- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 100% съм сигурен че 2/3 от девойките във форум не са правили
Е ти когато ми лапаше не знаеше, че съм такъв. Сети се майПървоначално написано от olive_oil
![]()
![]()
Лелелеле колко си задръстена. Помниш че съм ти го казвал и това, нали?
доста упорито настояваш,че ме познаваш.Да не ме бъркаш?А ако не-жив и здрав да си.Първоначално написано от Анонимко
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Kyv ti e problema ve, bokluk.......? Stiga se zaqjda s momi4eto!!! Da ta eba v mejdurebrieto, 6iban pedalПървоначално написано от Анонимко
![]()
в тая тема има потенциалмдаааа
не е мен ми е супер кеф да нареждам такива комплексари,споко
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
ne znam, ama ako beshe kazala che do sega ne si lapala shteshe vsichko da prikluchi, a ti hem taka hem taka..Първоначално написано от olive_oil
![]()
Нареждаш ти.. ама ти е мокричко в гащичките. Познавам те.Първоначално написано от olive_oil
Точка.
Утре ще разбереш повече. Не ми се занимава с теб тука повече.
Знаеш за какво говоря....лятото...чайките...с вирката...тутурутка-.....
Чао
ми хубаво до утре.Ама... всъщност не ме вълнуваш.Първоначално написано от Анонимко
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Една от най-олицетворителните за този форум теми!
Възхитен съм!!! \/
Животът е БРЯГ!
Един съвет...ако се дразниш на такива неща (което май пролича) ще трябва д апиеш валериянчета и успокоителни след година-две. Няма нищо лошо, даже съм съгласна с част от твоето първо мнение (едно от първите), ама тук вече почна да се излагаш малко. Спри! Не мисля,че ти прави удоволствие да се дразниш на някой такъв индивид. Това е Гост...демек някой който се е*ава с потребителите. Та дори може не един и същи човек да е писал всичките тези мненияПървоначално написано от olive_oil
Спри спора.
Сега по темата:
Не мисля,че е моя работа да се бъркам в работите на форумджийките (и форумджиите), но не съм от онези две трети. Но пък всеки има право на глас, нали затова е форум. Всеки избира какво да прави и го прави за себе си .
Mnoooogo dobre kazanoПървоначално написано от olive_oil
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Mai pochna da si spomnqsh a?Първоначално написано от olive_oil
Dobre che svyrshih v mivkata ta moeto seme ne beshe pokvareno ot k.urve kato teb.
Ai sq shte otida da si udarq chekiq v banqta i da si spomnqm za momenta kogato ti mi pokaza che si analno podatliva.
Аз например съм на 19 год. и правих секс за първи път преди около месец, нe съжалявам ,че чак сега го направих.Човека е доста опитен и си знаеше работатасега не искам да спирам да го правя .Пожелавам късмет на всички
![]()
tova ne e tema da se hvalish koga si se ebala i koga ne ........ patko zagubenaПървоначално написано от Анонимко
ne si razbrala mai za kakvo stava duma
и кво? неразбрах кое е интересното?
2, 11 и 8 точка системно - бан
Олив добре че беше как ти FikyScHetOo та да млъкнеш налко, много не разбрано чудовищв се оказа[/b]
Много е тъпо наистина да разказваш чуждите истории като нямаш свои!Който когато си иска да го прави. Какво значение има колко са девствените?! Само дето понякога се получава смешно като четеш съветите на някой по тема, по която изобщо не е вещ
![]()
![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
точно така, толучава се кофти ситуация когато започнеш да се оплиташ в собствените си глупостиПървоначално написано от kAdrOkoSkA
хааха а така.Първоначално написано от Seizure of Power
Пък и без да познаваш някого,не можеш да бъдеш сигурен в нищо хх така,чее пропадаш госте хаххаХ
но не отричам,че има доста постове на хора,които не са толкова вещи-колкото си мислят де
![]()
![]()
f@nt@zi@
mi neznam dali ima takiva hora.za6toto sega da pravi6 sex nee tolkova moderno da pretendira6 s tova.predi godini naistina da kaje6 4e si po maluk i pravi6 sex be6e ne6to WoW no sega ve4e nqma kakvo da govorime.Ve4e momi4eta no 11 godini pravqt sex...bqz ebavki az prosto neznam.predi 5 godini promerno ima6e pak momi4eta koito sa na 11 i pravqt sex no be6e 1 na 100.sega prosto pove4eto satikiva.v moito u4ili6te tiq ot 6-ti klas,edin put momi4e i mom4e bqha se zavrqli v kenefa i samo minavam v edin 4as pokrai kenea i teq se 6ibaha tam.A i mislq 4e nee na6a rabota za tova da kazvame koi e pravil sex i koi nee.Tova si e tqhna rabota.Dali 6te vodqt polov jivot ot po malki ili ot po golemi...neznam ama neiskam da se burkam.koito kazva 4ee pravil sex,vuzmojno e...v smisel ne se znae dali e istina ili ne!zatova mislq 4e temata nqma smisal
тая olive_oil май иска да лъска жезъла