- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКИНАРИ намушкаха нигериец пред дискотека "Амор"
Да,и на мен ще ми е интересно да чуя отговорите на възмутените..Първоначално написано от air_J
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Как ше се кефа са печката да почине в болницата и скинчетата да прекарат следващите 30 години от живота си в една клетка с хора с имена джамал и джийзъс.![]()
2т. системно
я, нови индивиди
скинхед-скинари
деба тия скинхед-скинари деба![]()
Пуснато на: Вто Яну 23, 2007 12:18 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
я, нови индивиди
скинхед-скинари
деба тия скинхед-скинари деба
е кои да са ! това са СС !!!СкинхедСкинарите
![]()
![]()
о, боже, отчайвам се, от простота и необразованост
алелуя.
Всичко е относително (както казва един еврейн). Все пак живеем в България, което автоматично значи, че печката дори да умре не е гаранция, че тия ще влязат в затвора. Сигурно ще е нещо условно, но и да влязат, едва ли ще е за кой знае колко време (особено пък, ако печката оцелее). Не възлагай излишни надежди на родната съдебна система.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
Едни момчета преди няколко години пребиха един помак,който умря в последствие...Та тези момци бяха на по 16-17 години и ги пратиха в ТВУ и след като станаха на 18 ги осъдиха на по 3 години условно....
И какво му е веселото на това, че е умрял човек?Първоначално написано от Ziezi
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Ох Господи....Мошното за пореден път доказа изключителната си проницателност и възможност да тълкува текстове!Първоначално написано от Мo6nо
Е,ми беше преди 3-4 години...Първоначално написано от exploitedteen
Ами обясни, ми го като за бавно развиващ, защото аз не виждам друг смисъл на тези емотинки...Първоначално написано от Ziezi
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Е да,има и разлика между негър и помак.Но не вярвам,че ще е повече от 4-5 години(в найй-добрия случай) за пълнолетния..
[quote="Ziezi"]Първоначално написано от Мo6nо
Така и не получихме отговор, кое по- точно е веселото в цялатаПървоначално написано от Ziezi
история,и на мене ми стана интересно, ще ми бъде интересно да разбера евентуално..А по темата, незавсимо какво е извършил този,ако изобщо е направил нещо, никой няма право да се опитва да го убива...още повече ня'кви озверели, малки, обладани от скапани хормони, с недоразвити мозъци и яко комплексирани скинхедс.
Give me your best shot motherfucker!
Оф явно ще трябва да обяснявам по-подробно какво точно искам да кажа,щото иначе толкова начетените съфорумци загреват,като албански калорифер!
Така,ако не си забелязала съм цитирал експлойтед,това зелено нещо "" го турих заради твърдението на екплойтед,че ще ги осъдят за 15 години!Това означава,че не съм съгласен с него!
Капиш?(това означава "ясно ли ти е")
и то какво друго може да се очква даже още щом го казаха бях убедена че е пред Амортам винаги става нещо
)Мдам...естествено!То пред Амор ебаси чалгарите са по-враждебни от скинхедс!Ония ден минахме с магесника през тумбата пред Амор и ония баси злобното гледаха, мамицата му!После метъли/скинхедс/пънкари и т.н. били враждебни към чалгарите!(май се отклоних от темата!)Първоначално написано от evil lady in black
Днеска сутринта бащата вика "То тея ще да са ходили на лов за чалгари и са се натъкнали на тоя...."Бащата е идиот!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
И ти си към тва число, нали? (и сега ако отречееееш!)
ПП:споменах че бащата е идиот,нали?!
Ахахахах!Знаех си....![]()
щооо?Първоначално написано от exploitedteen
(Владо ше ме пази хахахах!)
Йеее!А аз съм анархистПървоначално написано от exploitedteen
(бтв сега четъ една книжка на Георги Хаджиев (Владо мия даде)...много интересно...промих си мозъка точно както исках!)
И пак не разбрах с какво заслужих тази екзекуция!(щото знам кой е Валдес или че си разконспириран?
)
Абе то повече за обща култура отколкото за нещо друго...няма да се задълбавам надълбоко, че ме е страх някое наци да не ме набие!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
и псоле хората да си ме слагат на пиците си!Първоначално написано от exploitedteen
(вече почна да ме е шубе...)
Само два дена...уаааа!....Отивам да се оплача на Владо!Той е "голям" и силен и ще ви набие всичките (освен ако и той не е в ловната дружинка де!)....
Пък да не говорим за армията от метъли (пвц-та, гумички и ламаринки), които са ми зад гърба!Мухахаха!
Значи ми е спукана работата...а Владо при дружинката ли е...да не би да отида в устата на вълка и да ме убие така предсрочно!Първоначално написано от exploitedteen
Ъхъхъхъх!Той сам ще се издаде...ще го притисна в някой кенеф!Първоначално написано от exploitedteen
знам!Вече си изпатих от едната!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
(баси флууда настана в тая тема!Тя за флууд родена!)