- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКИНАРИ намушкаха нигериец пред дискотека "Амор"
Kakvo ob6to ima Ov4a kkupel?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
На ден по 2 пъти поне пътувам с градски транспорт и винаги има к'во да се види...чакам някой да не се плати, ама няма такива...не съм свалял някой, ама на слизане все нещо има и...има поне някой ритник...в квартала в който живея има много цигани и си е гадно, пък и все гледат на кръв или да подвикнат, ама за сега нямам проблеми тук...
та градския транспорт...2-ма с по 2-3 години по-големи и един толкова по-малък в автобуса...голи до кръста и спап...чаках чаках...дойде време да слизам...една спирка още..ама викам няма да се размине...пук аз..дънчици, туристически обувки, елечета..виакм айде...сам свалих карабинера ако рекат да се съпротивляват...някой шут и се облякоха...
ау..сега се сещам че тоз малкия надъхваше пак двама, но по-малки пак в автобуса...хехе...гладаха, поклащаха глави...на слизане минах покрай тях..те станаха като видяха че слизам..слязох и застанах до вратат и ги гледм..те се посбутаха ама не слязоха...
и педал-мангал съм срещал...то беше баси ужаса..че пищят бабки (с автобус до селата), един пиянка взе да го защитава...пък аз първо..смао му дръпнах нежно шалчето, той се обърна погледна ме сладко, ама после се усети че май не секс търся...
ама да де...то туй дето го пиша...не бълва много смисъл от него, ама...подтикваш с твойте самопризнания...
мен пък никога не са ме прибирали![]()
![]()
в квартала няма нацисти...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
И кво излиза,че само аз съм ял бой от цигани?Но пък така после е по-сладко при отмъщението...И да попитам нещо-верно ли е,че ако си прибиран на книжката за военните комисии ти има едно червено кръгче?Щото аз съм бил прибиран(ама за малко) и немах такова,а на една военна в 101 СОУ се засекох с десетина приятели,които всичките имаха такова нещо...
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Мен са ми пръскали тиквата с камък преди 8-9 години...от тогава...циганин не ме е барал (пък и други де)
Утре съм на военна ще ти кажаПрибирали са ме, но нямам повдигнати обвинения, а и не са ме прибирали заради мач, сбиване или като сме се събирали някъде...
Ей да бе,може да го слагат заради повдигнатите обвинения...На мен само са ми записвали данните..
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
ebati sme6nicite dobre si premerihte pi6kite ta 4ak moje da ste upla6ili nekoi![]()
oniq baluk explioted ne izliza ot teh ot strah da ne go biqt a tuka se izvadi nekuv recidiv deba .koi 6e navejda glava ot tebe be putio q se gledai kuv si jdrolio predizvikva6 pani4eski smqh s vida si.tiq filmi s tvoite bitki 6e gi razpravq6 na tvoite priqteli antifa deto 6e si umirat ot jelanie da ti povqrvat ama pak 6e imat sumneniq 6toto i te samite vutre6no se znaqt 6to za stoka sa i 4e za ni6to ne stavat.cirkadjii sabirate se po nekvi dupki deto ne mojete da budete otkriti a edin put v godinata kato se osmelite da izleznete na qga minavat i vi 4upat glavite za sekundi i pak se skrivate po va6te mi6i dupki.minalata godina bezstra6nata anarho-suprotiva 15 4oveka smazaha ot boi samo momi4e po nai brutalen na4in kato sa i ska4ali na glavata i posle momi4eto ne prili4a6e na ni6to samo 6toto bila s na6ivka bulgaria nad vsi4ko.maika vi 6e eba klo6arska edin put ne izleznahte da se biete kato muje.v slu4aite v koito e imalo zasi4ane po ulicite sme6nite antifata nqmat nito edna pobeda i vinagi sledvat kurvenski opravdaniq 4e ne bilo ravnostoino dokato te gledat samo da dobarat nekoi sam i posle 6e mi govorat za 4estni boeve.nema 4ovek ot po izvestnite antifa v bg koito da ne e ql boi.oniq baluk lino li e kuv e kato izqde dravceto vednaga otide da se opla4e v miliciqta i da sudi lo6ite nazisti ama ina4e e ACAB.toq zdraveca mrusen 4ifut deto vi e idol na vsi4kite go biqt kato tupan kade go hvanat i ve4e si izliza samo v kvartala prez no6ta 6toto zubi ne mu ostanaha da qde.a ne znam explioited-4o ti ili drugiq ov4a kupelski skinhead antifa6ist (6toto sa dvama) predi 3 godini go beha smazali ot boi v kvartala mu i posle be6e pra6tal sms-i da se moli na negovite priqteli nazisti (deto ina4e tolkova mrazi) da go opravqt 4e da si nema pove4e problemi.smqh i parodiq ste i samo tuka deto si 4e6ate prustite v klaviaturite moje da vi e edinstvenoto uspokoenie za tva kvi ste neuda4nici i 4e vinagi 6e hodite po ulicite obzeti ot strah ot kade moje da vi doide.
Тва разделение на български НАЦИСТИ/НАЦИОНАЛИСТИ/"ПАТРИОТИ" и анархо пънкове, редскинове и тем подобни винаги ми се е струвало нелепо. И едните и другите са смешни до крайна степен.
В Стара Загора имапе проблеми преди 3-4 години...и като те видят на гарата и хвърчат жигули и лади пълни с цигани, някои от наще са ги били като са по сами, но след няколко по-масови боя и на ключови фигури и няма никви проблеми
4-5 клас да съм бил когато някой ме е бил (да ме удари иаз да се разхленча и да обърна гръб)
за последните 3 години са ме удряли два пъти
mnogo qsno slu6ai si 4algiikata i si misli 4e te sa sme6ni a ne tiПървоначално написано от Анонимко
![]()
К'ва чалга те гони бе лешпер?Първоначално написано от Анонимко
horata deto vsi4ki sa im sme6ni sa s mantaliteta na 4algari-demek te sa nai sme6ni ot vsi4ki ama poneje sa ograni4eni seltaci (kato tebe) ne mogat da go razberat.sess se sa koi e le6pera?
Аре само да не ми говориш така, а? Доста добре знам какви са и двата лагера и мога да си говоря каквото искам както си искам. И така ти си оставаш лешпера, сешшсе?Първоначално написано от Анонимко
А така бе!Никой няма да ти дава тон в живота и да ти казва кво да прайш!Първоначално написано от Анонимко
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Ти па кво прайш тука бе?!
Ми аз съм умна бе....![]()
философствам!Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
NAZI SCUM
![]()
Ахахахах!Тва са го пускали и преди!Иксам да те питам, не мислиш ли че е малко крайно?Първоначално написано от HardcorE_AFA
Не питах тебе бе!Тихо ся...питах момичето...защото според мен е екрайна снимката и за тва!Първоначално написано от GLeZoRanA
tebe nikoi ne te pita glezloПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
razbira se , che e kraino
az ne moga da razbera , zashto komunisticheskite propagandi sa razresheni , a ako nqkoi si sloji swastik e podlojen na gonene ?
i zashto za horata Hitler e izrod , a Stalin , izbil milioni svoi hora v pochti sushtite takiva lageri e svetec ..