V petuk sled daskao se zaigrahme s frends u tqh i taka stignahme do razgovora za sex-a i posle dokato se usetim po4nahme da se natiskame s priqtelite mi. Bqhme az i dvamata mi frenda i poneje bqhme sami i nqma6e kakvo da pravim predloji ni ediniq da igraem monopoli no neznaeh pravilata i kazah da pravim ne6to drugo i posle dvamata se suglasiha i taka. ediniq frend domakinat po4na da tursi ne6to za piene i nameri nqkakva vodka na tehnite i taka dokato se usetim ve4e q bqhme prespolovili i se 4uvstvah zamaqna. problema be6e ve4e kogato svar6i i butilkata be6e prazna - polzvahme q za 1na igra - mislq 4e q znaete. zastavame v krug, vartim 6i6eto i koito poso4i i ima kiss oba4e az bqh tolkova piqna ve4e i se poddadoh. 1q ot frends vze vmesto samo da me celune da me hvane mezdu karakata i po4nahme da se mlqskame i az se podmokrih i drugiq frend sa6to me po4na i sled izvesno vreme pod vazdeistvieto na alkohola suvsem opiqnena mnogo adski mi haresa i kato po4nha da pronikvat 1in sled drug. be neznm az ne iskah i dvamata navednuj - vlizaha 1in po 1in i se reduvaha i az malko piqni4ka go 4uvstvah strahotno no problea e 4e ot prevazbuda i dvamata svur6iha v men a az predvaritelno kato se bqh poddla na alkohola i ne gi predupredih frendovete da slojat kaputi i sega ot petuk mina baq vreme i mislq 4e sam bremenna i kato iklu4im fakta 4e sam na 14 i na6te 6e me kill ako razberat spodelqm tyk, za da vi pitam kakvo da napravq 4uh za edni hapove deto spirat bremenost i izkam da si vzema/ Stiskait palci da ne sam bremenna i ot dvamata 6toto neznam kakvo 6te pravq !
Ujas .