- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- СКИНАРИ намушкаха нигериец пред дискотека "Амор"
Sieg Heil се пише ама нема значениеПървоначално написано от Анонимко
![]()
2 и 11т. системни нарушения = бан
Не разбирам точно какво се опитваш да ми кажешПървоначално написано от GLeZoRanA
?
2т. системно
estestveno,4e ima rasizuv v bg...i zaradi takiva tupanarski proqvi do nikade nqma da stignem."ve4e sme v evropa"-drun,drun...ima o6te mnooogo da u4im dokato stanem 6to gode normalni![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
Расизъм има на всякъдеПървоначално написано от no_more_pain
..........Самоче повечето български скинари са помияри и боклуци
Да бяха намушкали някой мангал или турчин
![]()
а ти някога да си познавал някой скинар че да говориш за тях ?!!?!?!Първоначално написано от Metoman
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
Първоначално написано от Metoman
![]()
![]()
![]()
Всичко,което не съм-прости ми!С всичко,което съм-приеми ме!С цялата си обич-изгори ме!С цялата си нежност-прегърни ме!Със страшния грях-прелъсти ме!
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
da ti eba maikataПървоначално написано от GLeZoRanA
Знаете ли какво?
аз ще правя протест тия дни.
\никой не знае какво точно съдържат баничките с кайма.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Никой не мисли преди да направи нещо.![]()
тоя Африканец жив ли е още
или виче![]()
скоро в стара загора 6а става варгал.тея циганя мноо зеха да ходят на ляо на дясно.не е само тва ами и налитат на бой.ся 6а ги видим тях.които не харесва мангалите и е от стара загора и иска да се вклу4и кам "мойта" групировка нека пи6и.ама да е бързо 6тот скоро някои 6а го заболи!!!нека помогнем на хората(българите) в стз да се оттърват от "турското иго"!!!ПРИЯТЕЛИ СКИНАРИ ПОМАГАИТЕ
Ей групировката - елате после и в "моето" даскало да развеселявате така децата с тия разкази.![]()
2т. системно
ne sam rasist no mi pisna da buda gonen ot glutnica pe4ki (mangali)trqa da se sloji krai na taq "okupaciq"!!! 50 skinheads vlezli v mahalata,50 skinheads izlezli ot neqsmurt za 4erniq okupator
Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Amayo, само кай каде е тфа даскало пак децата мои и да са повеселят кат та поступам малко
Браво бе \/ \
/ \
/ \
/
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Охх не, да не ми набиеш пишока с дупето тиПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
?
2т. системно