знаеш къв си - хитлерчо. Там е работата че сички пъдръжници на хитлер са еднакви до един - страхливци, безумни като овце, не смеещи да направят една крачка без някой да ги води за носа, чувстват се силни единствено като са в група и някой друг казва какво да се прави, точно като вас двамата! Няма как да не намесвам Хитлер, тва го бива, да събира шушумигите и те да му вярват, и до ден днешен сте си шушумиги- ОВЧИ. То си проличава и в живота кой какъв е - някой стават лидери, а пък някои други просто няма как да не му турят шапка на най ниското ниво на йерархията - защото овцете са си родени без оная част от мозъка, където без нея ако някой не ти каже кво да праиш, седиш и мигаш.Първоначално написано от Анонимко
2т. системно
С всеки след пост доказваш колко си малоуменПървоначално написано от Amayo
![]()
Ела и ме набии като си толкова отворен!Пише ми на ЛС да се разберем и да видим що за мъ"ш" си![]()
Хитлер не е бил мижитурка като тебе.Хитлер ще го знаят след 10г,след 100г,а ти си НИКОЙ!
Bitchfighting....
само да си зема пуканките!![]()
Ти си страшно зле...Първоначално написано от air_J
Първоначално написано от Amayo
ale filosof4o.koi ti kaza 4e poddurjam hitler e.ti dobre li si e mom4e.pisna mi ve4e e.predi dve sedmici grupa 4erni turci prebiha fr.predi dve ve4eri lo6o udariha drug fr.ti mi kaji nqa li sa qdosa6 e.imam priqteli cigani i mn se ovajavame s tqh.ama ima razlika mejdo ROM i TU4RIN.da e*a mama ti.hem neznai hem govori!!!6tot az ne6ta da ta slu6am